آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا: عراق باید وابستگی خود به انرژی ایران را هرچه سریع‌تر کاهش دهد پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مکاتبه مجلس با قوه قضائیه برای برخورد با بانک‌های مستنکف از پرداخت تسهیلات مسکن

  • کد خبر: ۱۷۱۴۹۴
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
مکاتبه مجلس با قوه قضائیه برای برخورد با بانک‌های مستنکف از پرداخت تسهیلات مسکن
رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه بانک‌ها تنها ۱۸ درصد از تعهدات‌شان را در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن عملیاتی کردند، گفت: طی مکاتبه‌ای با قوه قضائیه در خواست کردیم تا با بانک‌ها متخلف در پرداخت تسهیلات برخورد شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا رضائی‌کوچی در رابطه با آخرین وضعیت اجرای قانون جهش تولید مسکن و کم کاری‌های صورت گرفته در ساخت مسکن اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی علی‌رغم گذشت ۱۸ ماه از ابلاغ قانون جهش تولید مسکن، گزارشی از وضعیت ساخت مسکن که طبق قانون باید هر ۶ ماه یک بار به مجلس و کمیسیون عمران ارائه می‌کرد، نداده بود که با پیگیری‌های صورت گرفته این مجموعه در هفته گذشته اولین گزارش خودش را به کمیسیون ارائه کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: در گزارش وزارت راه و شهرسازی از وضعیت اجرای قانون جهش تولید مسکن، شاهد حضور کمرنگ بانک‌ها در پرداخت تسهیلات بودیم به نحوی که به صورت کلی و سر جمع بانک‌ها تنها به ۱۸ درصد از تعهداتشان عمل کردند. در این میان برخی از بانک‌ها بیشتر و برخی از بانک‌ها کمتر از ۵ درصد به تکالیف خودشان در پرداخت تسهیلات عمل کردند.

وی اظهار کرد: این امر موجب شد، مجددا با قوه قضاییه مکاتبه‌ای داشته باشیم و از آن‌ها درخواست کنیم تا با بانک‌های متخلف طبق قانون برخورد شود. در قانون جهش تولید مسکن نیز پیش بینی کردیم که اگر بانک‌ها به تعهداتشان عمل نکردند، وزارت اقتصاد و دارایی ورود کرده و از بانک‌ها مختلف مالیات اخذ کند، لذا جرائم سنگینی برای بانک‌ها در صورت عدم توجه به تکالیف قانونی در نظر گرفتیم که متاسفانه وزارت اقتصاد در این زمینه وظایفش را به خوبی انجام نداد.

این نماینده مردم در مجلس با اشاره به وضعیت ساخت مسکن در کشور عنوان کرد: هم اکنون برای ساخت مسکن هیچ مشکلی در تامین زمین نداشته و به میزان ساخت ۲ میلیون واحد مسکونی زمین در اختیار داریم. در حوزه ساخت نیز عملیات اجرای ۵۰۰ هزار واحد مسکونی شروع شده که به صورت متوسط دارای پیشرفتی حدود ۳۵ الی ۴۰ درصد هستند.

وی ادامه داد: در حوزه پرداخت تسهیلات نیز، با جود افزایش سقف تسهیلات، مبلغ بازپرداخت اقساط هم اکنون حدود ۸ میلیون تومان در بهترین شرایط است که جامعه هدف ما توان پرداخت این مبلغ را ندارد. قرار بود، با تزریق مبالغی به صندوق ملی مسکن سود تسهیلات مسکن که امروز ۲۳ درصد است، کاهش پیدا کرده و وتک رقمی شود.

رئیس کمیسین عمران مجلس اظهار کرد: هم اکنون برای کاهش نرخ تسهیلات بانکی ساخت مسکن مسیری را پیگیری می‌کنیم که مطابق با آن مبالغی از صندوق توسعه ملی در بانک‌ها سپرده‌گذاری شود تا نرخ سود تسهیلات به زیر ۱۰ درصد کاهش پیدا کند، اگر این مهم اتفاق بیافتند می‌توانیم به ادامه روند ساخت مسکن امیدوار باشیم در غیر این صورت مردم استقبال مناسبی نخواهند کرد. البته امیدواریم با جدیتی که در وزارت راه و شهرسازی و شورای عالی مسکن شکل گرفته شاهد شرایط بهتری در ساخت مسکن باشیم. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->