تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

مکاتبه مجلس با قوه قضائیه برای برخورد با بانک‌های مستنکف از پرداخت تسهیلات مسکن

  • کد خبر: ۱۷۱۴۹۴
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
مکاتبه مجلس با قوه قضائیه برای برخورد با بانک‌های مستنکف از پرداخت تسهیلات مسکن
رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه بانک‌ها تنها ۱۸ درصد از تعهدات‌شان را در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن عملیاتی کردند، گفت: طی مکاتبه‌ای با قوه قضائیه در خواست کردیم تا با بانک‌ها متخلف در پرداخت تسهیلات برخورد شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا رضائی‌کوچی در رابطه با آخرین وضعیت اجرای قانون جهش تولید مسکن و کم کاری‌های صورت گرفته در ساخت مسکن اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی علی‌رغم گذشت ۱۸ ماه از ابلاغ قانون جهش تولید مسکن، گزارشی از وضعیت ساخت مسکن که طبق قانون باید هر ۶ ماه یک بار به مجلس و کمیسیون عمران ارائه می‌کرد، نداده بود که با پیگیری‌های صورت گرفته این مجموعه در هفته گذشته اولین گزارش خودش را به کمیسیون ارائه کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: در گزارش وزارت راه و شهرسازی از وضعیت اجرای قانون جهش تولید مسکن، شاهد حضور کمرنگ بانک‌ها در پرداخت تسهیلات بودیم به نحوی که به صورت کلی و سر جمع بانک‌ها تنها به ۱۸ درصد از تعهداتشان عمل کردند. در این میان برخی از بانک‌ها بیشتر و برخی از بانک‌ها کمتر از ۵ درصد به تکالیف خودشان در پرداخت تسهیلات عمل کردند.

وی اظهار کرد: این امر موجب شد، مجددا با قوه قضاییه مکاتبه‌ای داشته باشیم و از آن‌ها درخواست کنیم تا با بانک‌های متخلف طبق قانون برخورد شود. در قانون جهش تولید مسکن نیز پیش بینی کردیم که اگر بانک‌ها به تعهداتشان عمل نکردند، وزارت اقتصاد و دارایی ورود کرده و از بانک‌ها مختلف مالیات اخذ کند، لذا جرائم سنگینی برای بانک‌ها در صورت عدم توجه به تکالیف قانونی در نظر گرفتیم که متاسفانه وزارت اقتصاد در این زمینه وظایفش را به خوبی انجام نداد.

این نماینده مردم در مجلس با اشاره به وضعیت ساخت مسکن در کشور عنوان کرد: هم اکنون برای ساخت مسکن هیچ مشکلی در تامین زمین نداشته و به میزان ساخت ۲ میلیون واحد مسکونی زمین در اختیار داریم. در حوزه ساخت نیز عملیات اجرای ۵۰۰ هزار واحد مسکونی شروع شده که به صورت متوسط دارای پیشرفتی حدود ۳۵ الی ۴۰ درصد هستند.

وی ادامه داد: در حوزه پرداخت تسهیلات نیز، با جود افزایش سقف تسهیلات، مبلغ بازپرداخت اقساط هم اکنون حدود ۸ میلیون تومان در بهترین شرایط است که جامعه هدف ما توان پرداخت این مبلغ را ندارد. قرار بود، با تزریق مبالغی به صندوق ملی مسکن سود تسهیلات مسکن که امروز ۲۳ درصد است، کاهش پیدا کرده و وتک رقمی شود.

رئیس کمیسین عمران مجلس اظهار کرد: هم اکنون برای کاهش نرخ تسهیلات بانکی ساخت مسکن مسیری را پیگیری می‌کنیم که مطابق با آن مبالغی از صندوق توسعه ملی در بانک‌ها سپرده‌گذاری شود تا نرخ سود تسهیلات به زیر ۱۰ درصد کاهش پیدا کند، اگر این مهم اتفاق بیافتند می‌توانیم به ادامه روند ساخت مسکن امیدوار باشیم در غیر این صورت مردم استقبال مناسبی نخواهند کرد. البته امیدواریم با جدیتی که در وزارت راه و شهرسازی و شورای عالی مسکن شکل گرفته شاهد شرایط بهتری در ساخت مسکن باشیم. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->