عطار نیشابوری از نگاه نوجوانان مشهدی | روایت منطق‌الطیر در قاب تصویر و داستان یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد سریال وحشی هومن سیدی در شبکه نمایش خانگی دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی
سرخط خبرها

«مالکوم موبرای» کارگردان بریتانیایی درگذشت

  • کد خبر: ۱۷۱۵۲۷
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱
«مالکوم موبرای» کارگردان بریتانیایی درگذشت
«مالکوم موبرای» کارگردان فیلم «یک عملکرد خصوصی» در ۷۴ سالگی از دنیا رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مالکوم موبرای کارگردان بریتانیایی و سازنده فیلم «یک عملکرد خصوصی» ۲۳ ژوئن درگذشت. او ۷۴ ساله بود.

موبرای برای کارگردانی «کمدی‌های انتقام‌جویان»، «ملاقات اسپنسر»، «ناخودآگاه» و همچنین فیلم «یک عملکرد خصوصی» در سال ۱۹۸۴ شناخته شده بود.

مگی اسمیت، مایکل پیلین، ریچارد گریفیث، دنهولم الیوت، جان نورمینگتون و تونی هایگارث در فیلم «یک عملکرد خصوصی» که موبرای از نویسندگان آن هم بود، ایفای نقش کردند. این کمدی سیاه، شهروندان یک شهر کوچک انگلیسی در سال ۱۹۴۷ را دنبال می‌کند که منتظر عروسی پرنسس الیزابت و پرنس فیلیپ بودند. شهروندان باید غذای خود را جیره بندی می‌کردند، اما جشن سلطنتی یک استثنا بود. آن‌ها جمع شدند تا یک خوک را برای غذای جشن بزرگ و آماده کنند، اما زوجی به نام جویس اسمیت و گیلبرت پیلین تصمیم می‌گیرند که خوک را در اقدامی شورشی بدزدند.

این فیلم ۶ جایزه بفتا از جمله جایزه فیلمنامه اصلی و بهترین فیلم را به دست آورد و ۳ بازیگر آن از جمله مگی اسمیت جایزه بردند.

موبرای سال ۱۹۸۹ کمدی سیاه «ناخودآگاه» را با بازی جان لیثگو، تری گار و لورا آلکالد کارگردانی کرد و سال ۱۹۹۰ کمدی دیگری به نام «مدرسه دوست پسر» ساخت که در آن کایل مک لاکلان، شلی لانگ، استیو گوتنبرگ و جیمی گرتس بازی کردند.

این کارگردان در طول دهه ۱۹۹۰ در تلویزیون کار می‌کرد و سازنده فیلم‌های «روزی روزگاری در شمال»، «کفش‌های تمساح»، «معمای!: کادفائل» و «پای در آسمان» بود.

آخرین پروژه‌های موبرای، «کمدی‌های انتقام‌جویان» در سال ۱۹۹۸ با بازی سم نیل و هلنا بونهام کارتر، ۲ قسمت از مینی‌سریال «موسیو رنارد» و فیلم بلند «ملاقات اسپنسر» با بازی جفری تامبور و جسی پلمون بود.

پس از ساخت آخرین فیلمش «ملاقات اسپنسر» در سال ۲۰۱۱، وی به تدریس در دانشگاه روی آورد و تا آخرین روز‌های زندگی‌اش به عنوان مدیر کارگردانی در مدرسه فیلم نورثینگ لیدز خدمت کرد.
منبع: مهر

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->