در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دوستداران قهوه در معرض چه تهدیدی هستند؟

  • کد خبر: ۱۷۱۶۸۳
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
دوستداران قهوه در معرض چه تهدیدی هستند؟
محققان اظهار کردند که مصرف زیاد قهوه، خطر کلسیفیکاسیون شریانی شکمی را در افراد مبتلا به فشار خون بالا افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج تحقیق جدید نشان داد که مصرف زیاد قهوه با افزایش خطر کلسیفیکاسیون شریان شکمی (AAC) در افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

کلسیفیکاسیون تجمع بیش از حد کلسیم در شریان‌ها، کلیه‌ها یا پریکارد (غشایی که قلب را در بر می‌گیرد) است و می‌تواند خطرناک باشد. کلسیم یکی از فراوان‌ترین مواد معدنی در بدن است که در استخوان‌ها، دندان‌ها و جریان خون وجود دارد.



محققان می‌گویند: در حالی که اعتقاد بر این است مصرف متوسط قهوه بیماری‌های تهدیدکننده زندگی مانند سندرم متابولیک، بیماری پارکینسون (PD)، دیابت نوع ۲ و برخی سرطان‌ها را معکوس می‌کند، اما به گفته محققان مصرف بیش از حد کافئین می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را در افراد مبتلا به فشار خون بالا افزایش دهد.

نتایج تحقیق کنونی نشان داد که برای کاهش خطر ابتلا به کلسیفیکاسیون شریان شکمی باید در مصرف قهوه احتیاط کرد.

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که ماهیت افزایش‌دهنده فشار خون کافئین ممکن است به افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی در افراد مبتلا به فشار خون شدید کمک کند. علاوه بر این محققان ارتباطی بین مصرف کمتر قهوه و کلسیفیکاسیون عروق کرونر پیدا کردند. در این مطالعه از کلسیفیکاسیون شریان شکمی به عنوان نشانگر اولیه آترواسکلروز استفاده شد که قبل از شروع علائم ایجاد می‌شود.

این گروه، اطلاعات نظرسنجی بزرگ شامل بیش از ۲۵۰۰ فرد را مورد بررسی قرار داد. آنان از اسکن‌های ویژه برای بررسی مشکلی به نام کلسیفیکاسیون آئورت شکمی (AAC) استفاده کردند که می‌تواند علائم اولیه بیماری قلبی را نشان دهد.

گروه دریافت، کسانی که زیاد قهوه می‌نوشند و دارای شرایطی مانند فشار خون بالا، دیابت یا مشکلات قلبی هستند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به کلسیفیکاسیون شریان شکمی قرار دارند؛ به این معنا که باید مراقب میزان نوشیدن قهوه باشند تا قلب خود را سالم نگه دارند.



این مطالعه همچنین تاکید کرد که قهوه می‌تواند به طور موقت فشار خون را افزایش دهد، عملکرد عروق خونی و جذب گلوکز را مختل کند، پاسخ استرس را افزایش دهد و در الگو‌های خواب اختلال ایجاد کند.

مصرف بیش از حد قهوه ممکن است اثرات مضری روی افراد مبتلا به کلسیفیکاسیون آئورت شکمی (AAC) داشته باشد. برخی از مطالعات افزایش خطر مرگ قلبی عروقی و مرگ ناگهانی قلبی را در افراد مبتلا به فشار خون بالا یا مبتلایان به بیماری قلبی عروقی (CVD) که بیش از حد قهوه مصرف می‌کنند را نشان دادند، اما تحقیقات بیشتری برای روشن شدن این یافته‌ها مورد نیاز است.

نتایج این تحقیق در نشریه Nutrition, Metabolism, and Cardiovascular Diseases منتشر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->