حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد باشگاه پشت میزنشین‌ها | چند حرکت ورزشی مخصوص کارمندان دانش‌آموزان و دانشجویان برای اعزام به سفر‌های زیارتی مانعی ندارند انفعال نهاد‌های بین المللی در زمینه ساخت مدرسه برای دانش آموزان اتباع در  مشهد سامان‌دهی بیش‌از ۵ هزار و ۶۰۰ شیء فرهنگی در خراسان‌رضوی نمرات فاجعه‌بار آزمون‌های نهایی کشور | تداوم افت نمرات در خراسان‌رضوی اجرای حکم قصاص مردی که مهمان برادرش را به قتل رسانده بود + عکس طلاق به خاطر چالش‌های عجیب اینستاگرامی | همسرم به ناخن‌هایم لاک قرمز زده بود!
سرخط خبرها

میوه‌هایی که نباید با هم خورد

  • کد خبر: ۱۶۲۵۵۸
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۵
میوه‌هایی که نباید با هم خورد
قبل از درست کردن یک کاسه میوه یا یک سالاد ، باید ترکیب آن ها مانند میوه های اسیدی ، شیرین یا خنثی را دسته بندی کنید.

به گزارش شهرآرانیوز،  هرگز نباید، میوه‌ها و سبزی‌ها را واقعا با یکدیگر مخلوط کنید حتی هنگامی که بعضی میوه‌ها را با یکدیگر ترکیب می‌کنید، باید از ویژگی‌های اساسی آن‌ها آگاه باشید. شما فقط در صورتی می‌توانید دو میوه شیرین مختلف را با هم بخورید که شامل هیچ اسیدی نباشند به عنوان مثال، هندوانه، سیب و آلو را می‌توان با هم خورد.

همانطور که درادامه این بخش خواهید خواند گریپ فروت، لیمو، پرتقال، زغال اخته، انگور، کیوی و به طور کلی مرکبات حاوی اسید هستند بنابراین نباید به طور تصادفی با هر میوه دیگری ترکیب شوند. تمشک، انبه، سیب و توت فرنگی نیمه اسیدی هستند. آووکادو، بادام، بادام زمینی، گردو و نارگیل خنثی هستند بنابراین می‌توان آن‌ها را با هم خورد برای درک بهتر، در این جا یک لیست از ترکیبات میوه آمده است که شما باید از آن اجتناب کنید.
 
۱. موز + پودینگ

بدن شما ممکن است برای هضم این ترکیب مشکل پیدا کند این ترکیب باعث سنگین شدن معده در بزرگسالان، کند شدن ذهن و تولید سموم می‌شود بنابراین، ممکن است برای مدتی احساس سرگیجه بکنید، در مورد نوزادان ممکن است کشنده باشد.

۲. پرتقال + هویج را با هم نخورید

اگر چه که این ترکیبی بسیار محبوب در آب میوه‌ها است، مصرف هر دو در یک زمان باعث سوزش معده، رفلاکس صفراوی بیش از حد و حتی آسیب سیستم کلیه می‌شود، که منشاء بیماری‌های جدی‌تر است. مهم‌تر از همه، اگر شما از مسائل گوارشی رنج می‌برید، این ترکیب می‌تواند آن را بد‌تر کند؛ مشکلات کلیوی نیز می‌تواند در میان عوارض جانبی این ترکیب باشد.

۳. موز + گواوا را با هم نخورید

این ترکیب باعث ایجاد گاز و کم شدن ph خون شود و به همین ترتیب شما احساس تهوع و سنگینی، سردرد و درد معده خواهید کرد.

۴. عوارض مصرف آناناس + شیر

هنگامی که شیر و آناناس را با هم مصرف کنید، ممکن است عوارض جانبی خاص مانند تهوع، عفونت، اسهال، سر درد و حتی درد معده را تجربه کنید. ترکیب برملائین و اسید لاکتیک ممکن است در یک زمان مناسب نباشد.

۵. لیمو + عنبه هندی را با هم نخورید

این دو زمانی که با هم مصرف شوند. در بدن شما کم خونی ایجاد می‌کنند. هم چنین مشکلاتی برای هموگلوبین (پروتیین خون) ایجاد می‌کند، و به همین دلیل است که شما هرگز نباید آن را به فرزندان خود بدهید.

۶. عوارض مصرف شیر + پرتقال

مشکل شیر، آب پرتقال و غلات با هم این است که بدن شما قادر به هضم آن‌ها با هم نیست، حتی برای کودکان نیز مضر‌تر است. پرتقال باعث می‌شود که معده شما قادر به هضم نشاسته موجود در غلات نباشد.

۷. سبزیجات + میوه‌ها را با هم مصرف نکنید

هم میوه و هم سبزی سالم هستند، اما این بدان معنی نیست که شما می‌توانید همه آن‌ها را هم زمان بخورید. از آن جا که میوه‌ها حاوی قند بیشتری هستند سبزیجات به سختی قابل هضم می‌شوند. آن‌ها در معده باقی می‌مانند در حالی که میوه‌ها را جذب می‌کند و سموم بیشتری تولید می‌کند، باعث درد معده، گاز، عفونت، اسهال، و حتی سر درد می‌شوند؛ هم چنین میوه‌ها دارای اسید بیشتری هستند بنابراین به معنای واقعی تقسیم و ارزش غذایی سبزیجات را کاهش می‌دهد؛ حداقل، شما باید اسید را از شیرینی جدا کنید.

از سالاد میوه استاندارد اجتناب کنید، زیرا اساسا هضم مخلوط خربزه، سیب، آناناس، موز، توت فرنگی کند است. در عوض، می‌توانید، سمت یک کاسه توت فرنگی که شامل زغال اخته و تمشک باشد بروید.

به یاد داشته باشید که وعده غذایی ساده‌تر، آسان‌تر هضم می‌شود. وعده‌های غذایی که عناصر کمی دارند به بدن اجازه می‌دهند که غذا‌های مناسب را هضم کند و همه مواد مغذی موجود را جذب کند؛ در صورت شک و تردید، می‌توانید با متخصص تغذیه مشورت کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->