آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مجوز پلیس سوئد برای تجمع هتک حرمت قرآن

  • کد خبر: ۱۷۱۷۸۲
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۶
مجوز پلیس سوئد برای تجمع هتک حرمت قرآن
پلیس سوئد همزمان با شروع تعطیلات عید قربان به برپایی اعتراضات برای هتک حرمت قرآن در مقابل مسجد اصلی شهر استکهلم طی امروز (چهارشنبه) مجوز داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پلیس کشور سوئد در توجیه تصمیمش برای دادن مجوز به این تظاهرات همراه با قرآن سوزی در بیانیه‌ای کتبی ادعا کرد، ریسک‌های امنیتی مرتبط با این اقدام "طبق قوانین فعلی ماهیتی که مخالفت با این درخواست را توجیه کند، وجود ندارد. "

چراغ سبز مقامات سوئدی به این تظاهرات تحریک آمیز دو هفته بعد از آن داده شد که دادگاه استیناف سوئد تصمیم پلیس این کشور برای مخالفت با مجوز دادن به دو تظاهرات همراه با هتک حرمت قرآن در شهر استکهلم را رد کرد.

پلیس سوئد اعلام کرده بود به دلیل نگرانی‌های امنیتی بعد از هتک حرمت قرآن در ماه ژانویه در مقابل سفارت ترکیه در شهر استکهلم که عامل هفته‌ها اعتراضات و ایجاد بن بست در مسیر عضویت سوئد در ائتلاف ناتو شد، با دادن مجوز مخالفت کرد.

گلایه ترکیه از خودداری استکهلم از سرکوب گروه‌های کُردی که آن‌ها را "تروریست" می‌داند یکی از دلایل مخالفتش با عضویت سوئد در ائتلاف ناتو که نیازمند موافقت همه اعضای این ائتلاف است، بوده، اما مجوز دادن پلیس این کشور به تظاهرات همراه با هتک حرمت قرآن در ماه ژانویه این مخالفت را بیش از پیش تشدید کرد.

پس از آن پلیس سوئد با دو درخواست دیگر برای برپایی تظاهرات همراه با قرآن سوزی در مقابل سفارتخانه‌های ترکیه و عراق در ماه فوریه در شهر استکهلم، شامل درخواستی از سوی یک فرد و درخواست دیگری از سوی یک سازمان مخالفت کرد.

اواسط ماه ژوئن دادگاه استیناف سوئد مخالفت پلیس سوئد با دادن مجوز به تظاهرات همراه با هتک حرمت قرآن را اشتباه دانسته و گفت، "مشکلات برای امنیت و نظم" که مورد استناد پلیس برای این مخالفت واقع شدن "ارتباط روشن کافی با این رخداد برنامه ریزی شده یا حوالی آن" ندارد.

درخواست برگزاری تظاهرات امروز نیز از سوی همان شخصی که قبلا درخواستش توسط پلیس رد شد مطرح شد.

پلیس سوئد در بیانیه‌ای اعلام کرد، نیرو‌های تقویتی را از سراسر کشور برای حفظ نظم فراخوانده است.

یک خبرنگار خبرگزاری فرانسه اعلام کرد، چند خودروی پلیس سوئد از اوایل امروز در نزدیکی مسجد اصلی شهر استکهلم پارک شده بودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->