ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: دشمنی طاغوت با قرآن تمام‌نشدنی است

  • کد خبر: ۱۷۱۹۳۶
  • ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷
آیت‌الله علم‌الهدی: دشمنی طاغوت با قرآن تمام‌نشدنی است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: غرب این‌همه در کشور ما جنایت کرد، بازهم دست برنداشته و در همین تیرماه که هر روز از آن، یادآور یک جنایت است، این بار کتاب خدا را آتش زد. این را بدانید این دشمنی تشدید شده و در مقابل، مبارزه با آن نیز باید تقویت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به آیه سوم سوره مبارکه توبه اظهار کرد: در روز گذشته در خطبه دوم نماز عید قربان، نکته‌ای مطرح شد و قرار شد در خطبه دوم نماز جمعه این بحث ادامه پیدا کند. براساس آن‌چه دیروز گفته شد، برائت از مشرکین دارای پشتوانه و سند قرآنی است که نشان می‌دهد باید در مراسم حج وجوب پیدا کند؛ تا جایی که خداوند عالم در قرآن نیز تصریح دارد که خود و پیامبرش از مشرکین بیزار هستند.

وی افزود: اینکه گفته می‌شود باید از مشرکین اعلام برائت شود و در این تأکید، عبارت مشرک حتی بیشتر از کافر موردتوجه قرار گرفته، نشان از مسئله‌ای است که باید به آن توجه شود.

ایمان به طاغوت، مصداق شرک به پروردگار است

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی در تشریح سه قالب شرک به پروردگار خاطرنشان کرد: مشرکین که در صدر اسلام در وجود بت‌پرستان تعریف می‌شدند، امروزه در محتوا و ظاهر تسری یافته‌اند. بت که در گذشته نمادی از سنگ و چوب بود و بت‌پرستان آن را می‌پرستیدند، دو معنای دیگر نیز دارد؛ بت اول که از سنگ و چوب است، نوع دوم از بت نیز همان مطامع و هوس‌های نفسانی است که انسان در عبادات و مناسبت‌های خود بر آن پا می‌گذارد. بت سوم نیز طاغوت است؛ همان جریان‎های استکباری که در هر زمانه و عصر، انسان‌ها را از خدا دور می‌کنند و از یاد خدا باز می‌دارند.

وی ادامه داد: باید بت را شکست؛ در هر معنا و جایگاهی که قرار بگیرد. انسانی که در صدر اسلام بت را پرستش می‎کرد هم‌تراز با انسانی است که در عصر حاضر، طاغوت را همتای پروردگار قرار می‎دهد. در همه حال، باید این بت‎ها را درهم شکست تا حج، حج ابراهیمی باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آیه ۸۲ سوره مبارکه مائده تصریح کرد: خداوند عالم در قرآن کریم می‌فرماید «لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِینَ آمَنُوا الْیَهُودَ وَالَّذِینَ أَشْرَکُوا» یعنی دشمن‌ترین مردم نسبت به مسلمانان، یهود و مشرکان هستند. تصویر یهود امروز نیز در صهیونیسم جهانی تجلی یافته و مشرکین، همان‌هایی هستند که می‌خواهند استکبار جهانی باشند، در مقام طاغوت دنیا بایستند و در دهکده جهانی حرف اول را بزنند.

وی تأکید کرد: وجود اقدس امام صادق (ع) در حدیث عبرت‌آموزی می‌فرماید «اِنَّ بَنِی أُمَیَّةَ أَطْلَقُوا لِلنَّاسِ تَعْلِیمَ اَلْإِیمَانِ وَ لَمْ یُطْلِقُوا تَعْلِیمَ اَلشِّرْکِ» یعنی بنی‌امیه شناخت دین را برای همه آزاد کردند، اما تبیین شرک را از مردم پنهان کردند تا اگر روزی بنا شد خودشان را طاغوت قرار دهند و شرک را در سبک زندگی مردم وارد کنند، امت‌ها متوجه نشوند.

آمریکا و اذناب ناپاک اروپایی او، تجلی شرک امروزی

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه مصادیق امروزی شرک، آمریکا و اذناب ناپاک او همچون اروپایی‌ها هستند که در همه حال، تعارض با دین را دنبال می‌کنند، گفت: عداوت امروز ما با این‌هاست. این‌هایی که در نمونه نزدیک، هر روز از همین تیرماه به یاد یکی از جنایاتشان نام‌گذاری شده است؛ همانطور که ششم تیرماه ترور نافرجام امام خامنه‌ای در مسجد ابوذر تهران، هفتم تیرماه انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی و ترور شهید آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام (ره)، هشتم تیرماه شهادت محمد کچویی رئیس زندان اوین و بمباران شیمیایی سردشت با ۱۱۰ شهید و ۵ هزار نفر مجروح، یازدهم تیرماه شهادت آیت‌الله صدوقی چهارمین شهید محراب، دوازدهم تیرماه شلیک موشک به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی که به شهادت ۲۹۰ سرنشین آن از جمله ۶۶ کودک بی‌گناه منجر شد و سرانجام بیست و یکم تیرماه کشتار بیش از دو هزار نفر از مردم به پا خواسته مشهد در مسجد گوهرشاد است که در حمایت از حجاب و نوامیس امت مسلمان به پا خواسته بودند.

دشمنی طاغوت تمام‌نشدنی است

وی ابراز کرد: این‌همه در کشور ما جنایت کردند، بازهم دست برنداشتند و در همین تیرماه که هر روز از آن، یادآور یک جنایت است، دوباره دست به جنایتی دیگر در به آتش کشیدن کتاب خدا زدند. اینکه با مجوز پلیس سوئد، صفحه قرآن کریم در مقابل مسجد به آتش کشیده شد. این هم یکی از جنایت‌های شدید آمریکایی‌ها بود که البته این بار روسپی اروپایی‌شان مرتکب شد. این را بدانید این دشمنی تمام‌نشدنی است و در برابر جنایاتی که دشمن مشرک بر آن‌ها اصرار دارد، مردم به پاخواسته ما ۴۳ سال در برابر چنین دشمنی ایستاده‌اند و مبارزه می‌کنند. این مبارزه باید تشدید و تقویت شود، زیرا دشمنی دشمن در حال تشدید و تقویت است. آن‌ها هر جنایتی که ممکن بود در حق مردم ما در تیرماه انجام دادند و اکنون نوبت به خود قرآن رسیده است.

امام‌جمعه مشهد بیان کرد: باید پایداری خود را در مقام اعتقاد و باور به شعائر دینی تقویت کنیم. این دشمنی بی‌پایان است پس باید مقابله با آن نیز بی‌پایان باشد. بر همین اساس، عید غدیر در روز‌های پیش رو نشان خواهد داد که وابستگی این ملت به وجود اقدس امیرالمؤمنین (ع) و رسول گرامی اسلام (ص) تا چه قدرتمند است. این عید سعید، باطل کننده همه کار‌های نابکارانه‌ای خواهد بود که آمریکایی‌های ناپاک و روسپی‌های اروپایی‌شان انجام می‌دهند.

غدیر امسال، متعلق به امیرالمؤمنین (ع) و فاطمه زهرا (س) است

وی گفت: نباید از یاد برد که اگر طبق روال همه‌ساله، عید غدیر تعلق به وجود نازنین علی ابن بی طالب (ع) دارد، عید غدیر امثال به دلیل تقارن با ۲۱ تیرماه و روز مقابله با کشف حجاب و بی‌حجابی، مضمون و محتوایی از جنس فرهنگ فاطمی خواهد داشت و از این حیث، می‌توان گفت که عید غدیر امسال متعلق به امیرالمؤمنین (ع) و صدیقه اطهر (س) است. عزیزان من، مسئله بدحجابی امری است که اخیراً موردتوجه دشمن قرار گرفته و جنگ شناختی وسیعی با محوریت آن در جریان است، در این شرایط من از همه شما مردم و به‌خصوص شما خواهران مردآفرین دعوت می‌کنم که در اجتماع پرشور ۲۱ تیرماه حضور پیدا کنید و همان‌طور که در اجتماع عید غدیر، عشق خود را به امیرالمؤمنین (ع) نشان می‌دهید، در ۲۱ تیر یک‌بار دیگر به ساحت قدسی صدیقه اطهر (س) نیز عشق و ارادت خود را ابراز کنید، زیرا بدون شک همه آن مظلومانی که در مسجد گوهرشاد به شهادت رسیدند، زمانی که هدف مسلسل‌های رضاخانی قرار می‌گرفتند و به خاک و خون می‌تپیدند، ندای یا زهرا (س) بر لب داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->