پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دانشجو معلمان عیدی می‌گیرند+سند

  • کد خبر: ۱۷۱۹۴
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۲
دانشجو معلمان عیدی می‌گیرند+سند
دیوان محاسبات کشور درباره پرداخت عیدی به دانشجومعلمان اعلام‌کرد: این افراد به نسبت مدت تحصیل تمام وقت در سال ۹۸ مشمول از عیدی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا رضا حاجی‌بابایی اظهار کرد: به دنبال پیگیری‌های صورت گرفته و مکاتبه با معاون رئیس جمهور و رئیس دیوان محاسبات کشور، در مورد لزوم پرداخت عیدی به دانشجو معلمان، دیوان محاسبات وزارت آموزش و پرورش را ملزم به پرداخت عیدی به دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان کرد.

وی گفت: بر اساس قانون، دانشجو‌معلمان مانند کارمندان دولت حقوق‌بگیر و مشمول حداقل دریافتی می‌شوند، پس دریافت عیدی نیز یکی از حقوق قانونی آنهاست.

رئیس فراکسیون فرهنگیان از مذاکرات صورت گرفته در خصوص توقف کاهش ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان نیز خبر داد و افزود: این مورد نیز به‌زودی ابلاغ می‌شود.


بیشتر بخواندی:
عیدی کارمندان با حقوق بهمن واریز می‌شود
عیدی فرهنگیان مشخص شد

کارگران قرارداد سفید امضا هم عیدی می‌گیرند



پیش از این علی الهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش درباره پرداخت عیدی به دانشجومعلمان گفت: دولت میزان و نحوه پرداخت عیدی کارکنانش را هر ساله طبق مصوبه‌ای مشخص و ابلاغ می‌کند و در آن قید شده که ملاک، اشتغال به خدمت تمام وقت است و هرچقدر از میزان اشتغال آن‌ها کم شود از عیدی آن‌ها نیز کسر می‌شود، سؤال این است که آیا دانشجومعلمان مشغول به تحصیل هستند یا مشغول به کار؟ بر اساس قانون متعهدین به خدمت، دانشجومعلمان را رسمی کرده‌ایم، ولی آن‌ها اشتغال به کار ندارند بلکه مشغول تحصیل هستند.

وی افزود: بنابراین نمیتوانیم عیدی به این گروه بپردازیم یکی از نمایندگان مجلس این موضوع را مطرح و به انتظاری برای دانشجومعلمان تبدیل کرده است، اما ما به تنهایی قادر نیستیم این کار را انجام دهیم. البته استعلام کرده‌ایم، ولی تا زمانی که مجوز‌های قانونی در دسترس آموزش و پرورش نباشد نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم در پاسخ به استعلام از سازمان اداری و استخدامی، آن‌ها هم اعلام کردند که حتما اشتغال به کار تمام وقت باید برای پرداخت عیدی وجود داشته باشد.

تصویر پاسخ دیوان محاسبات را در ادامه مشاهده می‌کنید:

دانشجو معلمان عیدی می‌گیرند+سند

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->