جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست امیرعبداللهیان برای برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی در پی اهانت به قرآن

  • کد خبر: ۱۷۲۰۰۸
  • ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۹
درخواست امیرعبداللهیان برای برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی در پی اهانت به قرآن
وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی پیشنهاد کرد که نشست اضطراری شورای وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی در اولین فرصت ممکن و هم‌زمان با نشست وزرای‌خارجه عدم تعهد در باکو، برای رسیدگی به هتک حرمت قرآن تشکیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان در تماس تلفنی با «حسین ابراهیم طه» دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، پیرامون اقدام موهن اخیر علیه قرآن کریم در سوئد گفتگو و تبادل‌نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این تماس تلفنی ضمن اظهار تاسف شدید از اقدام موهن و تحریک‌کننده اخیر در سوئد در اهانت به قرآن کریم، این اقدام را به شدت محکوم و تقبیح کرد.

امیرعبداللهیان پیشنهاد کرد که نشست اضطراری شورای وزیران امور خارجه در اولین فرصت ممکن و هم‌زمان با نشست وزرای خارجه عضو جنبش عدم تعهد در باکو، برای رسیدگی به این اقدام موهن تشکیل جلسه دهد.

در این تماس تلفنی «حسین ابراهیم طه» دبیرکل سازمان همکاری اسلامی گفت: جمهوری اسلامی اسلامی ایران نقش و جایگاه مهمی در سازمان همکاری اسلامی دارد.

وی ضمن تشکر از توجه و اهتمام وزیر امور خارجه کشورمان نسبت به موضوع محکومیت اقدام انجام‌شده در سوئد، اظهار کرد: تشکیل جلسه فوری و اضطراری در جده برای رسیدگی به این موضوع در سطح سفرا و نمایندگان دائم در دستور کار قرار دارد.

حسین ابراهیم طه افزود: در خصوص پیشنهاد برگزاری اجلاس اضطراری وزاری خارجه سازمان همکاری اسلامی در حاشیه نشست هفته آینده جنبش عدم تعهد در باکو، موضوع را با کشور‌های عضو در میان خواهد گذاشت.

وزیر امور خارجه کشورمان در پایان از همکاری‌های سازنده و مساعدت دبیرخانه سازمان در امر بازگشایی نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان همکاری اسلامی در جده و همچنین تسهیل مشارکت هیئت‌های نمایندگی ایران در نشست‌های سازمان در جده، اظهار رضایت کرد و بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای هرگونه حمایت از دبیرکل به‌منظور تضمین حسن‌انجام وظایف سازمان تاکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->