اولیانوف: عراقچی کاملا درست می‌گوید | ایران حق دارد چرخهٔ کامل سوخت هسته‌ای داشته باشد معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی خبر داد: تاسیس کنسولگری هند در مشهد گزینه اصلی جانشینی والتز، یهودیِ مورداعتماد ترامپ، چه‌کسی است؟ عارف: نگاه‌های لحظه‌ای به تولید ضربه ‌می‌زند فعالیت اخوان‌المسلمین در اردن ممنوع شد زلنسکی پوتین را تهدید کرد: تأمین امنیت میهمانان خارجی مراسم جنگ جهانی دوم بر عهده روسیه است حمله یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی در فلسطین (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اسلام‌آباد: کانال‌های دیپلماتیک با دهلی همچنان فعال هستند گسترش همکاری ایران و ترکستان در حوزه سرمایه‌گذاری آغاز انتخابات نخست‌وزیری در استرالیا (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشته شدن بیش از ۲۰۰ غیرنظامی در حملات ارتش میانمار (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) حزب الله: دشمن از سلاح مقاومت هراس دارد در اوج تنش‌ها با هند؛ پاکستان موشک آزمایش کرد + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاریجانی: مسئله هسته‌ای ایران ذات سیاسی پیدا کرده است مشاور عالی فرمانده کل قوا: رویکردهای ترامپ سبب تنش های گوناگون با بسیاری از کشورها شده است نماینده پاکستان در سازمان ملل: باید از درگیری هسته‌ای با هند خودداری کرد عراقچی: تنها لازمه توافق اراده سیاسی و نگرش منصفانه است | ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد حمله هوایی رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به استان‌های حماه و لاذقیه سوریه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) جزئیات استخدام ۸۵ هزار نفر در آموز‌ش‌ و پرورش اعلام شد | هزار مدرسه با یک دانش‌آموز! گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل متحد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گوترش نقض حاکمیت سوریه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترس آمریکا از یمن و حضور ناوهواپیمابر «هری ترومن» در منطقه قطع بودجه دو رسانه معتبر آمریکایی توسط ترامپ رژیم صهیونیستی: حمله ما به کاخ ریاست جمهوری دمشق پیام آشکاری به نظام سوریه بود ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از تنش‌های فزاینده میان هند و پاکستان واکنش سخنگوی وزارت خارجه به ادعای فرانسه درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله یمن به یک هدف حیاتی در حیفا با موشک فراصوت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: روی خوب‌دیده‌شدن چهره خراسان رضوی و مشهد برای انتخابات پیش رو سرمایه‌گذاری شود

  • کد خبر: ۱۷۲۱۰۹
  • ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳
  • ۱
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: روی خوب‌دیده‌شدن چهره خراسان رضوی و مشهد برای انتخابات پیش رو سرمایه‌گذاری شود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای اطلاع‌رسانی خراسان رضوی تأکید کرد: لازم است روی خوب‌دیده‌شدن چهره خراسان رضوی و مشهد سرمایه‌گذاری کنیم.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسین‌زاده امروز، ۱۰ تیر، در گردهمایی مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در استانداری اظهار کرد: باید بدانیم که ما روابط عمومی جمهوری اسلامی هستیم. در واقع روابط عمومی هر نهادی که باشیم، نهایتا باید به یکدیگر کمک کنیم. در حقیقت همه روابط عمومی‌های استان یک تیم برای رسیدن به یک هدف یعنی جهاد تبیین هستند.

وی اضافه کرد: این روز‌ها خبر‌ها و رویداد‌های خوب در استان ما کم نیست، اما شاید عینکمان مشکل دارد و لازم است دوباره رویداد‌ها را بنگریم. ما هم‌افزایی لازم را برای اطلاع‌رسانی دستاورد‌های نظام نداریم.

حسین‌زاده تصریح کرد: اگر رسانه‌ها به‌درستی عمل کنند، خیلی از بار‌ها از روی دوش کشور برداشته خواهد شد. متأسفانه پررنگ‌کردن خیلی از مشکلات توسط رسانه‌های دشمن صورت می‌گیرد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با تأکید بر لزوم هم‌افزایی بین روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها، آن را موجب رشد مجموعه‌های رسانه‌ای توصیف کرد و افزود: برخی مواقع صلاح بر این است که یک موضوع اطلاع‌رسانی نشود؛ از این رو‌ست که تأکید می‌کنم بین روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها باید یک ارتباط مثبت برقرار شود.

حسین‌زاده افزود: در ایام پیش رو لازم است چهره شهر مشهد حاوی امید باشد. بسیاری از شهر‌ها هستند که در آن اتفاقات مثبت و منفی رخ می‌دهد، اما با خود قرار گذاشته‌اند که برچسب منفی بر چهره شهرشان ننشیند. از این رو لازم است ما نیز روی خوب‌دیده‌شدن چهره خراسان رضوی و مشهد سرمایه‌گذاری کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۹
0
0
با سلام، کجای متن خبر صحبتی از انتخابات شده که در تیتر عنوان انتخابات را درج کرده اید؟!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->