شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

سرلشکر رشید: اگر رژیم بعث از ظرفیت‌های عظیم ارتش اطلاع داشت هرگز ریسک حمله به ایران را نمی‌پذیرفت

  • کد خبر: ۱۷۲۲۱۰
  • ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷
سرلشکر رشید: اگر رژیم بعث از ظرفیت‌های عظیم ارتش اطلاع داشت هرگز ریسک حمله به ایران را نمی‌پذیرفت
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) گفت: حقیقتاً وجود ظرفیت‌های عظیم ساختاری و سازمانی در ارتش و نظام آموزشی قوی و حضور فرماندهان متعهد، این امکان را فراهم کرد تا در بزنگاه تاریخی در آغاز جنگ و تجاوز دشمن، زمینه‌های شکست ارتش متجاوز رژیم بعث فراهم شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) در همایش سراسری فرماندهان یگان‌های عمده نیروی زمینی ارتش، اظهار داشت: نیروی زمینی ارتش با توجه به ماموریت ذاتی و ماهیت تهدیدات و برخورداری از تجربه تاریخی چهل سال گذشته، رکن اساسی قدرت نظامی و دفاعی - تهاجمی جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد بازدارندگی و تأمین تمامیت ارضی و استقلال ایران عزیز است.

وی افزود: اگر از دوران دفاع مقدس یاد می‌‎کنیم و گفته می‌‎شود شاکله قدرت سپاه متکی بر مردم و باور‌های دینی و انقلابی بود، درباره ارتش و نیروی زمینی ارتش باید تصریح کرد، بدون تعهد‌پذیری و باورمندی ارتش به قدرت برآمده از انقلاب و اهداف آن و تحول در درون اتش، امکان انسجام و تداوم حیات سازمانی و مهم‌تر از آن نقش ارتش و بویژه نیروی زمینی ارتش در شکست ارتش متجاوز رژیم بعث شکل نمی‌گرفت. حقیقتاً وجود ظرفیت‌های عظیم ساختاری و سازمانی در ارتش و نظام آموزشی قوی و حضور فرماندهان متعهد، این امکان را فراهم کرد تا در بزنگاه تاریخی در آغاز جنگ و تجاوز دشمن، زمینه‌های شکست ارتش متجاوز رژیم بعث فراهم شود.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) اضافه کرد: اگر دشمن از ظرفیت‌های عظیم ارتش و به‌ویژه نیروی زمینی برای دفاع و ایجاد گسست در پیشروی ارتش متجاوز رژیم بعث، همراه با مقاومت مردمی اطلاع داشت، هرگز ریسک حمله به ایران را نمی‌پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه محاسبات دشمن در تجاوز به سرزمین ایران در سه چیز اشتباه بود، خاطر نشان کرد: اولین خطای محاسباتی دشمن، عدم محاسبه درست از توانایی حضرت امام (ره) برای رهبری کشور در مدیریت بحران‌های امنیتی در داخل کشور و در برابر وقوع جنگ و تهاجم خارجی که همزمان با استقرار نظام بود.

سرلشکر رشید، دومین خطای محاسباتی دشمن را محاسبه واکنش ارتش جمهوری اسلامی ایران برای استفاده از ظرفیت‌های عظیم آن در دفاع از انقلاب و تمامیت ارضی ایران که با وقوع جنگ، نقش ارتش آشکار شد دانست و سومین خطای دشمن، پیش‌بینی نکردن واکنش نیرو‌های مردمی و مشارکت آنان در دفاع با سازماندهی در سازمان و ساختار سپاه بود.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) خاطرنشان کرد: اینجانب قدرت عملیات ترکیبی ارتش و سپاه را در دوران دفاع‌مقدس مشاهده و درک کرده‌ام. قدرتی که شامل به‌کارگیری ظرفیت‌های عظیم ساختاری، سازمانی و نظام آموزشی قوی و طرح‌های عملیاتی آفندی و عملکرد فرماندهان متعهد بود. وقتی ارتش با سپاه و نیرو‌های مردمی ترکیب می‌شدند توانمندی قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران افزایش پیدا می‌کرد و هیچ قدرتی در مقابل آن‌ها تاب نمی‌آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->