ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دو شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واعظ آشتیانی: شنیدم برخی مسئولان فدراسیون فوتبال هم خودرو وارد کردند

  • کد خبر: ۱۷۲۲۹۳
  • ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
واعظ آشتیانی: شنیدم برخی مسئولان فدراسیون فوتبال هم خودرو وارد کردند
واعظ آشتیانی، مدیرعامل سابق استقلال پرداخت پاداش‌های لاکچری به اهالی فوتبال را تصمیم نادرستی از سوی مسئولان مربوطه می‌داند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، واعظ آشتیانی، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال به شدت منتقد اهدای پاداش‌های لاکچری به بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران است. اخیرا لیستی لو رفته که در آن نام تعداد قابل توجهی از بازیکنان ملی وجود دارد که برای آن‌ها مجوز واردات خودرو‌های لاکچری صادر شده است.  


واعظ آشتیانی با انتقاد از این تصمیم گفت: «مقام معظم رهبری بار‌ها به موضوع برقراری عدالت در ورزش اشاره کردند که یک بخشی از بیانات ایشان اختصاص به همین موضوع دارد. سوال من این است که چرا دستگاه‌ها مرتبط با این مسئله اجازه دادند بازیکنان فوتبال اقدام به واردات خودرو‌های لاکچری کنند؟ آیا این عدالت است؟ آیا این عدالت است که قهرمان دیگر رشته‌های کم بضاعت کتری و قوری هدیه بگیرد، اما تعداد قابل توجهی از بازیکنان فوتبال ایران که با آن شکست تلخ مقابل تیم ملی انگلیس و آمریکا صحنه جام جهانی فوتبال را ترک کردند، چنین پاداشی را دریافت کنند؟ آیا این پاداش باختن به انگلیس و آمریکا است؟! حیرت آور است. شنیدم حتی برخی مسئولان فدراسیون فوتبال هم چنین پاداشی دریافت کرده و اجازه یافته‌اند خودروی لاکچری وارد کنند. اگر این موضوع صحت داشته باشد باید به حال ورزش این کشور تاسف خورد که تا این اندازه در آن اجحاف و تبعیض وجود دارد. امیدوارم این شنیده‌ها صحت نداشته باشد و شاهد عودت دادن پاداش‌های عجیبی باشیم که برای فوتبالیست‌ها تعریف شده است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->