آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبت‌نام زائران پیاده به مشهد برای دهه پایانی صفر از کی آغاز می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۷۲۶۳۳
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
ثبت‌نام زائران پیاده به مشهد برای دهه پایانی صفر از کی آغاز می‌شود؟
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا(ع) گفت: معمولا از ابتدای دهه محرم ثبت‌ نام کاروان‌های زائران پیاده به مشهد برای دهه پایانی صفر با اعلام به مدیران کاروان‌های سراسر کشور آغاز خواهد شد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

حسین رضایی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص زمان آغاز ثبت‌ نام زائران پیاده برای تشرف به مشهد در دهه پایانی ماه صفر عنوان کرد: معمولا زمان ثبت‌‌ نام تشرف زائران پیاده به مشهد برای دهه پایانی صفر را از ابتدای محرم به مدیران کاروان‌ها اعلام می‌کنیم اما از ابتدای محرم تماس واحد‌های مختلف ثبت‌ نام ما با کل کشور برقرار است که گروه‌هایی که عازم مشهد خواهند بود، اعلام آمادگی خواهند کرد.

وی ادامه داد: برای کاروان‌هایی که جدید هستند و برای بار نخست می‌خواهند به صورت پیاده در دهه پایانی صفر به مشهد مشرف شوند، ظرفیت ۱۰۰ نفره‌ای فراهم کرده‌ایم که می‌توانند از طریق سایت نسبت به ثبت‌ نام خود اقدام کنند. امکان ثبت‌نام برای کاروان‌های ۵۰ و ۱۲۰ نفره نیز در این فرایند فراهم شده است.

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) با اشاره به افزایش ایستگاه‌های خواب شبانه در نزدیکی مشهد گفت: در حال حاضر ایستگاه‌های صلواتی ما در حال فعال شدن هستند. به دنبال افزایش ظرفیت ایستگاه‌های بین راهی خود هستیم. تقریبا ایستگاه‌های صلواتی در محور مشهد را به نزدیکی شهر رسانده‌ایم چراکه زائران وقتی به مشهد مشرف می‌شوند در نزدیکی‌های مشهد تجمع می‌کنند.

رضایی بیان کرد: افزایش تعداد سرویس‌های بهداشتی نیز در دستور کار قرار دارد. ایستگاه امام هادی(ع) که در محور نیشابور به زائران پیاده و سواره خدمات می‌دهد نیز افزایش بنا داشته است.

وی تصریح کرد: از کسانی که تمایل دارند به زائران امام هشتم(ع) خدمت‌رسانی کنند، دعوت می‌کنیم به تشکیل و تجهیز ایستگاه‌های صلواتی کمک کنند؛ ما همچنین به خدمات درمانی بیشتری برای زائران پیاده نیاز داریم.

رضایی در خصوص پیش‌بینی‌اش از میزان تشرف زائران به مشهد در دهه پایانی صفر گفت: در سال گذشته حدود ۴۹۸ هزار زائر پیاده داشتیم. در سال جاری نیز پیش‌بینی ما همین میزان است اما از آنجا که دهه پایانی صفر با ایام تابستان تقارن پیدا کرده و با تحصیل دانش‌آموزان همزمان نیست، احتمال افزایش تعداد زائران وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->