اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اژه‌‌ای: تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات اقتصادی کارکنان قوه قضائیه انجام می‌دهیم

  • کد خبر: ۱۷۲۸۲۳
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
اژه‌‌ای: تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات اقتصادی کارکنان قوه قضائیه انجام می‌دهیم
رئیس قوه قضائیه گفت: باید توجه داشت که فشارهای معیشتی و اقتصادی تنها مختص قوه قضائیه نیست و همه مردم با آن درگیر هستند و ما هم در دستگاه قضایی تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات اقتصادی کارکنان قوه قضائیه انجام داده و همچنان انجام می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، همزمان با دهه ولایت و در آستانه عید غدیر عیدالله‌الاکبر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای صبح امروز چهارشنبه (۱۴ تیر) با جمعی از خانواده‌های کارکنان قوه قضائیه دیدار کرد.

رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در این دیدار ضمن تبریک اعیاد ماه ذی‌الحجه، با اشاره به آیه «یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثی‏ وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ» اظهار کرد: رسیدن به درجات کمال، امری است که آرزو و آمال هر انسان موحد و پاک‌سیرتی می‌باشد و تحقق این مهم زمانی میسر می‌شود که زن و مرد دوشادش یکدیگر مسیر سعادت را بپیمایند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اهمیت تقویت محبت و عطوفت در کانون گرم خانواده گفت: دعا کردن زن و مرد در حق یکدیگر و دلداری دادن آنها به هم در مواقع سختی و عسرت، نزد خداوند متعال اجر و جایگاه بالایی دارد.

محسنی اژه‌ای با اشاره به زندگی الهی امیرالمومنین(ع) و صدیقه طاهره(س) و فرزندان مطهری که ثمره این پیوند آسمانی است، گفت: اگرچه ما استطاعت و توان رسیدن به مرتبه و منزلت اعلای ائمه اطهار(ع) را در زندگانی و سبک زندگی نداریم، اما باید تمام جهد و همت خود را بگماریم تا در مسیر زندگی و بندگی، در تمام شئون از سیره معصومین سلام‌الله علیهم اجمعین پیروی و تبعیت کنیم.

رئیس قوه قضائیه گفت: قدر مسلم، خدمت و قبول مسئولیت در قوه قضائیه با توجه به جمیع شرایط و محذوریت‌ها و تنگناهای موجود به لحاظ مالی و امکاناتی و همچنین با عنایت به حجم بالای کار، امری پر مشقت و مرارت است و بر همین اساس باید تاکید کرد که نیروها و مسئولان قضایی، جهادگونه امور را به پیش می‌برند؛ قدر متیقّن در این جهاد، نقش شما همسران و خانواده کارکنان قوه قضائیه بسیار برجسته است.

محسنی اژه‌ای در ادامه، صمیمانه از زحمات و سعه صدر و تحمل سختی‌های همسران و اعضای خانواده کارکنان قوه قضائیه، قدردانی کرد و گفت: ما می‌دانیم و آگاهیم که شما همسران محترم کارکنان قوه قضائیه، متحمل سختی‌ها و زحمات زیادی می‌شوید و یار و غمخوار همسران‌تان در زمان‌هایی هستید که سنگینی کار، بر آنان عارض می‌شود.

رئیس قوه قضائیه افزود: باید توجه داشت که فشارهای معیشتی و اقتصادی تنها مختص قوه قضائیه نیست و همه مردم با آن درگیر هستند و ما هم در دستگاه قضایی تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات اقتصادی کارکنان عدلیه انجام داده و همچنان انجام می‌دهیم.

در این مراسم، تعدادی از همسران و فرزندان کارکنان دستگاه قضا، به بیان مطالب و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->