جولانی وارد جمهوری آذربایجان شد سرلشکر موسوی: پایبندی جدی دستگاه‌های اجرایی به ضوابط پدافند غیرعامل ضروری است معاون اول رئیس جمهور: انجام مذاکره با اقتدار، اولویت حاکمیت است نشست وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین از ۳۰۰ میلیون تا ۴ میلیارد تومان؛ تسهیلات سازمان بسیج سازندگی به منازل آسیب‌دیده در جنگ وزیر خارجه اسرائیل با وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار می‌کند رئیس‌جمهور ماده واحده الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های تحقیقاتی هیئت‌علمی دانشگاه‌­ها را ابلاغ کرد معاون زنان و خانواده رئیس‌جمهور: با تکیه بر اشتراکات، مهاجرهراسی را خنثی کنیم اسامی ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان اعلام شد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: برنامه هسته‌ای را باقدرت دنبال می‌کنیم پارکینگ اربعین در مرز مهران مسقف و خورشیدی می‌شود افشاگری تاکر کارلسون: اسرائیل، پشت پرونده جنسی اپستین در آمریکا است گزارشگر ویژه سازمان ملل: نتانیاهو باید بازداشت شود شیوه‌نامه جذب استعداد‌های برتر در پست‌های مدیریتی دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد آخرین آمار جنگ ۱۲ روزه تاکنون؛ ۹۴۳ شهید و ۸ نفر مفقود شده‌اند | ۵ زندانی اوین شهید شدند برادر یک اسیر اسرائیلی: تنها راه آزادی اسرا توافق با حماس است ترامپ، هگست را به عنوان «وزیر جنگ» معرفی کرد سخنگوی دولت: گفت‌وگوهای مستقیم، صریح و مستند، ضرورتی انکارناپذیر برای ماست واکنش سازمان ملل به بازداشت مدیر دفتر المیادین توسط رژیم اسرائیل عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت از تصدی‌گری فاصله بگیرد قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه: تجلی «وفاق ملی» را در جنگ دوازده روزه شاهد بودیم | دولت چهاردهم وارث تورم بالای ۴۰ درصد بود کوچکی‌نژاد: حمایت از کسب‌وکار‌های خرد از اولویت‌های دولت باشد واکنش علاء‌الدین بروجردی به تهدید جدید ترامپ: این‌بار گستره پاسخ از پایگاه‌های ثابت آمریکا فراتر می‌رود نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: اجرای قانون جوانی جمعیت نباید حتی در شرایط جنگی متوقف شود حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است
سرخط خبرها

اژه‌‌ای: تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات اقتصادی کارکنان قوه قضائیه انجام می‌دهیم

  • کد خبر: ۱۷۲۸۲۳
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
اژه‌‌ای: تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات اقتصادی کارکنان قوه قضائیه انجام می‌دهیم
رئیس قوه قضائیه گفت: باید توجه داشت که فشارهای معیشتی و اقتصادی تنها مختص قوه قضائیه نیست و همه مردم با آن درگیر هستند و ما هم در دستگاه قضایی تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات اقتصادی کارکنان قوه قضائیه انجام داده و همچنان انجام می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، همزمان با دهه ولایت و در آستانه عید غدیر عیدالله‌الاکبر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای صبح امروز چهارشنبه (۱۴ تیر) با جمعی از خانواده‌های کارکنان قوه قضائیه دیدار کرد.

رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در این دیدار ضمن تبریک اعیاد ماه ذی‌الحجه، با اشاره به آیه «یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثی‏ وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ» اظهار کرد: رسیدن به درجات کمال، امری است که آرزو و آمال هر انسان موحد و پاک‌سیرتی می‌باشد و تحقق این مهم زمانی میسر می‌شود که زن و مرد دوشادش یکدیگر مسیر سعادت را بپیمایند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اهمیت تقویت محبت و عطوفت در کانون گرم خانواده گفت: دعا کردن زن و مرد در حق یکدیگر و دلداری دادن آنها به هم در مواقع سختی و عسرت، نزد خداوند متعال اجر و جایگاه بالایی دارد.

محسنی اژه‌ای با اشاره به زندگی الهی امیرالمومنین(ع) و صدیقه طاهره(س) و فرزندان مطهری که ثمره این پیوند آسمانی است، گفت: اگرچه ما استطاعت و توان رسیدن به مرتبه و منزلت اعلای ائمه اطهار(ع) را در زندگانی و سبک زندگی نداریم، اما باید تمام جهد و همت خود را بگماریم تا در مسیر زندگی و بندگی، در تمام شئون از سیره معصومین سلام‌الله علیهم اجمعین پیروی و تبعیت کنیم.

رئیس قوه قضائیه گفت: قدر مسلم، خدمت و قبول مسئولیت در قوه قضائیه با توجه به جمیع شرایط و محذوریت‌ها و تنگناهای موجود به لحاظ مالی و امکاناتی و همچنین با عنایت به حجم بالای کار، امری پر مشقت و مرارت است و بر همین اساس باید تاکید کرد که نیروها و مسئولان قضایی، جهادگونه امور را به پیش می‌برند؛ قدر متیقّن در این جهاد، نقش شما همسران و خانواده کارکنان قوه قضائیه بسیار برجسته است.

محسنی اژه‌ای در ادامه، صمیمانه از زحمات و سعه صدر و تحمل سختی‌های همسران و اعضای خانواده کارکنان قوه قضائیه، قدردانی کرد و گفت: ما می‌دانیم و آگاهیم که شما همسران محترم کارکنان قوه قضائیه، متحمل سختی‌ها و زحمات زیادی می‌شوید و یار و غمخوار همسران‌تان در زمان‌هایی هستید که سنگینی کار، بر آنان عارض می‌شود.

رئیس قوه قضائیه افزود: باید توجه داشت که فشارهای معیشتی و اقتصادی تنها مختص قوه قضائیه نیست و همه مردم با آن درگیر هستند و ما هم در دستگاه قضایی تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات اقتصادی کارکنان عدلیه انجام داده و همچنان انجام می‌دهیم.

در این مراسم، تعدادی از همسران و فرزندان کارکنان دستگاه قضا، به بیان مطالب و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->