روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

اقرار زلنسکی به کند شدن ضدحمله اوکراین

  • کد خبر: ۱۷۲۹۶۹
  • ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
اقرار زلنسکی به کند شدن ضدحمله اوکراین
رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه‌ای اعلام کرد، ضدحمله اوکراین به خاطر برخی مشکلات در میدان نبرد کند شده و آنها با مشکل کمبود در واحدهای توپخانه‌ای مواجه هستند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌ان گفت: کند شدن روند ضدحمله ما به خاطر بعضی مشکلات در میدان نبرد رخ داده است.

وی افزود: اوکراین در واحدهای توپخانه‌ای کمبودهایی دارد که کار را برای نیروهای مسلح ما برای هدف گرفتن اهداف تعیین‌شده دشوار می‌سازند.

زلنسکی همچنین تاکید کرد، اوکراین می‌خواهد آمریکا برای این کشور موشک‌های دوربرد «سامانه موشکی تاکتیکی ارتش» به اختصار ATACMS را تامین کند و از ناتو خواست تا در مورد عضویت اوکراین در این ائتلاف نظامی اعلامیه‌ای صادر کند.

رسانه‌های آمریکایی اوایل روز چهارشنبه گزارش دادند، آمریکا به زودی اعلام خواهد کرد که برای اوکراین مهمات خوشه‌ای به منظور کمک به ضدحمله‌اش فراهم می‌کند.

اوکراین اوایل ژوئن سال جاری میلادی به دنبال تاخیرهای متعدد ضدحمله خود علیه روسیه را آغاز کرد. وزارت دفاع روسیه بارها اعلام کرده که نیروهای اوکراینی در تلاشند تا به طرف مناطق دونتسک جنوبی، باخموت و زاپوریژیا پیشروی کنند اما تاکنون موفق نبوده‌اند.

زلنسکی در ادامه این مصاحبه گفت: در برخی مناطق اوکراین ارتش حتی نمی‌تواند به آغاز حملات فکر کند چرا که تسلیحات لازم و مناسب را ندارد.

وی افزود: من از آمریکا به عنوان رهبر حمایت‌ها از اوکراین تشکر می‌کنم اما به رهبران آمریکا و اروپا گفته‌ام که ما می‌خواهیم هر چه زودتر ضدحمله را آغاز کنیم و برای این امر به همه تسلیحات و تجهیزات نیاز داریم. دلیلش هم این است که هر چه دیرتر ضدحمله را آغاز کنیم، کندتر پیش خواهد رفت.

زلنسکی مدعی شد: من می خواستم ضدحمله مان خیلی زودتر اتفاق بیفتد چرا که همه می دانند که اگر این ضدحمله دیرتر صورت گیرد، بخش بزرگ‌تری از قلمرو ما مین‌گذاری می‌شود. ما به "دشمن" زمان و امکان را می‌دهیم تا مین‌های بیشتری کارگذاری کند و خطوط دفاعی‌شان را آماده کنند.

وی بار دیگر تاکید کرد: زمان دشمن ماست، هر چه دیرتر ضدحمله را آغاز کنیم، مشکلاتمان بیشتر خواهد بود.

رئیس جمهور اوکراین بار دیگر درخواست خود برای دریافت جنگنده‌های اف-16 آمریکایی را اعلام کرد.

آمریکا به متحدانش اجازه داده تا آموزش خلبانان اوکراینی برای کار با این جنگنده‌ها را آغاز کنند اما هنوز به متحدان اجازه صادرات مجدد این جنگنده‌ها به اوکراین را نداده است.

زلنسکی گفت: دریافت این جنگنده‌ها به معنای برتری اوکراین در آسمان نسبت به روس‌ها نیست. بلکه با این کار تازه برابری میان روسیه و اوکراین در آسمان ایجاد می‌شود. جنگنده‌های اف-16 به نیروها در میدان نبرد برای پیشروی کمک می‌کنند. بدون پوشش هوایی، کار برای نیروها در میدان نبرد دشوارتر می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->