سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

اقرار زلنسکی به کند شدن ضدحمله اوکراین

  • کد خبر: ۱۷۲۹۶۹
  • ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
اقرار زلنسکی به کند شدن ضدحمله اوکراین
رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه‌ای اعلام کرد، ضدحمله اوکراین به خاطر برخی مشکلات در میدان نبرد کند شده و آنها با مشکل کمبود در واحدهای توپخانه‌ای مواجه هستند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌ان گفت: کند شدن روند ضدحمله ما به خاطر بعضی مشکلات در میدان نبرد رخ داده است.

وی افزود: اوکراین در واحدهای توپخانه‌ای کمبودهایی دارد که کار را برای نیروهای مسلح ما برای هدف گرفتن اهداف تعیین‌شده دشوار می‌سازند.

زلنسکی همچنین تاکید کرد، اوکراین می‌خواهد آمریکا برای این کشور موشک‌های دوربرد «سامانه موشکی تاکتیکی ارتش» به اختصار ATACMS را تامین کند و از ناتو خواست تا در مورد عضویت اوکراین در این ائتلاف نظامی اعلامیه‌ای صادر کند.

رسانه‌های آمریکایی اوایل روز چهارشنبه گزارش دادند، آمریکا به زودی اعلام خواهد کرد که برای اوکراین مهمات خوشه‌ای به منظور کمک به ضدحمله‌اش فراهم می‌کند.

اوکراین اوایل ژوئن سال جاری میلادی به دنبال تاخیرهای متعدد ضدحمله خود علیه روسیه را آغاز کرد. وزارت دفاع روسیه بارها اعلام کرده که نیروهای اوکراینی در تلاشند تا به طرف مناطق دونتسک جنوبی، باخموت و زاپوریژیا پیشروی کنند اما تاکنون موفق نبوده‌اند.

زلنسکی در ادامه این مصاحبه گفت: در برخی مناطق اوکراین ارتش حتی نمی‌تواند به آغاز حملات فکر کند چرا که تسلیحات لازم و مناسب را ندارد.

وی افزود: من از آمریکا به عنوان رهبر حمایت‌ها از اوکراین تشکر می‌کنم اما به رهبران آمریکا و اروپا گفته‌ام که ما می‌خواهیم هر چه زودتر ضدحمله را آغاز کنیم و برای این امر به همه تسلیحات و تجهیزات نیاز داریم. دلیلش هم این است که هر چه دیرتر ضدحمله را آغاز کنیم، کندتر پیش خواهد رفت.

زلنسکی مدعی شد: من می خواستم ضدحمله مان خیلی زودتر اتفاق بیفتد چرا که همه می دانند که اگر این ضدحمله دیرتر صورت گیرد، بخش بزرگ‌تری از قلمرو ما مین‌گذاری می‌شود. ما به "دشمن" زمان و امکان را می‌دهیم تا مین‌های بیشتری کارگذاری کند و خطوط دفاعی‌شان را آماده کنند.

وی بار دیگر تاکید کرد: زمان دشمن ماست، هر چه دیرتر ضدحمله را آغاز کنیم، مشکلاتمان بیشتر خواهد بود.

رئیس جمهور اوکراین بار دیگر درخواست خود برای دریافت جنگنده‌های اف-16 آمریکایی را اعلام کرد.

آمریکا به متحدانش اجازه داده تا آموزش خلبانان اوکراینی برای کار با این جنگنده‌ها را آغاز کنند اما هنوز به متحدان اجازه صادرات مجدد این جنگنده‌ها به اوکراین را نداده است.

زلنسکی گفت: دریافت این جنگنده‌ها به معنای برتری اوکراین در آسمان نسبت به روس‌ها نیست. بلکه با این کار تازه برابری میان روسیه و اوکراین در آسمان ایجاد می‌شود. جنگنده‌های اف-16 به نیروها در میدان نبرد برای پیشروی کمک می‌کنند. بدون پوشش هوایی، کار برای نیروها در میدان نبرد دشوارتر می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->