واکنش آمریکا به آغاز فرآیند ماکنسیم ماشه توسط تروئیکای اروپا زمان تشکیل جلسه شورای امنیت درباره ایران مشخص شد | دستور جلسه؛ آغاز فرایند فعال سازی مکانیسم ماشه (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا ترور رهبران انصارالله یمن صحت دارد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) دریافت نامه تروئیکای اروپایی توسط رئیس شورای امنیت تایید شد بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به آغاز فرآیند اسنپ‌بک توسط سه کشور اروپایی دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان فردا به تهران می‌آید (۷ شهریور ۱۴۰۴) فرانسه: اسنپ‌بک به‌معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست آکسیوس مدعی فعال‌سازی «اسنپ‌بک» علیه ایران شد | اروپا شرط گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) تماس تلفنی وزرای خارجۀ ۳ کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی (۶ شهریور ۱۴۰۴) حملات اسرائیل علیه پایتخت یمن (۶ شهریور ۱۴۰۴) الحوثی: اسرائیل از کشتار جمعی کودکان لذت می‌برد | شهادت ۲۹۶۰ نفر از ابتدای شروع کمک‌های انسانی در غزه روسای کره شمالی، روسیه و ایران در رژه چین حضور پیدا می‌کنند سخنگوی سپاه: بیش از ۶۰ درصد افکار عمومی منطقه، ایران را پیروز جنگ می‌دانند ابراز علاقه پزشکیان به همکاری سازنده با چین رئیس‌جمهور، تکلیف ما و کلام معیار رهبر معظم انقلاب آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر و روستا از ۲۱ دی ماه ۱۴۰۴ | ۲۰ مهرماه آخرین زمان برای استعفای دواطلبان دولتی ظرفیت فرودگاه مشهد به ۱۸ میلیون نفر افزایش می‌یابد| هدف‌گذاری تولید ۳۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در خراسان رضوی رافائل گروسی: مدرکی مبنی بر انتقال اورانیوم از اصفهان وجود ندارد ناوشکن‌ها و زیردریایی هسته‌ای آمریکا به نزدیکی ونزوئلا رسیدند پایتخت اوکراین هدف صد‌ها موشک و پهپاد قرار گرفت + فیلم و عکس فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از جذب سربازان وظیفه به عنوان محیط‌بان خبرداد سخنگوی دولت: ناترازی برق هنوز کامل جبران نشده است سردار شکارچی: شکست را بر دشمن تحمیل کردیم | دشمن در محاسبات خود درباره ایران دچار اشتباه شد وزیر کشور گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر را برنامه‌ اصلی و اولویت‌دار دولت چهاردهم دانست کشف کارگاه تولید بمب و تله انفجاری یک گروهک تروریستی در ایرانشهر (۶ شهریور ۱۴۰۴) اتحاد مقدس معماری امنیت پایدار وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر ایران تا پایان سال به ۷۰۰۰ مگاوات می‌رسد
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: توسعه علمی، زمینه‌ساز حل‌وفصل همه مشکلات کشور است | سازمان بسیج علم، قلب تپنده حرکت نخبگانی استان باشد

  • کد خبر: ۱۷۳۰۱۰
  • ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴
آیت‌الله علم‌الهدی: توسعه علمی، زمینه‌ساز حل‌وفصل همه مشکلات کشور است | سازمان بسیج علم، قلب تپنده حرکت نخبگانی استان باشد
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: در شرایط فعلی پیشرفت و تعالی علمی ایران اسلامی است که در صدر امور قرار دارد زیرا به ‌وسیله توسعه علمی است که می‌توان به ثروت درونی رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی امروز، ۱۵ تیر، در دیدار با جمعی از نخبگان، پژوهشگران و فناوران خلاق بسیجی استان که به میزبانی دفتر نماینده، ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: اوایل پیروزی انقلاب متأسفانه براساس نفوذ فرهنگی طاغوت، شرایطی به وجود آمده بود که قشر نخبگانی و اندیشمندان جامعه همگی در حالات روحی و موضع‌گیری‌های فرهنگی خود متأثر از فرهنگ غربی بودند. بر همین اساس اکنون شما را می‌توان سرمایه و افتخار این کشور دانست، زیرا وجود شما نشانی روشن از ارتقا و رشدی دارد که جامعه انقلابی کشور به آن دست پیدا کرده تا به عالی‌ترین مراتب علمی دست پیدا کند و در تخصصی‌ترین زمینه‌های موجود، گره‌گشای سایر اقشار و آحاد ملت باشد.

وی افزود: شما عزیزان جوان بسیجی باید متوجه باشید که به شما به چه چشمی نگاه می‌کنند. این یک نظام ارزش‌گذاری است که شما باید به آن توجه کنید. در شرایط فعلی، پیشرفت و تعالی علمی ایران اسلامی است که در صدر امور قرار دارد، زیرا به وسیله توسعه علمی است که می‌توان به ثروت درونی رسید، جامعه را از گرفتاری‌های موجود بی‌نیاز کرد و شرایطی را رقم زد که زمینه ظهور بقیه‌الله الاعظم (عج) را فراهم کند.

سازمان بسیج علمی، قلب تپنده دانش‌بنیان‌های استان

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز دولت نسبت به مسائل دانش‌بنیان و شرکت‌های فناور توجه ویژه‌ای دارد. رئیس‌جمهور در سفر استانی وقتی به مشهدالرضا (ع) آمدند، بازدید از پارک علم و فناوری را در دستور کار قرار دادند تا نشان دهند که نسبت به این مسئله دغدغه دارند. علاوه بر این در حالت کلی امروز تحت تأثیر بیانات رهبر معظم انقلاب و فعالیت دولت، شرایط به گونه‌ای رقم خورده که اگر هم سازمان یا جریانی خود را بی‌توجه به حوزه دانش‌بنیان بداند و در این راستا حمایتی از خود نشان ندهد، خودبه‌خود توسط مردم و سایر جریان‌ها به انزوا رانده خواهد شد.

وی ادامه داد: این شرایط مطلوبی است که حمایت سازمان‌ها از دانش‌بنیان‌ها به یک استاندارد مرسوم و هنجار مقبول تبدیل شده است. در همین فضا باید کمیته‌ای به دستور فرمانده سپاه استان ایجاد شود که حمایت از سازمان بسیج علمی را سرلوحه برنامه‌های خود بداند. این حمایت‌ها نیز در نهایت باید شرایطی را رقم بزند که سازمان بسیج علمی به قلب تپنده و جریان ساز حرکت نخبگانی استان تبدیل شود.

علم‌الهدی تأکید کرد: این حمایت برای بازاریابی بیشتر، تجاری‌سازی محصولات و کمک به تولید محصولات دانش‌بنیان است، زیرا در حال حاضر کشور‌های همسایه ما بازار بکر و نیازمندی به محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی دارند و البته به‌موازات بازاریابی خارجی، بازاریابی داخلی هم باید تقویت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->