گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

معاون وزیر صمت: شهرک‌های صنفی می‌تواند یکی از مسیر‌های توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط باشد

  • کد خبر: ۱۷۳۰۷۷
  • ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
معاون وزیر صمت: شهرک‌های صنفی می‌تواند یکی از مسیر‌های توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط باشد
معاون وزیر صمت گفت: یکی از محور‌های توسعه کشور تولید است و تولید ایجاد اشتعال پایدار میسر نخواهد بود مگر از مسیر تولید و اشتعال پایدار.
نگار نوایی
خبرنگار نگار نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، علی رسولیان امروز ۱۶ تیرماه پیش از مراسم آغاز عملیات اجرایی شهرک صنعتی (صنعتی -صنفی) نزدیک به شهرک صنعتی مشهد در جاده کلات اظهار کرد: مقام معظم رهبری تاکیدشان همواره بر رفاه مردم است و شاهد این موضوع شعار‌های منتخب سال است.

وی افزود: یکی از محور‌های توسعه کشور تولید است و تولید ایجاد اشتعال پایدار میسر نخواهد بود مگر از مسیر تولید و اشتعال پایدار. باید عزم جدی در زمینه تولید داشته باشیم. تولید ابزار‌های مشخص می‌خواهد که  یکی منابع انسانی توانمند و آماده به کار است که در کشور وجود دارد. بخش مهم دیگر تامین زیرساخت‌ها است و بخش دیکر تامین مالی است.  امروز یکی از مشکلات در کسب و کار‌ها به خصوص کسب و کار‌های کوچک تامین مالی است. امروز بیش از ۴۰ درصد اشتغال صنعتی در کشور مربوط به بنگاه‌های زیر ۱۰۰ نفر است و باید سهم بیشتری از تسهیلات به این واحد‌ها تعلق بگیرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران بیان کرد:  در دنیا بنگا‌های تامین مالی بنگاه‌های از طریق بورس است و بنگاه‌های کوچک از طریق بانک‌ها تامین مالی می‌شوند. بخش دیگر از تولید مربوط به زیست بوم تولید است.  در مشهد خوشبختانه زیست بود نسبتا مناسبی برای تولید وجود دارد.

رسولیان به اشاره به مشکلات بروکراسی در کشور افزود: متاسفانه بروکراسی از قبل انقلاب تاکنون کشور را دچار مشکل کرده است. دولت‌های مختلف از جمله دولت سیزدهم تلاش کردند تا این مشکل را کاهش دهندو امروز این موضوع در قانون بهبود محیط کسب و کار مشاهده می‌شود. امیدواریم بروکراسی کاهش یابد. مجموعه قوانین و مقررات از سال‌های قبل مصوب کردیم که همانند زنجیری شده است و باید در بخش‌های مختلف بروکراسی را از بین برد.

وی با اشاره به اینکه کسب و کار‌های کوچک بسیار مهم هستند گفت: شهرک‌های صنفی می‌تواند یکی از مسیر‌های توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط باشد. برای این منظور در سطح کشور بنا داریم شهرک‌های صنفی ایجاد کنیم و در برنامه هفتم توسعه این موضوع در دستور کار قرار گرفته است. همچنین  ایجاد خوشه‌های صنعتی در دستور کار قرار گرفته تا زنجیر ارزش تکمیل شود؛ و ۵۰۰ خوشه صنعتی شناسایی شده است.

رسولیان خاطرنشان کرد: الگوی مدیریت ما در صنعت و تولید باید تعییر کند. دنیا مسیر زنجیره ارزش را دقت دنبال می‌کند و باید سطح کشور زنجیره ارزش ایجاد شود. در کشور در روستایی در همدان فقط لباس بچه تولید می‌شود و این زنجیره ارزش شکل گرفته است. مشهد استعداد جدی برای ایجاد زنجیره ارزش در بخش  پوشاک، کیف و کفش و سنگ‌های قیمتی دارد. خوشبختانه به تازگی شهرک صنعتی شماره ۵ به بهره برداری رسیده که به تنهایی نمی‌تواند اشتغال ایجاد کند و نیازمند شهرک‌های کوچک صنفی است که یکدگیر را تقویت کنند و باید چندین شهرک دیگر در مشهد ایجاد شود. این موضوع به احیای واحد‌های راکد در کشور نیز کمک خواهد کرد که بخشی از سیاست‌های دولت است.

وی افزود: تاکنون شهرک سازی در کشور توسط بخش دولتی انجام می‌شد و بیش از ۱۵۸ شهرک فعال کشور توسط بخش دولتی ساخته شد، اما امروز بخش خصوصی خودش در این زمینه باید ورود کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->