تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر کشور: مهاجران افغانستانی چالش امنیتی برای ایران ندارند

  • کد خبر: ۱۷۳۹۷۳
  • ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۴
وزیر کشور: مهاجران افغانستانی چالش امنیتی برای ایران ندارند
وزیر کشور با اشاره به حضور بیش از ۵ میلیون مهاجر افغانستانی در ایران، گفت: این مهاجرین چالش امنیتی برای ایران ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، درباره تعداد مهاجرین افغانستانی در ایران و چگونگی نظارت و ساماندهی آنها، اظهار کرد: آمار را نمی توانیم دقیق بگوییم، ولی برآوردها درباره تعداد مهاجرین افغانستانی در ایران بیش از ۵ میلیون نفر است.

وی ادامه داد: دستگاه های امنیتی کنترل ها و نظارت های خاص خود را دارند  ولی ساماندهی مهاجرین به نظارت بیشتری نیاز دارد و امیدواریم سازمان ملی مهاجرت که پیشنهاد داده ایم در مجلس تصویب شود چون ما به ساختار قوی تری نیاز داریم.

وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که آیا این تعداد مهاجرین افغانستانی ممکن است چالش امنیتی برای کشور ایجاد کند؟ گفت: نه البته در هر جمیعتی ممکن است مشکلات امنیتی وجود داشته باشد اما به طور عمومی دستگاه های اطلاعاتی  چنین گزارشی  به ما نداده اند و اگر گزارشی باشد رسیدگی و برخورد خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->