رئیس فراکسیون زنان مجلس مشخص شد آزادسازی صدور مجوز شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای رئیس جمهور لایحه دوفوریتی دولت برای مقابله با شایعه‌سازی در فضای مجازی را ارسال کرد درباره فرانچسکا آلبانزه که به خاطر افشای نسل‌کشی اسرائیل تحریم شد | جرمش افشای جنایت است وزیر خارجه ترکیه: در هرگونه تلاش برای تجزیه سوریه مداخله خواهیم کرد ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در غزه بدون نان هستند آیت الله علم الهدی: خدمات جهادی بسیج پزشکی، نماد آمادگی جهانی امت اسلام برای ظهور است | نقش نظام جمهوری اسلامی ایران در اتحاد نیروهای ولایتمدار جهان فراخوان اردوغان درباره غزه: دیگر بس است منابع محلی از تحرکات «مشکوک» رژیم صهیونیستی برای عملیاتی احتمالی علیه دمشق خبر دادند کُرد‌ها برای کمک به دولت الشرع در برقراری ثبات شرط گذاشتند رئیس جمهور: هیچ مجوزی نباید برای برنامه‌های توسعه‌ای در فلات مرکزی ایران صادر شود کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با عراقچی دیدار کرد + فیلم پزشکیان در دیدار با جبهه اصلاحات: از طرح مسائل تفرقه برانگیز پرهیز شود بازداشت ۲ سرباز صهیونیست در بلژیک به اتهام جنایت جنگی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی راهکارهای مقابله با مکانیسم ماشه تشکیل جلسه داد شلیک موشکی دیگر از یمن به سرزمین‌های اشغالی (۳۱ تیر ۱۴۰۴) پیام اطلاعات سپاه به مردم درباره اقدامات سرویس‌های جاسوسی در برنامه‌های کاربردی تلفن همراه ابراز نگرانی رئیس اپوزیسیون اسرائیل از تلاش ترکیه برای توازن هوایی با این رژیم اشغالگر آخرین وضعیت بررسی «لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» در کمیسیون اجتماعی مجلس دریادار سعادت: در راستای تامین امنیت دریای خزر، آماده همکاری با کشورهای همسایه هستیم مجلس پیگیر کاهش سهم پرداختی مردم در بیمه‌هاست پزشکیان: ساخت بمب اتم توسط ایران دروغ است شهادت ۳۱ فلسطینی از بامداد امروز در غزه (۳۱ تیر ۱۴۰۴) شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه در درگیری با گروهک معاند (۳۱ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی قوه‌قضائیه: اقدامات ارزنده‌ای در رابطه با زمین‌خواری و کوه‌خواری‌ انجام شده است | کاظم صدیقی هیچ‌گونه مسئولیت قضایی و اداری در قوه‌قضائیه ندارند سخنگوی دولت از شهادت ۱۰۶۲ هم‌وطن در جنگ ۱۲ روزه خبرداد گولان: یهودیان به طور سیستماتیک فلسطینی‌ها را قتل‌عام می‌کنند
سرخط خبرها

رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد

  • کد خبر: ۱۷۴۱۰
  • ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۷
رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد
رئیس قوه قضائیه گفت: امروز اراده ملت ایران و ملت‎های منطقه خروج آمریکا از منطقه است که فردا به نمایش درخواهد آمد و انشاءالله به برکت خون مطهر سردار سلیمانی تحقق خواهد یافت.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت‎الله رئیسی در جلسه صبح امروز شورای‎عالی قضایی با اشاره به ابراز تنفر جهانی از اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی گفت: امروز آهنگ همه مردم با هر گویش و گرایش و نگاهی و در هر اقلیمی ابراز تنفر از آمریکاست.

رئیس دستگاه قضا تأکید کرد: مردم ما در روز ۲۲ بهمن خشم و نفرت خود از آمریکا را به نمایش خواهند گذاشت و با صدای بلند اعلام می‎کنند اگر سردار عزیز ما را گرفتید، روح و جان و حضور با برکت او در میان ماست و پرچم او همچنان برافراشته خواهد بود.

رئیسی، ارزش‎های مورد تأکید سردار سلیمانی را استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، دفاع از ارزش‎های انقلاب و حقوق مردم و نفرت و ضدیت با استکبار و جلوه‎های آن در منطقه عنوان و تصریح کرد: ملت ایران فردا همراه با خانواده‎هایشان، با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن بر این ارزش‎ها پافشاری خواهد کرد.

رئیس قوه قضائیه با بیان این‎که امروز اراده ملت ایران و ملت‎های منطقه و دولت‎های مستقل خروج آمریکا از منطقه است که فردا به نمایش درخواهد آمد، خاطرنشان کرد: اخراج آمریکا از منطقه امری مقطعی نیست که با گذشت زمان متوقف شود و ان‌شاءالله به برکت خون مطهر سردار سلیمانی تا تحقق کامل آن پیگیری خواهد شد.

رئیسی، حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را لبیک به فرمان و خواست رهبری عنوان کرد و گفت: فردا روز نمایش اراده ملت ایران و همه ملت‎هایی است که نسبت به حرکت عظیم ۲۲ بهمن احساس مسئولیت، وفاداری و پیوستگی و دلدادگی می‎کنند.

رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنانش، اجرای عدالت را از اهداف مهم حضرت امام (ره) و از شعار‌های اصلی انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: اجرای عدالت، قانون عادلانه و حاکمیت روح عدالت‎طلبی در مردان و زنان جامعه، خواست همه ملت است.

رئیسی، دستگاه قضا را از جلوه‎های مهم عدالت معرفی کرد و ازمسئولان قضائی خواست با احکام عادلانه و تصمیم‎گیری‎های بجا و به‎موقع و اقدامات امیدبخش در مردم، مسئولیت و مأموریت خود در تحقق این هدف مهم انقلاب اسلامی را ایفا کنند.

رئیس قوه قضائیه با بیان این‎که عدالت امری شنیدنی نیست، بلکه چشیدنی است، افزود: مردم باید احساس کنند عدالت کاملاً اجرا می‌شود و در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باید هدف مهم اجرای عدالت، سرلوحه کار همه دستگاه‎های اداری به ویژه دستگاه قضایی قرار گیرد.

رئیسی با اشاره به گزارش‎هایی که در خصوص افزایش قیمت خودرو به دستگاه قضائی می‎رسد، این مسأله را امری غیرقابل قبول دانست و خواستار نظارت همه‎جانبه مسئولان وزارت صمت، سازمان تعزیزات و سازمان حمایت از حقوق مصرف‎کنندگان در این زمینه شد.

رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: مسئولان باید با انجام وظایف خود و تشدید نظارت، خصوصاً در ایام پایانی سال مانع افزایش کاذب قیمت کالا‌ها شده و اجازه ندهند مردم در این زمینه نگران شوند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->