خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود
سرخط خبرها

اظهارات نکونام توسط رسانه استقلال سانسور شد!

  • کد خبر: ۱۷۴۱۱۷
  • ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۱
اظهارات نکونام توسط رسانه استقلال سانسور شد!
در اقدامی عجیب رسانه رسمی باشگاه استقلال اظهارات جواد نکونام را بازتاب نداده است!
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درحالی که جواد نکونام بعد از بازی با پیکان با خبرنگاران حاضر در محل برگزاری این بازی مصاحبه مفصلی انجام داده و اظهارات متعددی درباره مسائل استقلال و اتفاقات پشت پرده‌ای به زبان آورده، اما رسانه رسمی این باشگاه در اقدامی عجیب و بحث برانگیز اقدام به سانسور اظهارات سرمربی استقلال کرده است!

نکونام در مصاحبه خود به وجود برخی افراد که در پس پرده برای استقلال تصمیم‌سازی می‌کنند، اشاره کرده است. او از واژه «بچه» که برای بسیاری از استقلالی‌ها آشنا است و همه می‌دانند این لقب توسط امیر قلعه‌نویی سال‌ها قبل به چه کسی داده شد، استفاده کرده تا مشخص شود افرادی که سال‌ها پیش در این باشگاه سمت داشتند، همچنان بر برخی امور این باشگاه مسلط هستند و حتی در نقل وانتقالات این باشگاه نیز نقش دارند.

برخی بر این باورند که، چون روابطی میان این فرد «بچه» با برخی افراد در باشگاه استقلال وجود دارد، مصاحبه جواد نکونام سانسور شده است. سکوت علی خطیر، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال نیز پیرامون این ماجرا بسیار عجیب و شگفت آور است و روشن نیست که چرا سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال درباره اینکه مصاحبه نکونام سانسور شده حرفی به زبان نمی‌اورد.

بدون شک ادامه این روند منجر به واکنش‌های تند‌تر از سوی جواد نکونام خواهد شد وهیچ بعید نیست پروژه استعفاء از باشگاه استقلال خیلی زود کلید خورده و آقای سرمربی که در میان حمایت حداکثری هواداران وارد باشگاه استقلال شد، از سمتش کنار برود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->