۴۵۰ هزار نفر داوطلب کنکور کارت ورود به جلسه گرفتند عاملی که خطر سکته مغزی در جوانان را ۲ برابر می‌کند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۲ تیر ۱۴۰۴) افزایش تعداد واحد‌های خسارت‌دیده ناشی از جنگ تحمیلی اسرائیل به ۸ هزار واحد در تهران جزئیاتی از تعداد شرکت‌کنندگان در مرحله دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هزینه سالانه واکسن ضد هاری ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان است عامل اصلی افزایش فشارخون، این ماده معدنی است گزارش سازمان غذا و دارو از روند توزیع شیرخشک زمان ورود داوطلبان به حوزه‌های کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ افزایش موارد سرطان آپاندیس در نسل جدید پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ابرناکی و بارش رگباری در ۱۴ استان طی امروز ثبت‌نام وام ازدواج ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری از امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + شرایط و مدارک لازم اعمال سهمیه ایثارگری در کنکور امسال برای خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل برقراری مجدد پرواز‌های زنجان ـ مشهد و بالعکس چرا نباید کودک زیر ۲ سال را در اوج گرما بیرون برد؟ سه سناریوی بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۴ تکذیب شایعه انفجار در فرودگاه مهرآباد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) تابستان‌ها چی بپوشیم؟ زمان اعلام نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد مشخص شد زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم اعلام شد + جزئیات حدود ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های جنوب شرق کشور کشف شد خشکسالی بی‌سابقه و کاهش منابع آبی پایتخت زمان واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری بگیران مشخص شد چگونه اوقات فراغت خوبی برای کودکان بسازیم؟ کشف مقادیری شربت موادمخدر از ۲ مسافر قطار تهران - نیشابور (۲۱ تیر ۱۴۰۴) علت اصلی شکاف و تَرک روی زبان چیست؟ حجت‌الاسلام علی طائب درگذشت + زندگینامه و سوابق
سرخط خبرها

بارش باران امسال، برابر با سال گذشته

  • کد خبر: ۱۷۴۲۵
  • ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۰
بارش باران امسال، برابر با سال گذشته
میزان بارش‌های کشور درسال آبی جاری از ابتدای مهرماه تا بیست بهمن ماه درحالی به رقم ۱۵۲.۲ میلیمتر رسید که این میزان در مدت مشابه پارسال نیز رقم ۱۵۲.۲ میلیمتر بود که برابرشدن بارش‌ها در دو سال را نشان می‌دهد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ میزان بارش‌های کشور تا بیست بهمن ماه در مقایسه با دوره بلند مدت ۵۱ ساله با بارش ۱۲۶ میلیمتری از رشدی ۲۱ درصدی برخودار شده و در عین حال روندبارش‌ها بیشتر به سمت حوضه‌های کم بارش شده است.

حوضه آبریز دریای خزر که همواره یکی از پربارش‌ترین حوضه‌های آبریز کشور بوده تا بیست بهمن ماه سال آبی جاری ۱۸۴.۴ میلیمتر بارش دریافت کرده و این درحالی است که پارسال میزان بارش‌های آن ۲۶۴.۲ میلیمتر بود که رشد منفی را نشان می‌دهد.

میزان بارش‌ها در حوضه آبریز خلیج فارس و دریای عمان براساس تازه‌ترین گزارش دفتر مطالعات پایه منابع آب ایران تا بیست بهمن ماه به رقم ۲۶۵.۲ میلیمتر رسید و این درحالی است که این حوضه نیز پارسال در همین بازه زمانی ۲۸۲.۴ میلیمتر بارندگی داشت که نشان از رشد منفی بارش در این حوضه است.

دریاچه ارومیه هم تا بیست بهمن ماه درحالی ۱۳۸.۵ میلیمتر بارش دریافت کرده که میزان بارش‌های آن پارسال ۲۴۲.۴ میلیمتر بود و رشد منفی ۴۳درصدی در بارش‌های این حوضه رخ داده است.

درعین حال میزان بارش‌های حوضه فلات مرکزی ایران تا بیست بهمن ماه سال آبی جاری به رقم ۱۰۰.۱ میلیمتر رسید که این حوضه پارسال در همین بازه زمانی ۷۵.۱ میلیمتر بارندگی داشت که رشد مثبت بارش‌ها در این حوضه را نشان می‌دهد.

حوضه آبریز مرزی شرق هم تا بیست بهمن ماه ۸۱.۸ میلیمتر بارندگی داردو این درحالی است که میزان بارش‌های این حوضه پارسال ۲۱.۸ میلیمتر بود که نشان دهنده آن است که بارش‌ها بیشتر به سمت استان‌های کم بارش است.

اتفاق دیگر در روند بارش‌های امسال آن است که درحوضه آبریز قره قوم که پارسال ۹۷.۷ میلیمتر بارندگی به ثبت رسیده بوده امسال تا بیست بهمن ماه ۹۵.۵ میلیمتر بارندگی شده که رشد منفی در این حوضه آبریز را نشان می‌دهد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->