حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد
سرخط خبرها

دیدار فرمانده سپاه و فرمانده ارتش پاکستان | سردار سلامی: آماده تبدیل مرزهای امنیتی به مرزهای اقتصادی هستیم

  • کد خبر: ۱۷۴۳۰۹
  • ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۰
دیدار فرمانده سپاه و فرمانده ارتش پاکستان | سردار سلامی: آماده تبدیل مرزهای امنیتی به مرزهای اقتصادی هستیم
فرمانده کل سپاه در دیدار فرمانده ارتش پاکستان گفت: با گسترش تعاملات، همکاری‌ها و اقدامات مشترک و هم افزا به حیات گروهک‌های تروریستی پایان خواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر امروز (شنبه) ژنرال سید عاصم منیر فرمانده ارتش جمهوری اسلامی پاکستان و هیات همراه با حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه با سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

سرلشکر سلامی در این دیدار که در راستای ارتقای تعاملات و همکاری‌های اطلاعاتی، آموزشی، نظامی و امنیتی و نیز مقابله با پدیده ناامنی‌های مرزی و همچنین زمینه‌های وحدت و اخوت بین دو کشور برگزار شد، تاکید کرد: محیط منطقه‌ای ما همواره تحت تاثیر نیرو‌های سیاسی بین المللی قرار داشته و قدرت‌هایی وجود دارند که اتحاد و انسجام مسلمانان را تحمل نمی‌کنند.

وی افزود: تاریخ چهار دهه اخیر نشان می‌دهد به استثنای جنگ اوکراین، همه جنگ‌ها در منطقه جهان اسلام به وقوع پیوسته است و یک سوی این جنگ‌ها امریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشور‌های همراه آن‌ها بوده است.

فرمانده کل سپاه درگیری‌های ناامن کننده محلی و بروز چالش‌های امنیتی مرزی در مرز‌های ایران و پاکستان را امتداد سیاست‌های خطرناک نظام سلطه برای ایجاد تفرقه‌های خونین بین مسلمانان توصیف و تصریح کرد: با یک همت، اراده و راهبرد مشترک می‌توانیم بر راهبرد شیطانی دشمن در مناطق مرزی دو کشور غلبه کنیم و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این آمادگی را دارد که با مشارکت و همکاری ارتش پاکستان، مرز‌های امنیتی دو کشور را از وضعیت امنیتی عبور داده و به مرز‌های اقتصادی تبدیل کنیم.

سرلشکر سلامی با تاکید بر اهمیت ارتقای ظرفیت‌ها و آمادگی‌ها برای توسعه همکاری‌ها در موضوع مقابله با گروهک‌های تروریستی و تهدیدات امنیتی در مرز‌های دو کشور گفت: امنیت پاکستان را امنیت خودمان می‌دانیم و با گسترش تعاملات، همکاری‌ها و اقدامات مشترک و هم افزا به حیات گروهک‌های تروریستی پایان خواهیم داد و امنیت پایدار را در مناطق مرزی دو کشور برقرار می‌سازیم.

ژنرال سید عاصم منیر فرمانده ارتش جمهوری اسلامی پاکستان هم در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به ایران بر اهمیت افزایش تعاملات دفاعی و امنیتی دو کشور تاکید کرد و گفت: برای حل چالش ناامنی‌ها و حضور و فعالیت‌های عناصر تروریست در مناطق مرزی مشترک دو کشور آماده هستیم همکاری‌های فی مابین را تقویت و مناسب‌ترین راهکار‌ها برای عبور از وضعیت کنونی و پیشرفت در دیگر زمینه‌های مورد علاقه دو کشور را به کار گیریم.

فرمانده ارتش پاکستان این سفر را یادآور خاطرات ژنرال حاج قاسم سلیمانی توصیف و تصریح کرد: نقاط اشتراک دو ملت پاکستان و ایران که ریشه در مکتب اسلام دارد، پشتوانه‌ای محکم برای گسترش اتحاد، برادری و روابط دوجانبه دو کشور در ابعاد مختلف است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->