پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد؛ نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران، آذربایجان و ارمنستان اجازه حضور بیگانگان در منطقه را نخواهند داد وزارت بهداشت فلسطین: هر ۴۰ دقیقه، یک کودک در غزه شهید می‌شود پزشکیان: ایران خواهان تثبیت صلح در منطقه قفقاز بوده و خواهد بود آیت الله علم الهدی: گروهک منافقین، ابزار اصلی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است | ضرورت به‌روزرسانی اسناد تروریسم و مقابله رسانه‌ای با منافقین قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس را بسیار مثبت دانست جزئیات سفر پزشکیان به بلاروس اعلام شد پزشکیان: نگرانی از حضور نیرو‌های ثالث در مرز مشترک ارمنستان باید برطرف شود نشست خبری رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حماس خواستار فشار حداکثری بر رژیم اشغالگر جهت توقف نسل‌کشی در غزه شد گاردین: نژادپرستی ساختاری دلیل انفعال اروپا در قبال غزه است امضای ۱۰ تفاهم‌نامه و سند همکاری میان ایران و ارمنستان در ایروان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه: آمادگی ما نسبت به ۲ ماه قبل افزایش داشته است برگزاری نشست خصوصی پزشکیان و پاشینیان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مطرح کرد: از بحران آب و مصرف مازوت تا حضور نایب‌رئیس‌های مجلس در ایام پایانی صفر در مشهد + فیلم مدودوف: رهبران اروپایی نتوانستند ترامپ را شکست دهند آمریکا ناوشکن‌های خود را به آب‌های ونزوئلا اعزام کرد | مادورو: ۴.۵ میلیون نیرو بسیج می‌کنیم نگاهی به ادعاهای ترامپ درباره پایان دادن به ۶ جنگ مراسم استقبال رسمی از پزشکیان در ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ در پایین‌ترین سطح محبوبیت در دوران ریاست‌جمهوری‌اش نماینده مردم مشهد در مجلس هفتم، هشتم و یازدهم: هیچ جریان سیاسی نباید از رهبری جلو بزند یا عقب بماند | تأکید بر همدلی ملی در شرایط حساس کشور ۱۶ غیرنظامی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازتاب برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در رسانه‌های خارجی

  • کد خبر: ۱۷۴۴۹
  • ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۷
بازتاب برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در رسانه‌های خارجی
خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس در واکنش به حضور پر شور مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن نوشت: «ایرانی‌ها سالگرد انقلاب اسلامی ۱۹۷۹ را گرامی داشتند».

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری «آسوشیتدپرس» روز سه‌شنبه همزمان با برگزاری راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نوشت همزمان با تشدید تنش‌ها میان آمریکا و ایران، ایرانی‌ها در سرتاسر کشور به خیابان آمده و پیروزی انقلاب را جشن گرفتند.

 

این خبرگزاری گزارشی با این عنوان منتشر کرده است: «ایرانی‌ها با برگزاری راهپیمایی، سالگرد انقلاب اسلامی ۱۹۷۹ (۱۳۵۷) را گرامی داشتند».

 

در گزارش این رسانه آمریکایی آمده است: «ایرانی‌ها روز سه‌شنبه با حضور در خیابان‌های تهران و دیگر شهر‌ها در سراسر این کشور، تجمعات و جشن‌های سراسری به مناسبت سالگرد انقلاب اسلامی را برگزار کردند».

 

آسوشیتدپرس افزود: «مراسم‌های سالگرد امسال، در بحبوحه تنش‌های بی‌سابقه بین تهران و واشنگتن برگزار شده است. تنش‌ها بعد از آنکه رئیس‌جمهور دونالد ترامپ ایالات متحده را از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی به شدت افزایش یافته است».

 

این رسانه در گزارش خود به حمله تلافی جویانه ایران به مواضع ارتش آمریکا در عراق اشاره کرده است؛ حمله‌ای که در واکنش به حمله تروریستی واشنگتن در بغداد و شهادت سپهبد «قاسم سلیمانی» انجام شد.

 

اشاره آسوشیتدپرس به این حمله ایران در شرایطی مطرح شده که دولت آمریکا در ادامه اعترافات قطره‌چکانی خود درباره حمله به پایگاه عین‌الاسد بامداد امروز اعلام کرد: تا به امروز، (۲۲ بهمن) ۱۰۹ نظامی با آسیب مغزی تروماتیک شناسایی شده‌اند.


المیادین: حضور مردم در بارش برف در سالروز انقلاب، اثبات دروغ اجباری بودن حضورشان است

شبکه خبری المیادین که در حال پوشش ویژه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران است، به حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در شرایط برفی واکنش نشان داد.

مردم شهر‌های مختلف ایران، امروز در شرایط جوی نامساعد در راهپیمایی ۲۲ بهمن حاضر شده‌اند.

شهر رشت شاهد بارش برف است و برخی شهر‌های دیگر شاهد جوی بسیار سرد و وزش باد است.

المیادین در گزارش خود که گفت، مردم ایران از بزرگ و کوچک، سالخورده و جوان در این راهپیمایی حضور دارند، به این فضای سرد و شرایط جوی در رشت واکنش نشان داد.

وفا سرایا مجری المیادین در استودیو تهران به تصاویر مردم حاضر در راهپیمایی رشت اشاره کرد که زیر بارش تقریبا شدید برف در خیابان حاضر شده‌اند و گفت، همین حضور با این وضعیت، نشان دهنده دروغ کسانی است که می‌گویند، مردم ایران را بالاجبار به این مراسم‌ها می‌آورند.

این شبکه مراسم سالروز انقلاب و راهپیمایی مردم را از سه شهر تهران، کرمان و قم، به شکل زنده پوشش می‌دهد.



منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->