توضیحات رئیس قوه‌قضائیه درباره پرونده قتل الهه حسین‌نژاد واکنش ترکیه به توقیف کشتی مادلین توسط رژیم صهیونیستی رهبر معظم انقلاب خطاب به مسئولان کشور: دورنگه‌داشتن خودتان و خانواده‌تان از عوامل فسادزا شرط اول مبارزه با فساد است فرمانده سابق نیروی دریایی رژیم صهیونیستی: توقیف کشتی مادلین یک شکست سیاسی و نظامی بود تجمع علیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقابل مقر حزب لیکود آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس در اتریش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) اعتراضات آمریکا به شهر سانفرانسیسکو رسید آیا فرزند وزیر پیشنهادی اقتصاد دوتابعیتی است؟ + فیلم نام کشتی بشردوستانه مادلین از نام یک زن ماهی‌گیر فلسطینی گرفته شده است سند ۲۵ساله روسیه برای تبدیل‌شدن به قدرت برتر دریایی تصویب شد حزب شاس به انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی رأی می‌دهد سوءاستفاده تبلیغاتی صهیونیست‌ها از کودکان اسرائیلی برای توجیه وحشی‌گری در غزه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب دیدار خواهند کرد تیراندازی پلیس به خبرنگار استرالیایی در اعتراضات لس‌‎آنجلس + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: فعلا خبری از دور جدید مذاکرات نیست | منع ورود ایرانی ها به آمریکا، نشانه روشن دیگری از عمق دشمنی دولت آمریکا با مردم ایران است (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) معاون سیاسی رئیس جمهور: ترامپ نظم پیشین و حتی قواعد بین‌المللی کلاسیک را زیر سؤال برد معاریو مدعی شد: توافق نظامی امنیتی جدید بین رژیم صهیونیستی و سوریه حماس: جامعه جهانی حمله به کشتی مادلین را محکوم کند رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ایران: نباید نگران مکانیسم ماشه باشیم شرط ترامپ برای سفر به اسرائیل صنعا: متعهد به ادامه عملیات علیه رژیم صهیونیستی هستیم ظریف: عدم شناخت متقابل ایران و غرب، مشکل اصلی روابط امروز است رئیس سازمان انرژی اتمی: مگر می‌شود کشوری بخواهد در زمینه هسته‌ای فعالیت کند، اما سوخت نداشته باشد؟ سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد
سرخط خبرها

گفتگوی امیرعبداللهیان و لاوروف | تعجب وزیر امور خارجه از مفاد بیانیه اخیر روسیه و شورای همکاری خلیج فارس

  • کد خبر: ۱۷۴۸۷۳
  • ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۰
گفتگوی امیرعبداللهیان و لاوروف | تعجب وزیر امور خارجه از مفاد بیانیه اخیر روسیه و شورای همکاری خلیج فارس
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران با سرگئی لاوروف همتای روسی خود درباره نشست مسکو با شورای همکاری خلیج فارس به صورت تلفنی گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در تاریخ ۲۷ تیرماه به ابتکار طرف ایرانی، گفتگوی تلفنی میان لاوروف و امیرعبداللهیان انجام شد.

در این گفتگو تبادل نظر در فضایی اعتماد آمیز در مورد برخی از موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد علاقه دو طرف، از جمله در چارچوب ششمین نشست وزیران گفتگوی راهبردی روسیه و شورای همکاری خلیج فارس که در تاریخ ۱۹ تیرماه در مسکو برگزار شد، صورت گرفت.

طرفین بر پایبندی خود به اصول اساسی حقوق بین‌الملل مندرج در منشور سازمان ملل متحد به طور کامل و ارتباط متقابل آن‌ها از جمله احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی کشورها، تأکید کردند.

خبرگزاری تاس نیز به نقل از وزارت خارجه روسیه گزارش داد که در جریان این گفتگوی تلفنی دو طرف همچنین در مورد مسائل مهم مربوط به روابط بین تهران و مسکو گفتگو کردند.

بر اساس این بیانیه، تبادل محرمانه دیدگاه‌ها نیز در مورد شماری از موضوع‌های منطقه‌ای و بین‌المللی صورت گرفت.

تعجب امیرعبداللهیان از مفاد بیانیه اخیر روسیه و شورای همکاری خلیج فارس

رسانه وزارت خارجه کشورمان درباره تماس امروز وزرای خارجه ایران و روسیه نوشت: طرفین در این تماس، مناسبات دو کشور را رو به رشد خواندند و بر اراده روسای جمهور دو کشور بر توسعه هر چه بیشتر مناسبات تاکید کردند.

همچنین طرفین با اشاره بر تحولات قفقاز گفتگوی اخیر وزیر امور خارجه ایران و رییس جمهور جمهوری آذربایجان را مورد توجه قرار دادند.

در این راستا چارچوب مذاکرات منطقه‌ای از جمله فرمت موسوم به ۳+۳ شامل ایران، روسیه، ترکیه و جمهوری آذربایجان، ارمنستان و گرجستان مورد تاکید قرار گرفت.

در این گفتگو در خصوص برگزاری نشست دوم وزرای خارجه چهار کشور ایران، روسیه، ترکیه و سوریه رایزنی بعمل آمد.

امیرعبداللهیان با ابراز تعجب از مفاد بند مربوط به جزایر سه گانه ایرانی خلیج فارس در بیانیه مشترک روسیه و کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس، بر تعلق تاریخی و ابدی این جزایر به ایران تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان قابل مذاکره نبوده و نیست.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در عین حال روابط ایران و روسیه را دارای پایه‌های محکم خواند و خاطرنشان کرد، نباید کاری صورت گیرد که به روابط عمیق دو کشور آسیب برساند.

وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه نیز در این تماس با اشاره به پایبندی روسیه به تمامی اصول منشور ملل متحد از جمله اصول مربوط به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور‌ها تاکید کرد: فدراسیون روسیه هیچ تردیدی در مورد حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران به خود راه نمی‌دهد و کاملا به آن احترام گذاشته و خواهدگذاشت.

در این تماس طرفین بر لزوم احترام و حفظ و تقویت روابط دوستانه دو کشور تاکید کرده و در خصوص مراحل نهایی تدوین متن توافقنامه راهبردی ایران و روسیه نیز به تبادل نظر پرداختند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->