مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: دشمن در مورد وضعیت زنان در ایران خلاف واقع سخن می‌گوید

  • کد خبر: ۱۷۴۹۶۲
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۷
وزیر بهداشت: دشمن در مورد وضعیت زنان در ایران خلاف واقع سخن می‌گوید
وزیر بهداشت گفت: در حالیکه ۶۰ درصد دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی خانم‌ها هستند، دشمن موارد خلاف واقعی علیه زنان در جمهوری اسلامی ایران مطرح می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در آیین افتتاحیه رویداد فرهنگی مثبت آرمان که در مشهد مقدس برگزار شد، با بیان اینکه جوانان رسالت سنگینی در پیشرفت‌های انقلاب و حفظ دستاورد‌های جمهوری اسلامی دارند، اظهار کرد: شکرگزاری خداوند تنها لسانی نیست، بلکه باید عملیاتی و با کار و تلاش همراه باشد.

وی ادامه داد: هر فردی با استعداد‌ها و توانایی‌هایی که خدا به او عطا کرده است، باید شکرگزار خداوند باشد. امروز در جامعه با تبلیغات مسموم از سوی دشمنان روبرو هستیم و موارد خلاف واقعی علیه زنان در جمهوری اسلامی ایران مطرح می‌شود، در حالیکه ۶۰ درصد دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی خانم‌ها هستند.

وزیر بهداشت با اشاره به لزوم وجود احساس مسئولیت در دانشجویان، خاطرنشان کرد: همه باید در مقابل اتفاقاتی که در دنیا و کشور رخ می‌دهد، احساس مسئولیت داشته باشند و برای این کار نیاز به برنامه داریم. عضویت در گروه‌های فرهنگی و دانشجویی به تنهایی کافی نیست و باید با احساس مسئولیت، از این فرصت بهترین استفاده را ببریم.

عین‌اللهی همچنین با بیان اینکه تمام تشکل‌های دانشجویی باید برنامه‌های هدفمند داشته باشند، گفت: دشمن‌شناسی، داشتن تحلیل صحیح از اقدامات دشمنان انقلاب و بصیرت‌افزایی از مهمترین موضوعاتی است که حتما باید در برنامه دانشجویان باشد. خودسازی و دیگرسازی، جانمایه فعالیت فرهنگی و دانشجویی است و نه تنها در خودسازی بلکه باید در دیگرسازی هم موثر باشیم و به دیگران کمک کنیم.

افزایش ۱۵۰ درصدی اعطای تسهیلات ازدواج به دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی

همچنین علی‌اکبر محمدی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت نیز در این مراسم با اشاره به تسهیلات ویژه معاونت فرهنگی و دانشجویی و صندوق رفاه دانشجویی برای توسعه امور فرهنگی، عنوان کرد: امسال علاوه بر دو هزار و ۵۰۰ نفر از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۸ هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و خانواده‌های آنان، ۵ هزار نفر از دانشجویان دختر دانشکده‌های علوم پزشکی اقماری و غیروابسته به وزارت بهداشت و یک هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های علوم پزشکی، مهمان وزارت بهداشت در مشهد مقدس و بارگاه امام رئوف بوده و هستند.

وی با اشاره به افزایش ۱۵۰ درصدی تسهیلات ازدواج و ۱۰۰ درصدی فرزندآوری در جهت سیاست‌های جمعیتی، اضافه کرد: سال گذشته و امسال، برای اولین بار ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در قالب ۱۷ نوع وام، به دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی پرداخت شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت بیان کرد: برای اولین بار ۱۵۰ میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اختصاص یافت و امسال و سال گذشته نیز ۸۰۰ میلیارد تومان تفاهمنامه بانکی برای افزایش تخت‌های خوابگاهی امضا شده است.

محمدی گفت: ۹۷ درصد از درخواست‌های دانشجویان برای تسهیلات دانشجویی در صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت موفق بوده و ۳ درصد دیگر نیز به دلیل سنوات ناکافی تحصیلی و عدم ارائه تضمین، موفق نبوده است.

وی خاطرنشان کرد: تا سال گذشته ۸۰۷ باب خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود داشت که با افتتاح ۸۱ باب خوابگاه متاهلی معادل ۱۰ درصد از کل خوابگاه متاهلی دانشگاه‌ها، به ظرفیت کشور افزوده شد.

اردوی آموزشی مثبت آرمان از ٢٧ تیرماه آغاز شده است و تا اواخر شهریور ادامه خواهد داشت. این اردو با هدف توانمندسازی فعالان فرهنگی دانشگاه‌ها برای گروه‌های مختلف دانشجویی از جمله همتایاران سلامت، انجمن‌های علمی، مثبت مفدا، هیات و کانون‌های مذهبی، کانون‌ها و نشریات دانشجویی، دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار خواهد شد.

افزایش مهارت فردی، تقویت کار تیمی، آموزش حل مساله، افزایش خلاقیت، رشد تفکر نقادانه و ایجاد شبکه فعالان دانشجویی از جمله اهداف کلی برگزاری رویداد مثبت آرمان است و از خصوصیات این رویداد می‌توان به آموزش‌های مجازی قبل از دوره، مصاحبه تلفنی، آموزش‌های مبتنی بر کارگروهی و حمایت‌ها و مشاوره‌‍‌های بعد از اردو اشاره کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->