قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ در آینده اعلام می‌شود ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟
سرخط خبرها

افزونه‌های جدید گوگل برای چت‌بات «بارد» (Bard)

  • کد خبر: ۱۷۵۰۵۱
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷
افزونه‌های جدید گوگل برای چت‌بات «بارد» (Bard)
گوگل کماکان مشغول بهینه‌سازی چت‌بات «بارد» (Bard) است، چنان‌که در آخرین اقدام خود در حال کار روی افزونه‌هایی برای آن است تا امکان کار با سرویس‌های مختلف را فراهم کند و توانمندی‌های آن را افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، گوگل از زمان معرفی چت‌بات بارد به‌شدت مشغول بهینه‌سازی این هوش مصنوعی بوده است. حالا شواهد جدید نشان می‌دهند که این شرکت در حال کار روی افزونه‌هایی برای این چت‌بات است تا امکان کار با سرویس‌های مختلف را فراهم کند و توانمندی‌های بارد را افزایش دهد.

به گزارش 9to5Google، گوگل‌بارد در حال حاضر اطلاعات خود را به‌طور مستقیم از وب‌سایت‌هایی دریافت می‌کند که توسط موتور جستجوی این شرکت کش شده‌اند؛ اما این روش همه‌جا کارساز نیست. برای مثال، اطلاعات قیمت بلیت هواپیما‌ها در طول زمان تغییر می‌کند؛ به همین دلیل، این شرکت می‌خواهد از طریق افزونه‌ها به‌طور مستقیم دسترسی به بعضی از این ابزار‌ها مثل Google Flights ،Google Maps و یوتیوب را فراهم کند.

یک کارشناس فنی به نام «دیلن روسل» توانسته است پیش‌نمایش اولیه‌ای از این افزونه‌ها را فعال کند و ظاهر آن‌ها را در وب اپلیکیشن بارد ببیند. البته، با وجود فعال‌سازی رابط کاربری افزونه‌ها، ظاهراً هنوز امکان استفاده از آن‌ها وجود ندارد. ولی در نسخه وب بارد ۹ افزونه دیده شده است که احتمالا در زمان عرضه در دسترس قرار می‌گیرند.

قابلیت افزونه‌های بارد احتمالاً به‌پیروی از قابلیت افزونه‌ها در ChatGPT عرضه خواهد شد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->