السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف
سرخط خبرها

سردار رادان: پلیس در مقابل ناامن کنندگان جامعه و بر هم زنندگان امنیت ایستاده است

  • کد خبر: ۱۷۵۱۴۸
  • ۲۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹
سردار رادان: پلیس در مقابل ناامن کنندگان جامعه و بر هم زنندگان امنیت ایستاده است
فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه روزگار مخلان امنیت جامعه را "سخت، سخت، سخت" خواهیم کرد،‌ گفت: پلیس مقابل ناامن کنندگان جامعه و بر هم زنندگان امنیت و آرامش مردم ایستاده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور صبح امروز در آیین تودیع فرمانده سابق و معارفه فرمانده جدید انتظامی استان کرمان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و تسلیت فرارسیدن ماه محرم اظهار داشت: به مردم کرمان و حاج قاسم و شهدای کرمان سلام می‌کنم و بر دنبال کنندگان راه شهید حاج قاسم سلیمانی درود می‌فرستم.

وی با اشاره به اینکه امروز کرمان به واسطه شهید حاج قاسم سلیمانی یک استان متفاوت است، بیان کرد: محرم راه و مکتب شهادت را ترویج داد و تا وقتی محرم و عاشورا هست گویا همه چیز از گذشت، ایثار، ادب و فداکاری هست.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه خدمت به مردم نعمت بسیار بزرگی است، گفت: خدمت انتظامی یکی از خدمات سخت، حساس و پراسترس است که در راستای تامین آرامش و امنیت مردم انجام می‌شود.

رادان با اشاره به اقدام‌های پلیس در طرح‌های هوشمند حجاب و عفاف و ضمن بیان اینکه این طرح بی‌بازگشت است و ادامه می‌یابد گفت: از همکارانم تشکر می‌کنم که مقتدرانه و هوشمندانه در موضوع حجاب و عفاف که خواست مردم، وظیفه قانونی و تکلیف شرعی ماست، عمل کردند.

وی با اشاره به اینکه سردار ناظری فرمانده سابق انتظامی استان کرمان در کنار اینکه مرد در صحنه و میدان عمل بود، رویکرد تربیتی و استاد محوری داشت، افزود: سردار ناظری دلسوز خانواده شهدا و جانبازان بود و برای رفع مشکل همکاران خود تلاش می‌کرد.

رادان با بیان اینکه فرمانده سابق انتظامی استان کرمان روحیه‌ای جامع نگر، برنامه محور و توسعه‌نگر داشته و اهل مشورت بود، گفت: سردار فرشید فرمانده جدید انتظامی استان کرمان نیز در تمام ماموریت‌هایی که تا به امروز داشته موفق بوده است.

وی با بیان اینکه از تمام مسئولان استان کرمان استدعا دارم که در مأموریت جدید سردار فرشید به وی کمک کنند که موفق باشد چرا که هیچ فرمانده‌ای به تنهایی موفق نمی‌شود، ادامه داد: سردار فرشید از امروز وظیفه دارد استان کرمان را برای کسانی که قصد ناامنی برای مردم دارند را کاملاً ناامن کند.

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه روزگار مخلان امنیت جامعه را "سخت، سخت، سخت" خواهیم کرد، گفت: پلیس مقابل ناامن‌کنندگان جامعه و برهم زنندگان امنیت و آرامش مردم ایستاده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->