رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون اول قوه قضاییه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد
سرخط خبرها

سردار رادان: پلیس در مقابل ناامن کنندگان جامعه و بر هم زنندگان امنیت ایستاده است

  • کد خبر: ۱۷۵۱۴۸
  • ۲۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹
سردار رادان: پلیس در مقابل ناامن کنندگان جامعه و بر هم زنندگان امنیت ایستاده است
فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه روزگار مخلان امنیت جامعه را "سخت، سخت، سخت" خواهیم کرد،‌ گفت: پلیس مقابل ناامن کنندگان جامعه و بر هم زنندگان امنیت و آرامش مردم ایستاده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور صبح امروز در آیین تودیع فرمانده سابق و معارفه فرمانده جدید انتظامی استان کرمان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و تسلیت فرارسیدن ماه محرم اظهار داشت: به مردم کرمان و حاج قاسم و شهدای کرمان سلام می‌کنم و بر دنبال کنندگان راه شهید حاج قاسم سلیمانی درود می‌فرستم.

وی با اشاره به اینکه امروز کرمان به واسطه شهید حاج قاسم سلیمانی یک استان متفاوت است، بیان کرد: محرم راه و مکتب شهادت را ترویج داد و تا وقتی محرم و عاشورا هست گویا همه چیز از گذشت، ایثار، ادب و فداکاری هست.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه خدمت به مردم نعمت بسیار بزرگی است، گفت: خدمت انتظامی یکی از خدمات سخت، حساس و پراسترس است که در راستای تامین آرامش و امنیت مردم انجام می‌شود.

رادان با اشاره به اقدام‌های پلیس در طرح‌های هوشمند حجاب و عفاف و ضمن بیان اینکه این طرح بی‌بازگشت است و ادامه می‌یابد گفت: از همکارانم تشکر می‌کنم که مقتدرانه و هوشمندانه در موضوع حجاب و عفاف که خواست مردم، وظیفه قانونی و تکلیف شرعی ماست، عمل کردند.

وی با اشاره به اینکه سردار ناظری فرمانده سابق انتظامی استان کرمان در کنار اینکه مرد در صحنه و میدان عمل بود، رویکرد تربیتی و استاد محوری داشت، افزود: سردار ناظری دلسوز خانواده شهدا و جانبازان بود و برای رفع مشکل همکاران خود تلاش می‌کرد.

رادان با بیان اینکه فرمانده سابق انتظامی استان کرمان روحیه‌ای جامع نگر، برنامه محور و توسعه‌نگر داشته و اهل مشورت بود، گفت: سردار فرشید فرمانده جدید انتظامی استان کرمان نیز در تمام ماموریت‌هایی که تا به امروز داشته موفق بوده است.

وی با بیان اینکه از تمام مسئولان استان کرمان استدعا دارم که در مأموریت جدید سردار فرشید به وی کمک کنند که موفق باشد چرا که هیچ فرمانده‌ای به تنهایی موفق نمی‌شود، ادامه داد: سردار فرشید از امروز وظیفه دارد استان کرمان را برای کسانی که قصد ناامنی برای مردم دارند را کاملاً ناامن کند.

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه روزگار مخلان امنیت جامعه را "سخت، سخت، سخت" خواهیم کرد، گفت: پلیس مقابل ناامن‌کنندگان جامعه و برهم زنندگان امنیت و آرامش مردم ایستاده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->