نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش سفرهای هوایی زائران ایرانی و عراقی به کربلا و مشهد، در آستانه تاسوعا و عاشورا

  • کد خبر: ۱۷۶۱۵۹
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷
افزایش سفرهای هوایی زائران ایرانی و عراقی به کربلا و مشهد، در آستانه تاسوعا و عاشورا
در آستانه فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد مملو از پرواز‌هایی است که زائران ایرانی و عراقی را در هر دو مسیر مشهد به کربلا و نجف می‌رساند و از آن‌ها استقبال می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی‌ها از اطلاعات پرواز فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد نشان می‌دهد این ترمینال پروازی بزرگ شرق کشور، امروز و فردا مسیر هوایی پر ترافیکی را تجربه خواهد کرد و حجم پرواز‌های ورودی و خروجی بین المللی فراوانی را با خود خواهد داشت.

بنا بر اعلام فرودگاه، طی روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه، زائران ایرانی عتبات عالیات برای تشرف به بین الحرمین و نجف اشرف با ۲۲ پرواز به عراق خواهند رفت که سهم پرواز‌های شرکت‌های هواپیمایی داخلی بیش از ۸۰ درصد برآورد می‌شود.

از سوی دیگر، زائران عراقی علاقمند تشرف به حرم مطهر رضوی با ۲۷ پرواز از مبداء شهر‌های نجف و بغداد عازم مشهد مقدس خواهند بود تا در آئین‌های سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی شرکت کنند و از میزبانی مواکب حسینی در این شهر بهره‌مند شوند.

این آمار در حالی ارائه می‌شود که هنوز برنامه پروازی جمعه (۶ مرداد) فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد اعلام نشده است و احتمال آن می‌رود به پرواز‌های مذکور افزوده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->