سرویس‌دهی ویژه قطار شهری مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو
سرخط خبرها

اقامه نماز ظهر و عصر تاسوعا در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی در مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۶۲۷۴
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
اقامه نماز ظهر و عصر تاسوعا در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی در مشهد + فیلم
نماز ظهر تاسوعا با حضور هیئت‌ها و دسته‌های عزاداری علمدار کربلا در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی اقامه شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

 به گزارش شهرآرانیوز نماز ظهر تاسوعا با حضور هیئت‌ها و دسته‌های عزاداری علمدار کربلا در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی اقامه شد.

عزاداران و نمازگزاران همچنین با قرائت بیانیه و اعلام انزجار از هتاکان کتاب آسمانی «قرآن کریم» هتک حرمت ساحت مقدس را محکوم کردند.

امروز پنجشنبه ۹ محرم الحرام ۱۴۴۵ مصادف با تاسوعای حسینی مشهد مقدس بر اساس یک سنت قدیمی، زائر و مجاور به سمت حرم مطهر رضوی رهسپار شده اند تا این ایام را به ولینعمتمان تسلیت بگویند. مبادی ورودی حرم مطهر رضوی مملو از خیل عزادارانی است که به خیابان آمده اند. گرمای شدید هوا هم نتوانسته است در این ابراز عشق و ارادت تاثیری بگذارد. البته در این زمینه، دستگاه‌های خدماتی تمهیداتی اندیشیده اند و با قرار دادان ماشین‌های مه پاش، سعی در خنک کردن فضای خیابان و زائران دارند.

امروز ذکر این روز عزاداران، قمر بنی هاشم است. عزادارن در این روز با ذکر یا اباالفضل، با سید و سالار شهیدان تجدید عهد می‌کنند.

نذر خون

۳ پایگاه انتقال خون مشهد برای خدمت به افرادی که نذر کرده اند در این روز‌ها خون خود را در اختیار نیازمندان به خون قراد دهند، فعال هستند. پایگاه‌های میدان دکتر شریعتی، میدان شهدا (ساختمان شواری اسلامی شهر مشهد) و خیابان شیرازی (مجتمع امید) به این کار اختصاص داده شده است و این پایگاه‌ها از ساعت ۸ تا ۱۳ و از ۱۵ تا ۱۹ آماده خدمت رسانی هستند. البته به رغم تلاش مسئولان انتقال خون در هماهنگی با مدیریت مجتمع تجاری امید، ورودی خیابان شیرازی این مجتمع به روی علاقمندان به شرکت در این امر خداپسندانه بسته است و تردد از در پشتی مجتمع و ره باغ شارستان، مشکلاتی را برای مردم فراهم آورده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->