بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا
سرخط خبرها

پیگیری دستور رئیس‌جمهور برای رفع مشکل کندی اینترنت به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۱۷۶۴۲۶
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۵
  • ۱
پیگیری دستور رئیس‌جمهور برای رفع مشکل کندی اینترنت به کجا رسید؟
با گذشت یک ماه از دستور و ماموریت رئیس‌جمهوری برای پیگیری وضعیت اینترنت، برخی راهکارها برای حل مشکلات در تازه‌ترین جلسه برگزار، ارائه و مقرر شد این کارگروه تا جلسه بعدی شورا به فعالیت خود ادامه دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، اوایل تیرماه بود که رئیس جمهوری در جلسه شورای عالی فضای مجازی دستوری را برای حل مشکل کندی اینترنت ارائه و کارگروهی را ملزم به پیگیری این موضوع کرد. در واقع سید ابراهیم رئیسی، به دنبال دریافت گلایه برخی مردم در سفرهای استانی خود چنین تصمیمی را اتخاذ کرد و کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مأمور بررسی راهکارهای رفع این دغدغه ها کرد تا یک ماه بعد.

یک هفته پس از این موضوع جزئیات بیشتری در این زمینه اعلام شد به گونه ای که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد نمایندگان خود را به مرکز ملی فضای مجازی معرفی کردند و امیدوارند این مرکز در دوره جدید از ظرفیت‌های خود جهت برطرف کردن مشکلاتی که خارج از اراده وزارت ارتباطات است استفاده کند.

اقدامی که توسط مسئولان مرکز ملی فضای مجازی هم به آن اشاره شد. درباره نحوه و چگونگی بررسی وضعیت اینترنت در کارگروه هم گفته شده بود که ساز و کار بررسی آن در همان کمیته مشخص می‌شود و احتمالا به صورت نظرسنجی‌های مستقیم و غیرمستقیم از کسب و کارها و از عموم مردم گزارش‌های فنی از مراکز مرتبط در کشور در اپراتورها و وزارت ارتباطات و از طریقی که این کار گروه تشخیص دهد قطعا این گزارش‌ها تهیه می‌شود. 

طبق گفته سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی، زمان مشخصی در مصوبه وجود ندارد اما این کارگروه در حداقل زمان ممکن این گزارش‌ها را تهیه خواهد کرد و به محض تهیه شدن در دستور شورای عالی فضای مجازی قرار می‌گیرد.

حال با گذشت یک ماه از مهلت ارائه شده جهت بررسی و اعلام نتیجه، به تازگی در جلسه شورای‌ عالی فضای مجازی که به ریاست سیدابراهیم رئیسی برگزار شد، کارگروه بررسی کیفیت خدمات شبکه گزارش فعالیت‌هایش را در یک ماه گذشته ارائه کرد. در گزارش این کارگروه، فرآیند صورت‌گرفته جهت بررسی ابعاد مختلف شبکه از منظر فنی ارائه و نتایج بررسی‌ها در رابطه با مسائل و مشکلات کیفی شبکه مطرح شد. در این گزارش همچنین برخی راهکارها برای حل این مشکلات ارائه شده بود.

همچنین با دستور رئیس شورای‌ عالی فضای مجازی، مقرر شد این کارگروه تا جلسه بعدی شورا به فعالیت خود ادامه داده و ضمن اخذ نظرات تکمیلی متخصصان جهت حل مسائل فنی، به بررسی موضوع ادامه دهد و به‌صورت هم‌زمان راهکارهای عملیاتی حل مشکلات احصاشده را طراحی و تدوین کرده و اجرای این اصلاحات نیز از سوی مسئولین دستگاه‌های ذی‌ربط آغاز شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمد کبیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
0
0
ایشان(رییس جمهور)خود دستور قطع و کاهش سرعت اینترنت را داده‌اند...بعد دوباره خودشان دستور رفع مشکل سرعت اینترنت را بدهند.?
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->