قیمت سکه های طلا در مرحله سوم پیش فروش چقدر است؟ (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اقدامات سازمان بازرسی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش ناترازی قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | طلا در مشهد ارزان شد قیمت امروز دلار، طلا و سکه (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | ریزش قیمت طلا همچنان ادامه دارد دلار وارد کانال ۸۸ هزارتومان شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ۸۸۷ غرفه نوروزی فروش صنایع‌دستی در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود جزئیات مهم از تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کار آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ انعقاد قرارداد ۲۰ میلیون دلاری ترکیه و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی سرخس سازمان مالیاتی: مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق می‌شود + سند سوخت‌گیری با حساب بانکی در سال ۱۴۰۴ عملیاتی می‌شود آغاز توزیع ۳۸۰۰ تن برنج هندی و پاکستانی در بازار مشهد و خراسان رضوی (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟ بازار کالا‌های اساسی خراسان رضوی زیر ذره‌بین نظارت ستاد تنظیم بازار قیمت خودرو در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تارا اتوماتیک ایران خودرو ارزان شد + جدول ۵۰۵ سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | بازار طلای جهانی حس و حالی ندارد یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ برای دهک‌های مختلف خانوار چه زمانی واریز می‌شود؟ هشدار به کارفرمایان و اصنافی که اتباع غیرمجاز را به کار بگیرند آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی هم می‌شود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) گفت‌وگوی ایران و ترکمنستان برای ایجاد مناطق تجاری مشترک زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس به ۳ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان رسید وضعیت بغرنج منابع آبی کشور ریزش قیمت دلار به کانال ۸۹ هزار تومان (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | تارا ۱۰ میلیون تومان افت کرد
سرخط خبرها

آمریکا از تبادلات نفتی ایران و عراق حذف شد

  • کد خبر: ۱۷۶۵۰۳
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
آمریکا از تبادلات نفتی ایران و عراق حذف شد
رئیس هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی ایران گفت: با توافق صورت گرفته برای تهاتر نفت و گاز با عراق، دست آمریکا برای سنگ‌اندازی کوتاه شده و باتوجه به وضعیت عراق، ایجاد این توافق می‌تواند به نفع ایران باشد.

به گزارش شهرآرانیوز سید حمید حسینی در خصوص تهاتر نفت و گاز با عراق، اظهار کرد: جریان قرارداد گازی و نفتی ایران با عراق مشخص است، مجموع صادرات گاز و برق ایران به عراق روزانه ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلار برآورد می‌شود.

به گفته وی، آمریکا برای صادرات به عراق معافیت می‌دهد و بعضا ادعا می‌کند که هم معافیت داده و هم اجازه پرداخت پول ایران را صادر کرده، اما در عمل مکانیزمی که طراحی شده به نحوی است که امکان دریافت مطالبات به راحتی امکان پذیر نیست و معمولا مقداری از پول ما در عراق باقی می‌ماند.

رئیس هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی ایران افزود: طبق گفته‌های های وزیر خارجه عراق، ۱۸ میلیارد دلار و طبق اعلام بانک مرکزی ایران ۱۱ میلیارد دلار پول ایران در عراق در حساب‌های بانکی خودمان مانده و امکان انتقال فراهم نشده است.

حسینی با بیان اینکه با کاهش صادرات گاز و برق ایران و باتوجه به گرمای شدید عراق فضایی در این کشور ایجاد شد و دولتش تحت فشار قرار گرفت که چاره‌ای بیندیشد، گفت: برای اولین بار عراقی‌ها ایران را مقصر ندانستند و اعلام کردند مقصر آمریکا است که اجازه انتقال نمی‌دهد.

وی ادامه داد: عراقی‌ها آمریکایی‌ها را تحت فشار قرار دادند و پیشنهاد شد برای اینکه در آینده مجدد این مساله تکرار نشود با نفت و نفت کوره تهاتر صورت گیرد، در گذشته نیز این پیشنهاد داده شده بود، اما عراقی‌ها از این پیشنهاد استقبال نکردند.

رئیس هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی ایران با بیان اینکه این بار از این پیشنهاد استقبال و توافقنامه‌ای بین ایران و عراق امضا شد، اظهار کرد: آمریکایی‌ها نیز اعلام کردند که ۱۲۰ روز به عراق فرصت می‌دهیم که طلب برق ایران را به بانک‌های غیر عراقی مثل عمان، قطر، ترکیه و کشور‌هایی که مورد نظر ایران است منتقل کنند.

حسینی اظهار کرد: آمریکایی‌ها گمان می‌کردند که با این اقدام عراقی‌ها از موضوع تهاتر که خلاف نظر آمریکایی‌ها بود منصرف می‌شوند، اما این اتفاق نیفتاد و آمریکایی‌ها عکس العمل نشان دادند و ۱۴ بانک عراقی را به بهانه همکاری ارزی با ایران تحریم کردند، از آن طرف دولت عراق موافقتنامه‌ای که با ایران داشت را قانونی کرد و قرار است از ابتدای آگوست آغاز شود.

به گفته وی، بر اساس آن مقرر شد روزانه ۳۰ هزار بشکه نفت فوق سنگین و حدود ۷۰ هزار بشکه نیز نفت کوره دریافت کنیم، در مجموع روزانه ۱۰۰ هزار بشکه دریافت خواهیم کرد که می‌تواند بخشی از طلب روزانه را پوشش دهد.

رئیس هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی ایران با تاکید بر اینکه باتوجه با مشکلاتی که در روابط ما با آمریکا و روابط بانکی عراق وجود دارد این راه‌حل می‌تواند کمک کند و همچنین در آینده نیز افزایش یابد، تصریح کرد: قطعا می‌توانیم باتوجه به مبلغی که روزانه برای تهاتر طلب داریم در مذاکرات بعدی حجم دریافت نفت‌خام و یا سوخت کوره را افزایش دهیم.

به گفته حسینی، با توجه به برخی بی‌ثباتی‌ها در عراق و شرایط نامناسب بانکی این کشور هرچه بتوانیم منابع پولی را از این سیستم خارج و از طرق دیگر با عراقی‌ها توافق کنیم موفق‌تر هستیم و به نفع ما خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->