رشد ۱۰۰ درصدی اعتبار تسهیلات اشتغال خرد در سال ۱۴۰۴ پیش بینی بورس (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | صعود ادامه دارد؟ رئیس سازمان بورس: معتقدم ۱۴۰۴، سال بازار سرمایه است پیش بینی قیمت طلا و سکه (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟ صنایع خراسان رضوی در مسیر بازار‌های جهانی | از معاهده تاریخی ایران و اوراسیا چه می‌دانید؟ آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز (جمعه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برق نیروگاه‌های خصوصی همچنان تضمینی خرید می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۶۶۵
  • ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰
برق نیروگاه‌های خصوصی همچنان تضمینی خرید می‌شود
وزیر نیرو گفت که وزارتخانه متبوعیش برای تداوم قرارداد خرید تضمینی برق تولیدی در نیروگاه‌های کوچک خصوصی کشور را پی‌گیری می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا اردکانیان افزود: وزارت نیرو با کمک دولت طرح تداوم خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های کوچک بخش خصوصی را با قیمت مناسب در دست بررسی و پیگیری دارد.
وی گفت: وزارت نیرو و دولت با پیگیری داوم خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های بخش خصوصی به دنبال ایجاد انگیزه در این بخش جهت ساخت نیروگاه‌های برق کوچک مقیاس برای تامین نیاز کشور هستند.

وزیر نیرو از استان‌های شمالی به عنوان بهترین مکان جهت ساخت نیروگاه‌های مقیاس کوچک تولید برق یاد کرد و اظهار داشت:، ولی حجم ذخیره سازی آب در پشت سازه‌های آبی استان‌های شمالی مازندران و گیلان با وجود در اختیار داشتن میانگین ۴.۵ تا پنج میلیارد متر مکعب آب‌های سطحی پایین است و باید نسبت به ساخت سد‌ها در این استان‌ها تلاش بیشتری شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون سازه‌ها و سد‌های ساخته شده در استان مازندران تنها ظرفیت ذخیره سازی حدود ۱۰ درصد از آب‌های سطحی را دارند، در حالی که با توجه به کشاورزی بودن این منطقه باید حجم ذخیره سازی آب افزایش یابد.
اردکانیان گفت: معیشت مردم مازندران وابسته به کشاورزی است و حیات فعالیت‌های کشاورزی نیز به آب وابستگی شدیدی دارد و با این روند، وزارت نیرو افزایش میزان ذخیره سازی آب‌های سطحی را با ایجاد سازه‌های مناسب در این استان در دست اجرا دارد.
شتاب بخشی به ساخت سد هراز
وزیر نیرو همچنین تاکید کرد که وزارت تحت مدیریتش برای رفع مشکلات ناشی از کمبود آب و افزایش میزان بهره گیری از آب‌های سطحی در مازندران، ۲ سد بزرگ گلورد و هراز را در دست اجرا دارد و به دنبال تامین اعتبار تکمیلی این دو سد و بهره برداری از آنهاست.
وی افزود: با بهره برداری از این دو سد حدود ۷۵۰ میلیون متر مکعب از آب سطحی استان مازندران ذخیره سازی می‌شود و میزان ذخیره سازی آب‌های سطحی در این استان به حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب خواهد رسید.
وی با پیش بینی این که سد گلورد تا سال ۱۴۰۰ به طور کامل به بهره برداری برسد، گفت که برای شتاب بخشی به ساخت هراز نیز با تصویب هیات دولت، اعتبار مناسبی برای جاده دسترسی جایگزین اختصاص داده شد و پیش بینی می‌شود این سد نیز در آینده نزدیک به مرحله بهره برداری برسد.
طرح مطالعاتی ۱۰ سد در مازندران
وزیر نیرو همچنین گفت که طرح مطالعاتی ساخت ۱۰ سد دیگر در مازندران با ظرفیت حدود ۶۵۰ میلیون متر مکعب در دست مطالعه و یا در آستانه دریافت مجوز‌های قانونی برای اجرا است.

وی افزود: یکی از این طرح‌ها ساخت سد " زارم رود " است که فاز اول مطالعاتی آن خاتمه یافت و فاز دوم آن نیز در دست اجراست.
اردکانیان گفت: علاوه بر این، موافقت زیست محیطی سد زارم رود نیز از سازمان محیط زیست اخذ شده و با تایید ماده ۲۳ (تعیین معیار‌ها و استاندارد‌ها و شرایط عمومی قرارداد‌های مربوط به طرح‌های عمرانی) از سوی سازمان مدیریت وبرنامه ریزی عملیات اجرایی این پروژه نیز آغاز می‌شود.
وی با اعلام این که تاکنون سازمان مدیریت وبرنامه ریزی مجوز ماده ۲۳ را برای سد زارم رود در استان مازندران صادر نکرده است، افزود: بخشی از آب سد زارم رود برای تامین آب شرب شهرستان ساری در افق ۱۴۲۵ به دلیل پیش بینی رشد جمعیت ثابت و گردشگر پیش بینی شده است.
وزیر نیرو بر رعایت شرایط زیست محیطی در اجرای طرح‌های سد سازی تاکید کرد و گفت: در تمامی طرح‌های اجرایی در حوزه وزارت نیرو رعایت شرایط زیست محیطی و حفظ محیطزیست در الویت قرار دارد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->