یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

هاشمی: با همدلی مشکلات کاروان اعزامی به مسابقات آسیایی را کم خواهیم کرد

  • کد خبر: ۱۷۷۱۷۳
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۰
هاشمی: با همدلی مشکلات کاروان اعزامی به مسابقات آسیایی را کم خواهیم کرد
کیومرث هاشمی گفت: مهمترین رویداد ورزشی امسال بازی‌های آسیایی است و باید در فضای همدلی مشکلات کاروان اعزامی را به حداقل برسانیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سرپرست وزارت ورزش و جوانان پس از انتصابش به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: از جامعه رسانه تشکر می‌کنم و قطعاً در ادامه راه به حمایت آن‌ها نیاز خواهیم داشت. از رئیس جمهور و اعتمادی که به بنده کرد تشکر می‌کنم. امیدوارم بتوانم جواب اعتماد رئیس جمهور را بدهم.

وی ادامه داد: به حمید سجادی، قهرمان سال‌های نه چندان دور که خدمات زیادی را در عرصه ورزش و حوزه مدیریتی انجام داده خسته نباشید می‌گویم. چالش‌های ورزش از نگاه من و تجربه ۳۰ ساله‌ام مشخص است. ما به گونه‌ای برنامه‌ریزی خواهیم کرد که بر اساس اولویت بندی در حوزه‌های عمرانی و ورزش قهرمانی و ورزش همگانی و بخش جوانان پیش برویم. هم راستا با سیاست‌های دولت گام‌های خوبی باید برداریم.

سرپرست وزارت ورزش و جوانان گفت: همانطور که سجادی هم اعلام کرد در بخش ورزش مهمترین رویداد امسال ما بازی‌های آسیایی است که عملکرد مجموعه فدراسیون‌ها در این بازی‌ها مشخص می‌شود. با توجه به سابقه کاری خودم که مسئولیت کمیته ملی المپیک را هم برعهده داشتم و رویداد‌هایی که دیده‌ام، باید در فضای همدلی مشکلات کاروان اعزامی را به حداقل برسانیم. جلساتی با ریاست کمیته ملی المپیک و پاراالمپیک خواهیم داشت و نظرات آن‌ها را خواهیم شنید و کمک‌هایی را که وزارت ورزش باید انجام دهد را ادامه خواهیم داد.

هاشمی خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی صورت گرفته است و برخی کار‌های انگیزشی هم باید انجام شود تا فدراسیون‌های ما بدون دغدغه ورزشکاران خود را اعزام کنند. حدود یک ماه و ۲۱ روز دیگر به بازی‌های آسیایی باقی مانده و از اواخر شهریور ماه تیم‌ها اعزام خواهند شد. جلسه تخصصی با جامعه رسانه هم خواهیم داشت تا برنامه‌های خود را ارائه دهیم. نمایندگان محترم مجلس که جایگاه نظارتی و قانونی دارند و می‌توانند بازوی ورزش و جوانان باشند هم باید کمک کنند تا گام‌های موثری برداریم؛ مخصوصاً در زمانی که ما حضور پیدا کرده‌ایم در کمیسیون تلفیق بحث لایحه پیشنهادی دولت در قانون برنامه هفتم هست. هم در حوزه جوانان و هم در حوزه ورزش برای ۵ سال پیش‌رو احکام خوبی باید پیش‌بینی شود تا ما بتوانیم با قوت قلب بیشتری به کار خود ادامه دهیم.

وی درباره تغییرات در ساختار وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: از یک سال آخر دولت قبل ابلاغ شد و حدود ۳ سال از این قانون گذشته است. در این قانون برخی وظایف بر دوش وزارت ورزش قرار گرفته و با هماهنگی خیلی از دستگاه‌ها باید آن‌ها را به سرانجام برسانیم. در این ارتباط باید بگوییم که ساختار فعلی وزارت ورزش بر مبنای قانون گذشته بوده است و در قانون جدید یک بند از آن اهداف مشخص شده که وزارت ورزش باید ساختار و تشکیلاتش را به سازمان امور استخدامی ارائه کند و برمبنای آن کارش را پیش ببرد. در گزارشی که امروز مطرح شد ظاهراً اقداماتی صورت گرفته است. این یک نمونه بود و ما بر مبنای ساختار باید گام برداریم.

منبع: فارس

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->