نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

کیومرث هاشمی سرپرست وزارت ورزش شد

  • کد خبر: ۱۷۷۰۸۶
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
کیومرث هاشمی سرپرست وزارت ورزش شد
کیومرث هاشمی سرپرست وزارت ورزش و جوانان شد و مراسم معارفه ظهر امروز انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از استعفای حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، سرپرست جدید وزارت ورزش و جوانان از ظهر امروز(سه شنبه) کار خود را در این وزارت‌خانه آغاز می‌کند.

کیومرث هاشمی از سوی رییس جمهور به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان منصوب شد. ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه امروز (سه شنبه) نیز در محل وزارت ورزش و جوانان مراسم معارفه انجام می‌شود.


هاشمی از سال ۹۲ تا ۹۶ ریاست کمیته ملی المپیک ایران را برعهده داشت.

حمید سجادی اعلام کرد به دلیل بیماری از سمت خود به عنوان وزیر ورزش و جوانان استعفا داده است و این استعفا مورد پذیرش رییس جمهور قرار گرفت.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->