نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظریف: بازگشت ایران به تعهدات برجامی به اقدامات اروپا بستگی دارد

  • کد خبر: ۱۷۷۲۱
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۷
ظریف: بازگشت ایران به تعهدات برجامی به اقدامات اروپا بستگی دارد
محمد جواد ظریف جمعه شب گفت: در صورتی که اروپا به تعهدات برجامی خود عمل کند، ایران نیز از روند کاهش تعهدات خود نسبت به توافق هسته‌ای باز خواهد گشت.  
به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه ایران در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ تصریح کرد: ایران تصمیم خواهد گرفت که آیا اقدامات اروپا در خصوص تعهدات برجامی، برای کاهش و یا بازگشت ما به این تعهدات کافی است یا نه.  

ظریف افزود: اگر اروپا منافع اقتصادی ایران را تامین کند، تهران مایل خواهد بود به سمت تعهدات توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ باز گردد.  

وزیر امورخارجه ایران بار دیگر تاکید کرد: ایران آماده است متناسب با کار‌هایی که اروپا انجام می‌دهد، اقدامات خود را در زمینه برجام کند و یا معکوس کند.  

وی گفت: ایران تصمیم خواهد گرفت که آیا اقدامات اروپا در این خصوص، برای کند یا معکوس‌کردن برخی از اقدامات کافی است یا نه.  

ظریف گفت: ما در مورد امور خیریه صحبت نمی‌کنیم بلکه در باره حقوق مردم ایران برای دریافت مزایای اقتصادی سخن می‌گوییم.  

وی افزود: ایران به دلیل تحریم‌های امریکا صدماتی زیادی دیده است،  اما اگر اروپا قدم‌های معناداری بردارد ما نیز اقدامات انجام شده را بازخواهیم گرداند.  

خبرگزاری آسوشیتدپرس شامگاه روز جمعه نوشت: انتظار می‌رود که محمد جواد ظریف در حاشیه نشست امنیتی مونیخ با «هایکو ماس» وزیر امورخارجه آلمان در مورد احیای توافق هسته‌ای برجام گفتگو کند.  

آمریکا پس از خروج از توافق هسته‌ای، دیگر اعضای این توافق بین‌المللی را تحت فشار قرار داده تا مانند این کشور از برجام خارج شوند، اما با این وجود ماس گفت که آلمان مخالف راهبرد سیاست فشار حداکثری علیه ایران است.

وی افزود: ما به طور جدی به مسیر خود در خاورمیانه مبنی بر کاهش تنش به جای افزایش فشار ادامه خواهیم داد.  

ظریف بار دیگر تاکید کرد: ‌همه اقدامات کاهش تعهدات در برنامه هسته‌ای که در چند ماه گذشته صورت گرفته قابل برگشت است به شرط اینکه اروپا قدم‌های معقول و منطقی بردارد.  

محمد جواد ظریف که برای شرکت درکنفرانس امنیتی مونیخ به آلمان سفر کرده است، در حاشیه این نشست دیدار‌های متعددی با مقامات دیگر کشور‌ها انجام داده و پیرامون مسائل مختلف بحث و تبادل نظر کرده است.  

ظریف صبح جمعه با جاستین ترودو نخست وزیر کانادا، «فرانسوا فیلیپ شامپانی» همتای کانادایی خود دیدار و دوطرف درباره روابط دو جانبه و مسائل مورد علاقه رایزنی کردند.  

وزیر امورخارجه کشورمان همچنین با گروه الدرز (ریش سفیدان - مقامات بلند پایه سابق سازمان ملل متحد) هم در حاشیه نشست کنفرانس امنیتی مونیخ گفتگو کرد.  

دیدار با وزیرخارجه فنلاند و واتیکان از دیگر دیدار‌های وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از آغاز کنفرانس امنیتی مونیخ بود.  

پنجاه و ششمین کنفرانس امنیتی مونیخ که روز جمعه با حضور مقامات بلند پایه از جمله رهبران ۳۵ کشور آغاز شد تا یکشنبه ادامه خواهد داشت.  

«فرانک والتر اشتاین‌مایر» به عنوان اولین سخنران این نشست هشدار داد که جنگ قدرت سه کشور آمریکا، روسیه و چین، دنیا را به مکان نا امنی تبدیل کرده است.  

اشتاین‌مایر از سیاست‌های این سه کشور برای فاصله گرفتن از رویکرد چند جانبه گرایی انتقاد کرد و به طور ویژه به شعار دونالد ترامپ مبنی بر «آمریکا را دوباره عالی کن» تاخت.  

وی به کنایه گفت که آمریکا تلاش می‌کند تا با هزینه شرکا و همسایگانش مسیر عالی شدن را طی کند.  

رییس جمهوری آلمان در این اجلاس سه روزه که با عنوان غرب بدون محتوا در حال برگزاری است، از این که دولت ترامپ به عنوان نزدیک‌ترین متحد برلین با رویکرد جامعه جهانی مخالفت می‌کند، به شدت انتقاد کرد.
 
منبع: ایرنا 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->