نشست اضطراری آژانس اتمی درباره ایران آغاز شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سی‌ان‌ان: اسرائیل توان ایران برای تجدید قوا را دست‌کم گرفت افزایش ۳۵۰ درصدی فروپاشی روانی صهیونیست‌ها از ترس ایران انهدام ریز پرنده‌های اسرائیل در مشهد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند ماجرای دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) معرفی انواع پدافندهای هوایی ایران + ویژگی‌ها و اهداف قابل درگیری حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل
سرخط خبرها

متقاضیان شرکت در انتخابات مجلس ۷ روز فرصت پیش‌ثبت‌ نام دارند

  • کد خبر: ۱۷۷۸۲۳
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸
متقاضیان شرکت در انتخابات مجلس ۷ روز فرصت پیش‌ثبت‌ نام دارند
سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره پیش‌ثبت‌ نام از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی گفت: درگاه وزارت کشور از ۱۶ تا ۲۲ مرداد از ساعت ۸ الی ۱۸ آمادۀ انجام پیش‌ثبت‌ نام خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره آغاز پیش‌ثبت‌نام داوطلبی نمایندگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرآیند اجرایی انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از امروز (۱۵ مرداد) با دستور وزیر کشور آغاز می‌شود، اظهار داشت: با توجه به ابلاغ اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، این تغییر رخ داد که فرآیند ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات مجلس به‌صورت دومرحله‌ای انجام می‌شود؛ مرحله ثبت‌نام اولیه و مرحله ثبت‌نام نهایی.

وی افزود: وزارت کشور براساس قانون موظف است حدود ۷۰ الی ۱۱۰ روز قبل از ثبت‌نام نهایی، درگاهی را برای ثبت‌نام اولیه به‌صورت الکترونیکی ایجاد کند، این کار صورت گرفته است و بر اساس جدول زمان‌بندی، ثبت‌نام نهایی داوطلبان از زمان ۲۷ مهرماه تا ۳ آبان ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده است و مرحله پیش‌ثبت‌نام نیز از دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ به‌مدت ۷ روز تا ۲۲ مرداد از ساعت ۸ تا ۱۸ انجام می‌گیرد. پس از این دوره، تا قبل از انجام ثبت‌نام نهایی فرصت بررسی و پاسخ به اعتراضات خواهد بود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور بیان کرد: متقاضیان داوطلبی نمایندگی مجلس باید به این درگاه مراجعه کنند و وارد لینک ثبت‌نام شوند. بعد از ورود، در مرحله ثبت اطلاعات هویتی کارت ملی و شمارۀ پشت آن نیاز است و در این مرحله اطلاعات اولیه فردی اخذ می‌شود، سپس باید سه مدرک را با توجه به شرایط افراد بارگذاری کنند؛ یکی مدرک تحصیلی که مدرک کارشناسی‌ارشد در انتخابات مجلس شورای اسلامی ملاک است؛ البته می‌توانند آخرین مدرک تحصیلی‌شان را بارگذاری کنند.

اسلامی گفت: هم‌چنین درباره نظام وظیفه کارت پایان خدمت یا معافیت دائم طبق ضرورت‌سنجی توسط سامانه، بارگذاری خواهند کرد و برای کسانی که مشمول ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس می‌شوند، می‌بایست برگه پذیرش استعفا بارگذاری شود.

وی در ادامه تصریح کرد: اطلاعات متقاضیان داوطلب برای شش دستگاه اعم از ثبت احوال، فراجا، دادستانی‌کل، وزارت علوم، وزارت امور خارجه و سازمان امور استخدامی ارسال می‌شود؛ این دستگاه‌ها مدارک داوطلبان را راستی‌آزمایی می‌کنند که احیاناً مشکلی نداشته باشد، مثلاً اگر مشکلی در کارت پایان خدمات‌شان باشد، فراجا تأیید و یا عدم‌تأیید خود را اعلام می‌کند؛ ثبت احوال به بررسی شناسنامه و سن افراد می‌پردازد و دادستانی نیز درباره سوءپیشینیه قضایی و کیفری اعلام نظر می‌کند، هم‌چنین وزارت امور خارجه تابعیت فرد متقاضی را بررسی می‌کند که فرد حتماً تابعیت ذاتیِ ایرانی را داشته باشد.

سخنگوی ستاد انتخابات عنوان کرد: این دستگاه‌ها تا یک‌ماه مهلت دارند درباره مدارک داوطلبان اعلام نظر و نتایج را به ما اعلام کنند و ما نیز نتایج را به متقاضیان پیامک می‌کنیم که «مدارک مورد تأیید است» یا اینکه «مدارک مورد تأیید نیست» و یا «نقص» دارد.

اسلامی بیان کرد: کسانی که قصد داوطلبی نمایندگی مجلس را دارند حتماً باید در این پیش‌ثبت‌نام شرکت کنند و الّا این فرصت را از دست می‌دهند.

وی درباره کسانی که از خارج کشور قصد ثبت‌نام در این مرحله را دارند، گفت: این افراد باید با مراجعه حضوری به کنسولگری، سفارتخانه‌ها و یا نمایندگی‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران در خارج کشور پیش‌ثبت‌نام خود را انجام دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور هم‌چنین خاطرنشان کرد: مرکز فناوری ما توصیه کرده است داوطلبان از طریق رایانه‌های شخصی اطلاعات خود را ثبت‌نام کنند؛ نه از طریق تلفن‌های همراه.

اسلامی در پاسخ به این سؤال که "این مرحلۀ پیش‌ثبت‌نام چه‌کمکی به سهولت در برگزاری انتخابات خواهد کرد؟ "، اظهار داشت: عموم متقاضیان در ادوار گذشته از اینکه وقت کافی برای بررسی مدارک وجود ندارد، اعتراض داشتند؛ این پیش‌ثبت‌نام فرصت خوبی است تا مدارک از نظر زمانی راستی‌آزمایی دقیق‌تری بشود تا بعداً مشکلی برای داوطلبان پیش نیاید، یا مثلاً اینکه در ادوار گذشته در ایام ثبت‌نام‌ها شلوغی و ازدحام داشتیم، ولی در این دوره سعی شده پیش‌ثبت‌نام به‌صورت الکترونیکی باشد و داوطلبان کم‌تر در سختی قرار بگیرند.

اسلامی گفت: اتفاقاً در این‌صورت شرایط مناسبی پیش می‌آید که داوطلبان وقت بیشتری برای پیش‌ثبت‌نام و ثبت‌نام نهایی دارند تا ورودِ با دقت بیشتری در عرصه داشته باشند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->