آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبت‌نام ۶۷۸ نفر در ساعت آغازین سامانه پیش ثبت‌نام انتخابات (۱۶ مردادماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۸۰۰۲
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۰
ثبت‌نام ۶۷۸ نفر در ساعت آغازین سامانه پیش ثبت‌نام انتخابات (۱۶ مردادماه ۱۴۰۲)
وزیر کشور از ثبت‌نام ۶۷۸ نفر در سامانه پیش ثبت‌نام انتخابات در یک ساعت ابتدایی از آغاز ثبت‌نام‌ها خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی اظهار داشت: در یک ساعت ابتدایی پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس ۲۲۲۰ نفر به سامانه مراجعه کرده که کار ۶۷۸ نفر تمام شده است.

وزیر کشور با دعوت از متقاضیان برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: از همه احزاب و جریان‌ها و اشخاص حقیقی دعوت می‌کنم تا در مهلت یک هفته‌ای تعیین شده برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس اقدام کنند. اگر هم هنوز تصمیم قطعی برای ثبت‌نام نگرفته‌اند و هنوز مردد هستند، می‌توانند در این مرحله پیش‌ثبت‌نام کنند و در مراحل بعدی انصراف دهند. مهلت تعیین شده تمدید نمی‌شود.

وی یادآور شد: متقاضیان از طریق تلفن‌همراه می‌توانند وارد سامانه ثبت‌نام انتخابات مجلس شوند و ثبت‌نام کنند. فقط نیاز به یک خط تلفن همراه به نام داوطلب نمایندگی و اینترنت همراه هست. ایرانیان خارج از کشور نیز با مراجعه حضوری به کنسولگری‌های ایران در کشور‌های مختلف می‌توانند در سامانه ثبت‌نام کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->