سکوت محتاطانه بازار طلا و ارز پایانه بار بندرعباس و بندر شهید رجایی به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند کاهش ۳.۵ درصدی قیمت نفت در بازار‌های جهانی | بازار‌ها سیگنال پایان تنش‌ها را دریافت کردند؟ نانوایی‌ها در تهران اجازه تعطیلی ندارند کمبود آرد و نان وجود ندارد وضعیت فعلی کشت و توزیع برنج در کشور چطور است؟ در زمان دورکاری ادارات، بازنشستگان کشوری با شماره ۲۵۰۰ تماس بگیرند آرامش در بازار خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) واکنش کاهشی قیمت خودرو‌های داخلی به ادامه درگیری‌های نظامی ایران و اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تعویض ۳۰۰ هزار چراغ گازی پرمصرف با LED در خراسان رضوی اعلام نرخ طلا فعلاً متوقف شد + علت توزیع بموقع تمام کالا‌های موردنیاز در سراسر کشور | مردم از خرید‌های هیجانی بپرهیزند سخنگوی دولت: حقوق خردادماه ۱۴۰۴ کارمندان، مطابق اردیبهشت پرداخت می‌شود و مابه‌التفاوت در تیرماه واریز خواهد شد+ فیلم تحویل فرآورده‌های نفتی در جایگا‌ه‌های سوخت به صورت مظروف ممنوع است قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | افت ۳۰۰ هزار تومانی نرخ طلا دلار ریزش کرد | عدم اعلام نرخ طلا و سکه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی، منجر به  زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد
سرخط خبرها

آسیب یک تریلیون دلاری کرونا به صنعت گردشگری

  • کد خبر: ۱۷۸۰۸
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰
آسیب یک تریلیون دلاری کرونا به صنعت گردشگری
در هفته گذشته، تاثیرات زیان‌بار ویروس کرونا بر صنعت گردشگری به سرعت گسترش یافت. به اعتقاد کارشناسان، خسارت‌های این ویروس بر اقتصاد گردشگری تا سال ۲۰۲۱ ادامه خواهد داشت.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در منطقه آسیا تنها در سال ۲۰۱۷، کسب‌وکار‌های تفریح و گردشگری ۸۸۴ میلیارد دلار در تولید ناخالص داخلی سهم داشتند. در سال ۲۰۱۸، این سهم به یک تریلیون دلار رسید. حالا ویروس کرونا در سراسر این منطقه گسترش یافته و بر تمام بخش‌های آن، اثرات جدی گذاشته است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تنها در چین در سال ۲۰۱۹ بخش گردشگری ۱۲۷.۳ میلیارد دلار درآمد برای این کشور خلق کرده است. اما حالا حتی اگر کل سال ۲۰۲۰ را هم در نظر بگیریم، حداقل در یک ماه اخیر آژانس‌داران، هتل‌داران و شرکت‌های گردشگری با اختلال جدی در کسب‌وکارهایشان مواجه شده‌اند.

«جک ازون»، مدیر یکی از آژانس‌های گردشگری لوکس می‌گوید: «تعداد لغو سفر‌ها هر روز در حال افزایش است. این فقط مخصوص به چین نیست، در کل آسیا چنین وضعیتی داریم. مردم کاملا از سفر منصرف شده‌اند. بسیاری از آن‌ها می‌گویند که ما اکنون هیچ‌جا نمی‌خواهیم برویم یا بسیاری هم می‌گویند که سفرمان را به سال بعد موکول می‌کنیم.»

تنها در این آژانس گردشگری، ۷۵ درصد از مسافران سفر‌های ماه فوریه و مارس خود را لغو کرده‌اند. ۱۰۰ درصد از سفر‌های ماه عسل این آژانس نیز لغو شده است.

«کریس نستا»، مدیر اجرایی «شرکت هتل‌های زنجیره‌ای هیلتون» یازدهم فوریه به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که تاثیرات اقتصادی ویروس کرونا، ۶ تا ۱۲ ماه طول خواهد کشید. او گفت: «سه تا ۶ ماه تاثیر شیوع این ویروس طول می‌کشد و بعد از آن سه تا ۶ ماه دیگر زمان برای بهبود اوضاع نیاز است.» شرکت هیلتون، تخمین زده است که ویروس کرونا تنها برای این شرکت ۲۵ تا ۵۰ میلیارد دلار خسارت به بار می‌آورد.

چین پیش از این نیز تجربه شیوع ویروس مرگبار را در سال ۲۰۰۳ از سر گذرانده است. آن ویروس که به نام سارس شناخته می‌شود، بیماری حاد تنفسی بود که حدود ۷۵۰ نفر را کشت. اما تا کنون تعداد تلفات ویروس کرونا، از ۱۵۰۰ نفر فراتر رفته است. در دوره بیماری سارس، از زمانی که سازمان بهداشت جهانی درباره شیوع آن هشدار داد تا زمانی که خبر از کنترل آن داد، ۵ ماه طول کشید. سپس ۵ ماه دیگر نیز برای سازمان دهی موارد ابتلای جدید زمان صرف شد. در این مدت، تنها شرکت‌های هواپیمایی ۱۰ میلیارد دلار ضرر کردند؛ آن هم در زمانی که تجارت جهانی کمتر از حالا توسعه یافته بود.

بلومبرگ می‌نویسد: «حالا نیز اگر ۹ ماه طول بکشد که وضعیت ویروس کرونا از «شیوع» به «بهبود» تبدیل شود؛ صنعت حمل‌ونقل هوایی زیان بسیار بزرگتری خواهد داشت. هتل‌ها و مقاصد گردشگری نیز برای بازگشت به وضعیتِ پیش از شیوع بیماری، زمان بسیار طولانی‌تری نیاز دارند.».

اما «جک ازون» مدیر یک آژانس گردشگری بزرگ می‌گوید: «اگر ویروس سارس بد بود، حتما کرونا بدتر است. اما ابولا را یادتان هست؟ این ویروس هنوز در آفریقا وجود دارد و تور‌های سافاری هم رزرو می‌شوند. ویروس چیکونگونیا را یادتان هست؟ حالا وارد چرخه جدیدی شده است. مردم فراموش خواهند کرد؛ شبیه به تمام چیز‌های دیگر؛ و همه‌چیز مثل سابق خواهد شد.»
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->