پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴)| ورود پول به بازار ادامه دارد؟ ویدئو| بیکاری ۸۰۰ هزار فارغ‌التحصیل| فقط ۱۷ درصد ایرانی‌ها روزانه کار می‌کنند پیش بینی قیمت دلار (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ ویدئو | وزیر رفاه: خانوارهای جعلی مانع اصلاح یارانه شدند | ۶ میلیون خانوار کالابرگ گرفتند قیمت تایر به ثبات رسید | دسترسی متقاضیان به تایر با قیمت‌های مناسب استفاده از ظرفیت کارخانه بوجاری شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان رضوی ماجرای بانک سپه از تهدید تا فرصت منتظر کاهش قیمت مسکن پس از مذاکرات باشیم؟ ادامه ریزش نرخ دلار | اسکناس آمریکایی یک کانال دیگر را از دست داد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) رد پای دایناسور در زرند، به جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود بسته حمایتی وزارت راه از مستأجران تصویب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | پرداخت وام ودیعه ۴۰۰ میلیونی به دهک‌های پایین ذوق بازار سهام از مذاکرات | بورس ۶۲ هزار واحد رشد کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) نیمی از مخازن سد‌های کشور پُر شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مذاکرات عمان قیمت خودرو‌های داخلی را ریزشی کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) + جدول افت شدید قیمت خودرو‌های خارجی پس از ریزش نرخ دلار (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) + جدول طلا کانال ۷ میلیون تومان را از دست داد | سقوط سکه به زیر کانال ۸۰ میلیون تومان طعم تلخ گرانی میوه در کام مردم | میوه خوردن هم لاکچری شد وضعیت بازارهای طلا، دلار و کالاهای وابسته به ارز در روز مذاکرات | خواب نیمروزی بازارها قیمت هر اونس طلا در بازار جهانی امروز (یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد + جزئیات ریزش دلار به کانال ۸۰ هزار تومان | قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ریزش شدید قیمت طلا در مشهد یک روز پس از مذاکرات عمان (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) علت کمبود شکر و روغن در فروشگاه‌ها اعلام شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) آمادگی ورود به فصل خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی قیمت ارز‌های دیجیتال یک روز بعد از مذاکرات (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | سبد ارز‌های دیجیتال خانواده ترامپ به یک میلیارد دلار نزدیک شد خرید و فروش اراضی جنگلی و ملی ممنوع اعلام شد میزان مشاغل غیررسمی کشور به ۵۶ درصد رسید طرح کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های کمتربرخوردار، امسال ادامه دارد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم بانک‌ها تا پایان سال ۱۴۰۳ چه میزان به خودی‌ها وام دادند؟ + جدول
سرخط خبرها

آسیب یک تریلیون دلاری کرونا به صنعت گردشگری

  • کد خبر: ۱۷۸۰۸
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰
آسیب یک تریلیون دلاری کرونا به صنعت گردشگری
در هفته گذشته، تاثیرات زیان‌بار ویروس کرونا بر صنعت گردشگری به سرعت گسترش یافت. به اعتقاد کارشناسان، خسارت‌های این ویروس بر اقتصاد گردشگری تا سال ۲۰۲۱ ادامه خواهد داشت.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در منطقه آسیا تنها در سال ۲۰۱۷، کسب‌وکار‌های تفریح و گردشگری ۸۸۴ میلیارد دلار در تولید ناخالص داخلی سهم داشتند. در سال ۲۰۱۸، این سهم به یک تریلیون دلار رسید. حالا ویروس کرونا در سراسر این منطقه گسترش یافته و بر تمام بخش‌های آن، اثرات جدی گذاشته است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تنها در چین در سال ۲۰۱۹ بخش گردشگری ۱۲۷.۳ میلیارد دلار درآمد برای این کشور خلق کرده است. اما حالا حتی اگر کل سال ۲۰۲۰ را هم در نظر بگیریم، حداقل در یک ماه اخیر آژانس‌داران، هتل‌داران و شرکت‌های گردشگری با اختلال جدی در کسب‌وکارهایشان مواجه شده‌اند.

«جک ازون»، مدیر یکی از آژانس‌های گردشگری لوکس می‌گوید: «تعداد لغو سفر‌ها هر روز در حال افزایش است. این فقط مخصوص به چین نیست، در کل آسیا چنین وضعیتی داریم. مردم کاملا از سفر منصرف شده‌اند. بسیاری از آن‌ها می‌گویند که ما اکنون هیچ‌جا نمی‌خواهیم برویم یا بسیاری هم می‌گویند که سفرمان را به سال بعد موکول می‌کنیم.»

تنها در این آژانس گردشگری، ۷۵ درصد از مسافران سفر‌های ماه فوریه و مارس خود را لغو کرده‌اند. ۱۰۰ درصد از سفر‌های ماه عسل این آژانس نیز لغو شده است.

«کریس نستا»، مدیر اجرایی «شرکت هتل‌های زنجیره‌ای هیلتون» یازدهم فوریه به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که تاثیرات اقتصادی ویروس کرونا، ۶ تا ۱۲ ماه طول خواهد کشید. او گفت: «سه تا ۶ ماه تاثیر شیوع این ویروس طول می‌کشد و بعد از آن سه تا ۶ ماه دیگر زمان برای بهبود اوضاع نیاز است.» شرکت هیلتون، تخمین زده است که ویروس کرونا تنها برای این شرکت ۲۵ تا ۵۰ میلیارد دلار خسارت به بار می‌آورد.

چین پیش از این نیز تجربه شیوع ویروس مرگبار را در سال ۲۰۰۳ از سر گذرانده است. آن ویروس که به نام سارس شناخته می‌شود، بیماری حاد تنفسی بود که حدود ۷۵۰ نفر را کشت. اما تا کنون تعداد تلفات ویروس کرونا، از ۱۵۰۰ نفر فراتر رفته است. در دوره بیماری سارس، از زمانی که سازمان بهداشت جهانی درباره شیوع آن هشدار داد تا زمانی که خبر از کنترل آن داد، ۵ ماه طول کشید. سپس ۵ ماه دیگر نیز برای سازمان دهی موارد ابتلای جدید زمان صرف شد. در این مدت، تنها شرکت‌های هواپیمایی ۱۰ میلیارد دلار ضرر کردند؛ آن هم در زمانی که تجارت جهانی کمتر از حالا توسعه یافته بود.

بلومبرگ می‌نویسد: «حالا نیز اگر ۹ ماه طول بکشد که وضعیت ویروس کرونا از «شیوع» به «بهبود» تبدیل شود؛ صنعت حمل‌ونقل هوایی زیان بسیار بزرگتری خواهد داشت. هتل‌ها و مقاصد گردشگری نیز برای بازگشت به وضعیتِ پیش از شیوع بیماری، زمان بسیار طولانی‌تری نیاز دارند.».

اما «جک ازون» مدیر یک آژانس گردشگری بزرگ می‌گوید: «اگر ویروس سارس بد بود، حتما کرونا بدتر است. اما ابولا را یادتان هست؟ این ویروس هنوز در آفریقا وجود دارد و تور‌های سافاری هم رزرو می‌شوند. ویروس چیکونگونیا را یادتان هست؟ حالا وارد چرخه جدیدی شده است. مردم فراموش خواهند کرد؛ شبیه به تمام چیز‌های دیگر؛ و همه‌چیز مثل سابق خواهد شد.»
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->