آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد
سرخط خبرها

آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات الکترونیک

  • کد خبر: ۱۷۸۵۱۶
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات الکترونیک
سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به تغییراتی که در انتخابات با توجه به قانون جدید ایجاد شده می‌گوید: یکی از این تغییرات به الکترونیکی شدن فرایند ثبت نام انتخابات مربوط می‌شود و تغییر دیگر برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در یک هشتم حوزه‌های رای گیری است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور در خصوص تکلیف مجلس به وزارت کشور برای برگزاری انتخابات الکترونیکی، می‌گوید: انتخابات ۲۵ فرایند دارد که بعضی فرایند‌ها مثل احراز هویت الکترونیکی انجام می‌شود. بخش‌هایی از زمینه‌های اخذ و شمارش آرا هم فراهم است. تلاش ما هم اجرای قانون است.

وحیدی پیش از اینکه طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس و بحث الکترونیکی شدن انتخابات در مجلس و شورای نگهبان تصویب شود درباره برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی هم گفته بود که ما در وزارت کشور آنچه شورای نگهبان تایید کرد و به قانون تبدیل شد را اجرایی می‌کنیم.

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به تغییراتی که در انتخابات با توجه به قانون جدید ایجاد شده می‌گوید: یکی از این تغییرات به الکترونیکی شدن فرایند ثبت نام انتخابات مربوط می‌شود و تغییر دیگر برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در یک هشتم حوزه‌های رای گیری است.

اسلامی تاکید می‌کند: از سال گذشته وزارت کشور برنامه گسترده‌ای در راستای زیر ساخت داشت، مشکلات به صورت جز به جز شناسایی شد و وضعیت ما با توجه به ماده‌ای که به انتخابات الکترونیک اشاره دارد مناسب است.

وی اضافه کرد: برای برگزاری انتخابات الکترونیک وزارت کشور اعلام آمادگی می‌کند، اما شورای نگهبان باید حتما آن را تایید کند.

نظر سخنگوی شورای نگهبان درباره انتخابات الکترونیکی

هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان اواخر سال گذشته که مباحثی درباره الکترونیکی شدن انتخابات مطرح شده بود در این باره گفته بود که ما با انتخابات الکترونیکی مشکلی نداریم مشروط بر اینکه برای حصول اطمینان از امنیت آرای مردم، زیرساخت‌های لازم فراهم شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->