جنگ قدرت‌‌ها: نگاهی به اختلافات اخیر ایلان ماسک و دونالد ترامپ ویدئو | تست نینتندو سوییچ ۲ دربرابر آسیب‌پذیری و خط‌وخش شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود
سرخط خبرها

چرا تلگرام روی گوشی‌های شیائومی و سیستم عامل MIUI نصب نمی‌شود؟

  • کد خبر: ۱۷۸۸۲۹
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۰
چرا تلگرام روی گوشی‌های شیائومی و سیستم عامل MIUI نصب نمی‌شود؟
به تازگی اخباری از نصب‌نشدن تلگرام روی دستگاه‌های مبتنی بر سیستم عامل MIUI و رابط میان‌افزاری خود منتشر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - نرم افزار MIUI، یک سیستم عامل مبتنی بر اندروید است که شیائومی در تلفن‌های هوشمند و دستگاه‌های موبایل خود از آن استفاده می‌کند. با انتشار MIUI ۱۳ در سال ۲۰۲۲، شیائومی یک ویژگی امنیتی جدید برای مشخص کردن و جلوگیری از اجرای اپلیکیشن‌های مخرب در دستگاه‌ها اضافه کرد.

با این حال، این ویژگی با انتقادات و سوء ظن در گذشته مواجه شده بود و گمان کاربران بر این بود که ویژگی مذکور ممکن است تلاش پنهانی شیائومی با همکاری حزب کمونیست چین (CCP)، برای کنترل فعالیت‌های کاربران و سانسور اپلیکیشن‌ها باشد.

پس از این که MIUI، مسدود کردن اپلیکیشن‌هایی را آغاز کرد که به کاربران امکان می‌داد تنظیمات شبکه را فراتر از تنظیمات پیش فرض، تغییر دهند، این سوء ظن تقویت شد. اگر اپلیکیشنی، مخرب یا خطرناک به نظر برسد، MIUI سعی می‌کند اپلیکیشن مذکور را از دستگاه حذف کرده و نصب آن را مسدود کند.

افشاگری‌های اخیر نشان می‌دهد که MIUI شیائومی، اکنون پلتفرم پیام‌رسانی محبوب تلگرام را به عنوان یک اپلیکیشن خطرناک در چین، شناخته است.

طبق گزارش‌هایی که در کانال‌های تلگرام منتشر شده، هنگامی که MIUI شیائومی، تلگرام را شناسایی می‌کند، هشداری با این مضمون نشان می‌دهد که "این اپلیکیشن، در بررسی امنیتی شیائومی تائید نشده است. به دلایل امنیتی توصیه می‌شود تدابیر امنیتی را برای اطمینان از ایمنی اپلیکیشن و محافظت در برابر اپلیکیشن‌های خطرناک فعال کنید. "

هایکاری کالیکس، طراح موبایل چینی، در گفتگو با وب سایت بلیپینگ کامپیوتر، گزارش‌های مذکور درباره جلوگیری از نصب شدن تلگرام و اپلیکیشن‌های دیگر توسط سیستم عامل MIUI شیائومی را تائید کرد.

بر اساس گزارش وب سایت بلیپینگ کامپیوتر، مقامات چینی از لحاظ تاریخی، محدودیت‌ها یا ممنوعیت‌هایی را برای پلتفرم‌های جهانی متعددی از جمله فیس‌بوک، توییتر، واتس‌اپ و گوگل اعمال کرده‌اند و دسترسی و ارتباط رایگان را برای میلیون‌ها نفر محدود کرده‌اند. همچنین به مرور، پلتفرم‌های شبکه اجتماعی محبوب مانند فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب هدف قرار گرفته‌اند و جایگزین‌های چینی آن‌ها اهمیت پیدا کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->