لاریجانی فردا (۵ آبان ۱۴۰۴) با وزیر کشور عمان در تهران دیدار خواهد کرد تذکر خضریان به وزیر کار درپی برخی انتصابات نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌ می‌شود گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر جدید ژاپن رئیس‌جمهور روسیه: در بالاترین و قدرتمندترین سطح توان هسته‌ای جهان قرار داریم جست‌وجوی اجساد اسیران اسرائیلی در پشت «خط زرد» معاون وزیر امور خارجه: حفظ نظم جامعه جهانی از طریق مقابله با جرائم سایبری ضروری است انفعال اسرائیل در سایه بازدارندگی موشکی ایران با موافقت نمایندگان مجلس، سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل می‌شود نایب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه: از انحلال بانک آینده استقبال می‌کنیم قالیباف در صحن علنی مجلس: امر ملی را بر امر جناحی مقدم بداریم | انتقاد از صحبت‌های «روحانی» و «ظریف» استاندار خراسان رضوی: اجلاس سرمایه‌گذاری کشور‌های اسلامی در مشهد برگزار می‌شود هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد+ فیلم فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند
سرخط خبرها

ربیعی: دولت برای تسهیل شرایط فعالیت سمن‌ها تلاش می‌کند

  • کد خبر: ۱۷۸۹۵
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۴
ربیعی: دولت برای تسهیل شرایط فعالیت سمن‌ها تلاش می‌کند
دولت همواره تلاش کرده شرایط فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) را تسهیل کرده و امور اجتماعی را بیش از گذشته به نهاد‌های اجتماعی غیردولتی و مردمی واگذار کند.
به گزارش شهرآرانیوز، «علی ربیعی»، دستیار ارتباطات اجتماعی رییس‌جمهوری در دیدار جمعی از مدیران و نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه خیریه و امور اجتماعی با بیان این که امروز سمن‌ها نقشی بی‌بدیل در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند، گفت: تجارب نوین جهانی نشان می‌دهد حل مسائل اجتماعی توسط خود جامعه و نهاد‌های اجتماعی و گروه‌های برخاسته از مردم سریع‌تر و با هزینه کمتری اتفاق می‌افتد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت هموار کردن مسیر حرکت و فعالیت‌های سمن‌ها، تصریح کرد: یکی از سیاست‌های اصلی دولت آقای روحانی، اجتماع محور کردن مسائل بوده است و دولت همواره تلاش کرده تا شرایط فعالیت سازمان‌های مردم نهاد را تسهیل کرده، دخالت دولت را کم و امور اجتماعی را بیش از گذشته به نهاد‌های اجتماعی غیردولتی و مردمی واگذار کند.

سخنگوی دولت با تاکید براینکه نیاز امروز جامعه ایرانی به همدلی و در کنار هم قرار داشتن بیش از هر زمان دیگری است، اظهارداشت: در همه جای دنیا بسیاری از امور به تشکل‌های مردمی سپرده می‌شود، زیرا دولت‌ها به تنهایی نمی‌توانند پاسخگوی مسائل مختلف اجتماعی باشند.

در این نشست نمایندگان تشکل‌های مردم نهاد فعال در امور اجتماعی نیز به طرح مسائل، مشکلات و دیدگاه‌های خود پرداختند و از دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری خواستند تا رویه‌ها و فرایند‌های دولتی به گونه‌ای سامان‌دهی شود که مانع از حرکت رو به جلو سمن‌ها (سازمان‌های مردم نهاد) نشود.
 نمایندگان سمن‌ها همچنین از دخالت‌های سایر دستگاه‌های خارج از دولت به بهانه‌های مختلف در امور تشکل‌های مردم نهاد گلایه کرده و خواستار ایجاد یک وحدت رویه در خصوص باید‌ها و نباید‌ها خصوصا در تعیین خطوط قرمز شدند که بعضا هر دستگاهی برای خود تعریف و معیار جداگانه‌ای از آن دارد که عملا فعالیت‌های این سازمان‌ها را کند و یا حتی مختل می‌کند.

نبود بانک اطلاعاتی دقیق از تعداد، نوع فعالیت و ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد،   گستردگی دستگاه‌های اعطا کننده مجوز فعالیت به سمن ها، اعمال نظر‌های شخصی در حوزه سمن‌ها از سوی دستگاه‌های مختلف دولتی و غیر دولتی، نبود آگاهی و اطلاعات کافی برای مواجهه با سمن‌ها توسط مدیران میانی از دیگر مسائلی بود که در دیدار دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری مطرح شد.
 
منبع: ایرنا


 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->