زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دربرابر افراط گرایی متحد شویم

  • کد خبر: ۱۷۹
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۹
دربرابر افراط گرایی متحد شویم
رئیس‌جمهور راهبرد کشورمان را در مواجهه با مسائل منطقه‌ای تشریح کرد

«ما در عراق و سوریه برای صلح جنگیده‌ایم. در افغانستان برای نبرد با افراط‌گرایی در تعامل با سازمان ملل متحد نقش سازنده‌ای ایفا کرده‌ایم و در یمن برای برقراری صلح از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌ایم. ما همواره در‌های گفتگو‌ها و همکاری‌های منطقه‌ای و دوجانبه را با همه همسایگان خود بازگذاشته ایم و حتی برای حل مسئله فلسطین هم رویکرد دموکراتیک با مراجعه به آرای عمومی را ارائه کرده‌ایم. ما نمی‌خواهیم هیچ ملتی را به دریا بریزیم و غرق کنیم.» این جملات، بخشی از اظهارات رئیس‌جمهور کشورمان در نشست شورای سران کشور‌های سازمان همکاری شانگ‌های بود که دیروز در بیشکک، پایتخت قرقیزستان، برگزار شد. حجت‌الاسلام حسن روحانی ادامه داد: امروزه همه ما از شرق تا غرب در‌برابر خطر افراط‌گرایی باید متحد باشیم؛ چرا‌که افراط‌گرایی، توسعه، صلح و امنیت جهان را تهدید می‌کند. مهم نیست مسلمان، مسیحی، یهودی، بودایی یا به هر دین و آیین دیگری باشیم؛ مهم این است که در‌برابر افراط‌گرایی از هر رنگ و نژاد و مذهب متحد باشیم. ما به این دلیل با داعش در عراق و سوریه جنگیدیم که تفکر آنان را تفسیری افراطی و ضدانسانی از دین علیه انسانیت می‌دانستیم و در دفاع از شهروندان غیر‌مسلمانِ این کشور‌ها نیز تردید نکردیم. ما از این نظر با صهیونیسم مخالفیم که آن را یک ایدئولوژی انحرافی در دین یهود می‌دانیم که با ارزش‌های انسانی در ستیز است.
رئیس‌جمهور به موضوع برجام هم اشاره کرد و گفت: برجام، دستاورد مهم دیپلماسی چندجانبه است که اثبات کرد چنانچه اراده سیاسی لازم وجود داشته باشد، می‌توان برای حل هر مشکلی به‌جای تحریم و جنگ از‌طریق گفتگو و مصالحه بهتر به نتیجه رسید. جمهوری اسلامی ایران به تصریح ۱۵‌گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تمام تعهدات خویش عمل کرده، اما متأسفانه آمریکا به‌طور‌یک‌جانبه از برجام خارج شده و دیگر طرف‌ها و کشور‌ها را نیز تهدید می‌کند تا قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل را که خواستار روابط عادی تجاری با ایران است، نقض کنند. جمهوری اسلامی ایران در چارچوب ظرفیت‌های برجام از اعضای باقی‌مانده در توافق می‌خواهد هر‌چه سریع‌تر به تعهدات خود در بهره‌مندی جمهوری اسلامی ایران از منافع اقتصادی برجام عمل کنند.
روحانی همچنین روز گذشته و در دیدار با رئیس‌جمهور چین در حاشیه نوزدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، با بیان اینکه فشار‌هایی که دولت آمریکا به ایران و چین و سایر کشور‌ها وارد می‌کند، با هدف تسلط بر کل آسیا و جهان است، ایستادگی ایران و چین دربرابر یک‌جانبه‌گرایی آمریکا را به نفع دو کشور، آسیا و جهان دانست و افزود: ملت ایران نشان داده است که در‌برابر فشار‌های خارجی نه‌تن‌ها متزلزل نمی‌شود، بلکه متحد‌تر و مقاوم‌تر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->