آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد
سرخط خبرها

وزارت امور خارجه آمریکا: آزادی آمریکایی های زندانی در ایران ارتباطی با مسائل خاص ندارد

  • کد خبر: ۱۷۹۲۵۶
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۶
وزارت امور خارجه آمریکا: آزادی آمریکایی های زندانی در ایران ارتباطی با مسائل خاص ندارد
معاون سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا آزادی جاسوسان آمریکایی در ایران را گامی مثبت ارزیابی و تاکید کرد که این موضوع هیچ ارتباطی با مسائل دیگر در رابطه با ایران ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره روند آزادی پنج جاسوس آمریکایی در پی توافقی با تهران که منجر به آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران در کره جنوبی شده است، آن را یک گام مثبت ارزیابی کرد و گفت: مذاکره برای آزادی این افراد همچنان ادامه دارد اما من نمی‌خواهم وارد جزئیات زیرا این فرآیند فعال و ادامه‌دار است. برای اینکه کاملاً واضح باشد، اما چیزی جز این نمی خواهیم که این شهروندان آمریکایی فوراً به ایالات متحده بازگردند.

بنابر گزارش وب سایت وزارت امورخارجه آمریکا، پاتل حاطر نشان کرد: تا زمانی که آنها را به ایالات متحده برگردانیم، آرام نخواهیم گرفت. 

وی در پاسخ به سوالی درباره یک آمریکایی دیگر به نام شهاب دلیلی که گفته می‌شود در ایران بازداشت شده است، از ارائه جزئیات در رابطه با او سر باز زد و گفت: شهاب دلیلی هنوز به عنوان یک فرد بازداشت شده به صورت اشتباه یا غیرقانونی اعلام نشده است. چیزی که می‌توانم بگویم این است که آبرام پالی، معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، فرصت گفت‌وگو با خانواده دلیلی را داشته است. وزارت امورخارجه همچنین این فرصت را داشت که با این پنج نفر (جاسوسان آمریکایی) در روزی که به حبس خانگی منتقل شدند، صحبت کند. تعامل ما با آنها و همچنین خانواده‌هایشان ادامه دارد. مشارکت ما در این امر همچنان ادامه دارد و کماکان قوی خواهد بود.

معاون سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا همچنین درباره دسترسی ایران به وجوه مسدود شده‌اش در بانک‌های کره جنوبی تصریح کرد: این پول ایران است که در بانک‌های کره جنوبی قرار دارد و دادن اجازه به ایران برای استفاده از این پول برای اهداف بشردوستانه، بخشی از سیاست آمریکا برای اطمینان از این است که تحریم‌های ما مانع از سرازیر شدن کالاها و خدمات بشردوستانه به مردم عادی نمی‌شود.

وی افزود: وجود این پول در بانک‌های کره جنوبی به دلیل موافقت دولت پیشین آمریکا با ادامه خرید نفت ایران از سوی کشورهای مختلف است. هرگونه انتقال پول حاصل از این خریدها تحت نظارت شدید خواهد بود. و این پول نیز (شش میلیارد دلار ایران) پس از خروج از کره جنوبی مشمول همان محدودیت‌های سخت‌گیرانه خواهد بود.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا انتقال شش میلیارد دلار پول به ایران مشکل‌ساز نمی‌شود؟ به تکرار ادعاهای ساختگی و خصمانه واشنگتن علیه ایران پرداخت و گفت: باید به صورت واضح اعلام کنم که استفاده از این پول‌ها در راستای اهداف بشردوستانه همیشه مجاز بوده و شامل تحریم‌ها نمی‌شده است اما در خصوص اقدامات خرابکارانه ایران در منطقه، حمایت آن از تروریسم و سایر اقدامات باید بگویم آمریکا به مقابله با آنها ادامه خواهد داد. ما به مسئول دانستن ایران در موارد مربوط به نقض حقوق بشر و حمایت آن از روسیه ادامه خواهیم داد.

پاتل در پاسخ به این سوال که آیا این مذاکرات منجر به گفت‌وگوی احتمالی درباره توافق هسته‌ای با ایران خواهد شد؟ تاکید کرد که توافق کنونی یک گام مثبت در راستای آزادی این آمریکایی‌ها و بازگشت آنها به خانه است اما این مذاکرات به هیچ مساله دیگری ارتباط ندارد. ما رویکردمان را درقبال ایران تغییر نداده‌ایم. در مورد برنامه هسته‌ای ایران نیز باید بگویم که هدف ما همچنان جلوگیری از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای است و نظر ما در خصوص سیاست‌های منطقه‌تی ایران در منطقه هم تغییر نکرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->