۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

اجرای قانون جوانی جمعیت به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۱۷۹۲۹۰
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
اجرای قانون جوانی جمعیت به کجا رسید؟
دبیر ستاد ملی جمعیت گفت: ۵۰ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده و دستگاه‌ها وظایف بسیاری دارند و نیمی از وظایف قانون برعهده وزارت بهداشت است که در کنار ما قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید کاظم فروتن، در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به آخرین اقدامات صورت گرفته در قانون جوانی جمعیت، اظهار کرد: مردم گلایه‌های بسیاری از اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دارند و بیشترین این انتقاد‌ها به وام‌های فرزندآوری و وام ازدواج بر می‌گردد.

وی افزود: سزارین یکی از مسائل مهم در قانون جوانی جمعیت است که به پیشگیری از آن توجه نشده است، نرخ سزارین در کشور ما ۵۴درصد از بارداری‌های زنان کشور را تشکیل می‌دهد این در حالی است که آمار‌های جهانی تنها ۲۰ درصد است.

دبیر ستاد ملی جمعیت با انتقاد از خودرو سازان در تحویل خودرو‌ها به خانواده‌ها، گفت: لازم است در این باره شفاف‌سازی‌هایی صورت بگیرد تا مشخص شود چرا به خانواده دارای شرایط، خودرو تحویل داده نمی‌شود.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده است و دستگاه‌ها وظایف بسیاری دارند و نیمی از وظایف قانون برعهده وزارت بهداشت است که در کنار ما قرار دارد.

فروتن با نام بردن از دستگاه‌های پرتلاش در عرصه اجرای قانون جوانی جمعیت، گفت: وزارت بهداشت، وزارت کشور و وزارت راه و شهرسازی برای اجرای قانون در کنار ما بیشتر از سایر دستگاه‌ها بوده‌اند.

گله خانواده‌ها از اجرای طرح جوانی جمعیت

بهاره قشلاقی مادر سه قلو‌های مشهدی درباره اجرای قانون جوانی جمعیت و تأثیر آن در زندگی خانواده چندقلو‌ها گفت: بنده مادر سه قلوی ۲ و نیم ساله و یک فرزند پسر ۷ ساله هستم که امسال مدرسه می‌رود. چندقلو‌های ما تنها چندماه پیش از تصویب قانون جوانی جمعیت به دنیا آمده‌اند و به این خاطر هیچ چیزی به آن‌ها تعلق نگرفته است.

وی افزود: از طرف دولت‌ها تاکنون اقدام شاخصی برای ما صورت نگرفته است، چندین بار نامه‌ای به دفتر نهاد ریاست جمهوری ارسال کرده‌ایم، اما تاکنون پاسخی نگرفته‌ایم.

این مادر چندقلوی مشهدی گفت: سازمان بهزیستی تنها مستمری ماهانه‌ای به چندقلو‌های ما پرداخت می‌کند که به رغم فشار‌های مالی این میزان کافی نیست و تا یکسالگی به کودکان ما شیرخشک می‌دهند.

وی اضافه کرد: درباره قانون جوانی جمعیت نیز هیچ یک از خدماتی که در قانون به آن اشاره شده است شامل حال فرزندان ما نشد، فرزندان ما متولد فروردین ماه ۱۴۰۰ به دنیا آمدند، نتوانستیم در طرح خودروی مادران و نه طرح زمین‌های رایگان و... ثبت نام نکردیم و هیچ حمایتی از ما نکردند.

این مادر مشهدی یادآور شد: حتی پیش از به دنیا آمدن فرزندان نیز بنده شاغل بودم و دارای بیمه تأمین اجتماعی بودم، اما حقوق دو سوم مرخصی زایمان را پرداخت کردند. در مجموع ما مشکلات بسیاری داریم که می‌طلبد دولت و مجلس به طور جدی پیگیر مشکلات ما شوند و بتواند بخشی از آن‌ها را از دوش ما بردارند.

وی درباره میزان درآمد این خانواده دارای فرزند ۳قلو گفت: مسکنی از خود نداریم و مستأجر هستیم و در حال حاضر همسرم نیز کارمند یک بخش خصوصی است و با حقوق ۹ میلیون باید هزینه‌های زندگی ۴ فرزند را تأمین کند.

یک مادر سه قلو‌های اصفهانی گفت: فرزندانمان ۱۰ شهریورماه سال ۱۴۰۰ به دنیا آمده‌اند، سه قلو داریم نه خانه‌ای از خود داریم و نه خودرویی و واقعاً نمی‌توانیم مخارج زندگی این بچه‌ها را تأمین کنیم.

خانم زارعی مادر یک سه قلوی مشهدی است، او نیز شرایطی مشابه دیگر خانواده‌ها دارد و می‌گوید: با بالا رفتن سن چندقلو‌ها، هزینه‌های خوراک و پوشاک این کودکان نیز افزایش می‌یابد و از این رو مجبورند خیلی نیاز‌های ضروری بچه‌ها را کنار بگذارند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->