مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی !
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد برای تسریع در پرداخت وام فرزندآوری دستور پیگیری داد

  • کد خبر: ۱۷۸۵۳۹
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
وزیر اقتصاد برای تسریع در پرداخت وام فرزندآوری دستور پیگیری داد
وزیر اقتصاد و امور دارایی در بازدید سرزده از یکی از شعب بانک صادرات اسلامشهر، خواستار تسریع در پرداخت ‌وام فرزندآوری شد.

به گزارش شهرآرانیوز احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی به همراه مهدی شریفیان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی و حسین حبیبی، فرماندار شهرستان اسلامشهر از یکی از شعب بانک صادرات اسلامشهر بازدید کرد.

وی در این بازدید از روند پرداخت تسهیلات خرد و کلان در بانک صادرات ایران مطلع شد.

وزیر اقتصاد کشور در ادامه دغدغه‌های کارمندان، مبنی بر سرعت پایین و قطعی سرور‌ها که باعث اختلال در روند خدمت‌رسانی به مردم می‌شود را شنید. سرعت پایین سرور‌های ثبت احوال کشور نیز دیگر مشکلی بود که مطرح شد.

خاندوزی در گفتگو با کارکنان بانک از مراحل دریافت وام فرزندآوری در اسلامشهر پرس‌وجو کرد و خواستار تسریع آن شد.

وزیر اقتصاد و امور دارایی سپس دغدغه‌های مردم حاضر در بانک را شنید که در این گفت و شنودها، مشکلات مربوط به پرداخت وام به یک تولیدکننده، وام خرید جهیزیه، ضمانت‌نامه لازم برای بانک‌ها و...، مطرح شد.

خاندوزی که در این سفر به همراه معاونین خود حضور یافته بود، دستور پیگیری هر یک از مشکلات مطرح شده را به معاونان مربوطه داد.

بازدید وزیر اقتصاد از شرکت فیلور

خاندوزی همچنین به همراه مهدی شریفیان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی و حسین حبیبی، فرماندار شهرستان اسلامشهر و جمعی از مدیران ستادی وزارت اقتصاد، از کارخانه صنایع غذایی فیلور در بخش احمدآباد مستوفی شهرستان اسلامشهر بازدید کردند.

وی پس از شنیدن مشکل مربوط به بدهی انباشته این شرکت، وعده داد که رفع این مشکل توسط وزارتخانه متبوعش پیگیری شود و دستور پرداخت بدهی صادر شود.

وزیر اقتصاد در ادامه به همراه نماینده مجلس و فرماندار اسلامشهر از خط تولید کارخانه بازدید کرد و گفت: مجموعه‌های تولیدی که برند هستند و توان تولیدی بالایی دارند، باید به طور ویژه پیگیری شوند. کار تولید نباید بخوابد و این موضوع نباید در دولت مردمی آیت‌الله رئیسی اتفاق بیفتد.

خاندو‌زی با اشاره به مشکلات کارخانه‌ها برای تامین مواد اولیه تولید توضیح داد: دسترسی به مواد اولیه با قیمت‌های مناسب از مهم‌ترین موضوعاتی است که پیگیری می‌کنیم، این مورد باعث می‌شود تا کالا با قیمت مناسب به دست مصرف کننده برسد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->