اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد
سرخط خبرها

ای فریادرس آنکه فریادرسی ندارد

  • کد خبر: ۱۷۹۸۳۱
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۳
ای فریادرس آنکه فریادرسی ندارد
خداوند به انسانی که ایمان آورده باشد وعده حمایت و دفاع را داده است.

«پشتت باید گرم باشد» حتما بار‌ها این جمله را در معاشرت‌های روزمره و مشکلات مختلفی که ممکن است یک جایی سر و کله اش در زندگی هر کداممان پیدا شده باشد، شنیده اید! اینکه باید برای باز شدن گرهی که در کارت افتاده است، برای دادخواهی از ظلمی که دیده ای، برای رساندن صدایت به گوش کسی، برای رسیدن به آنچه که درخواست یا انتظارش را داری، باید کسی را داشته باشی که حمایتت کند! همان که این روز‌ها به آن «پارتی» یا برخی برای اینکه عنوان اجتماعی پیدا کند آن را اجتماعی بودن تلقی می‌کنند!

این موضوع نهادینه شده در بسیاری از ما اغلب اوقات یا باعث تسلیم شدن در مواقع سختی و سکوت کردن در شرایط دادخواهی در برابر ظلم می‌شود یا پناه بردن به شخصی که حمایت کند یا سفارشی مشکلمان را حل کند! زنجیره‌ای که خودمان آن را ساخته ایم و تعریف کرده ایم و حمایت می‌کنیم.

اینکه اگر کسی را نداشتیم پس در بن بست حل مشکل یا درخواستمان مستأصل می‌مانیم و اگر کسی را داشته باشیم امیدی به گره گشایی داریم. این موضوع از دو بعد اجتماعی و معنوی به باور‌های خیلی هایمان آسیب می‌زند و از آن غافلیم.

هر مشکل و درخواستی باید از مسیر اجرایی و قانونی و حقوق فردی راه و روشی برای مرتفع شدن داشته باشد و حتما نیازی نیست که کسی پشتیبان و حامی ما باشد و در رویکرد معنوی، آدمیزاد از یاد برده است که بزرگ‌ترین حامی او خداست. شیوه‌ای که خیلی از بزرگان در زندگی شان داشته اند که حتی «خواهش زیاد از دیگران را موجب از بین رفتن عزت و ابهت انسان می‌دانستند.»

خداوند به انسانی که ایمان آورده باشد وعده حمایت و دفاع را داده است. چنان که در فرازی از آیه ۳۸ سوره حج می‌فرماید: «إِنَّ اللَّهَ یُدَافِعُ عَنِ الَّذِینَ آمَنُوا...، قطعاً خداوند از کسانى که ایمان آورده اند دفاع مى کند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->