درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

اتوبوس‌های شهرداری مشهد در راه مرز مهران

  • کد خبر: ۱۸۰۰۳۰
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۳
  • ۷
اتوبوس‌های شهرداری مشهد در راه مرز مهران
آیین بدرقه نخستین کاروان اتوبوس‌های اعزامی شهرداری مشهد به مرز مهران برگزار شد.
آریا الوند
خبرنگار آریا الوند

به گزارش شهرآرانیوز، علی شهسوار، معاون اجرایی سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد در آیین بدرقه نخستین کاروان اتوبوس‌های اعزامی شهرداری مشهد به مرز مهران اظهارکرد: به موازات کاروان هزارنفره خدام‌الحسین(ع) شهرداری، این اتوبوس‌ها بخشی از سرویس پشتیبانی کاروان در حوزه حمل‌ونقل را تأمین می‌کنند. ۳۴دستگاه از ۱۲۵دستگاه اتوبوس اصلی در نوبت اول و بقیه در نوبت‌های بعدی به مهران اعزام خواهندشد.

وی افزود: این تدبیر که اتوبوس‌ها در قالب‌ کاروان‌های مجزا در نوبت‌های مختلف اعزام شوند، بنابر توصیه‌نامه پلیس راهور کشور بود که برای پیشگیری از راه‌بندان احتمالی به‌دلیل تردد ۱۲۵دستگاه اتوبوس به‌صورت همزمان صادر شد. علاوه بر این، مقرر شده اتوبوس‌ها خود را به مهران برسانند و در آنجا منتظر ابلاغ بخشنامه وزارت کشور باشند تا فرآیند دریافت کرایه به‌ازای سفر‌های بین‌شهری برایشان مشخص شود.

اعزام ۲دستگاه آمبولانس به شهر نجف‌اشرف

همچنین در این مراسم مدیرعامل سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری مشهد از اعزام دو دستگاه آمبولانس به نجف‌اشرف ‏خبرداد.

مهدی علی‌آبادی اظهار کرد: به منظور خدمت‌رسانی به زائران پیاده حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) در نجف‌ اشرف، دو دستگاه خودروی آمبولانس به همراه چهار نفر از رانندگان این سازمان به کشور عراق اعزام شدند.

وی افزود: برابر برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، امسال برای نخستین‌بار این سازمان با دستور شهردار مشهد و برای استفاده در شرایط اضطراری اقدام به اعزام خودروی آمبولانس در قالب کاروان بزرگ شهرداری به کشور عراق کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
4
8
حاتم بخشی از بیت المال .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
4
10
پول مردم ایران نباید مفت هزینه بشه برا بقیه .وظیفه عراقی هاس خدمات بدن
ندا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
3
6
معلوم نیست از کی اعزام شدن که یک ساعت باید منتظر یک اتوبوس باشیم تا بیاد تو این گرمای هوا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
2
9
آخه این درسته صد جا رو خراب کنید تا یک جا آباد بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
1
6
ایستگاه‌های اتوبوس خیلی شلوغ شده مردم منتظر اتوبوسن تو این گرما .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
0
7
دولت امسال به تنهایی 3000 میلیارد تومان برای اربعین هزینه میکنه.
غیر از کمک های نهادهای کل کشور.

بعد وقتی میگن دریاچه ارومیه برای احیا 1000 میلیارد تومان نیاز داره داد میزنید ندااااااااااااااااریم. بودجه نداریم.
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۳
0
0
سلام وخدا قوت درود بر شما به فکر مردم هستید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->