بانک‌ها «اختراع» را به‌عنوان وثیقه قبول می‌کنند جزئیات افزایش تولید نفت ایران در یک سال اخیر طلا در مشهد روی دور افزایش (۹ مرداد ۱۴۰۴) روند کاهش قیمت طلای جهانی تغییر کرد (۹ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۹ مرداد ۱۴۰۴) | بادمجان و کدو کیلویی چند؟ عرضه جدید خودرو‌های وارداتی از شنبه آینده (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: دریافت کنندگان ارز اربعین از عودت ارز خود غافل نشوند معادن خراسان رضوی در هزارتوی تاریک مشکلات | روایت شهرآرانیوز از مهم‌ترین دغدغه‌های صاحبان صنایع معدنی در استان وزارت نفت مجوز واردات بنزین سوپر از سوی بخش خصوصی را صادر کرد مشهد، قلب تپنده صنایع معدنی کشور| بیستمین نمایشگاه صنعت، معدن و متالورژی آغاز‌به‌کار کرد +فیلم ماجرای شکایت ایرانخودرو از دولت و ۷ نهاد رسمی کشور چیست؟ + عکس (۸ مرداد ۱۴۰۴) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۸ مرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ مرداد ۱۴۰۴) | اطلس ۶۲۸ میلیون تومان اعلام ممنوعیت افزایش قیمت کالا‌های اساسی (۸ مرداد ۱۴۰۴) افزایش قیمت نان در تهران رسما ابلاغ شد محدودیت دریافت ارز اربعین برداشته شد | همه ثبت‌نام‌کنندگان مشمول دریافت ارز اربعین هستند خبر مهم برای دارندگان سهام عدالت | سهام عدالت قابل معامله می‌شود ریزش شدید بورس در آخرین روز معاملاتی هفته | بورس، کانال ۲.۷ میلیونی را از دست داد (۸ مرداد ۱۴۰۴) برداشت خربزه از مزارع شهرستان مشهد آغاز شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) دینار در مشهد گران شد | نرخ رسمی کاهش یافت (۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۸ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری دلار در کانال ۸۹ هزار تومان قیمت هر بشکه نفت در آستانه ۷۰ دلار با تهدید ترامپ بر تحریم روسیه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تکرار واریزنشدن یارانه نان به حساب نانوایان مشهدی | مشکلات نانوایان با افزایش قیمت نان هم حل نشد هر گرم طلا در مشهد حدود ۵۰ هزار تومان گران‌تر شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) سه خودرو به طرح فروش ایران‌خودرو اضافه شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) دلار در سقف دو هفته اخیر | استراتژی جدید بازار ارز تهران چیست؟ (۸ مرداد ۱۴۰۴) تشدید برخورد با تغییرکاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در خراسان رضوی  ماجرای آزادسازی واردات سگ و گربه چیست؟ | واکنش فعالان اقتصادی به مصوبه جنجالی وزارت صمت لیست کانال‌های عرضه و فروش مجاز بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد+ عکس
سرخط خبرها

تاکسی‌های اینترنتی آماده سفر‌های اربعین ۱۴۰۲ می‌شوند

  • کد خبر: ۱۸۰۱۷۹
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۱
تاکسی‌های اینترنتی آماده سفر‌های اربعین ۱۴۰۲ می‌شوند
رئیس مرکز توسعه و سیاست‌های راهبردی وزارت راه و شهرسازی با اعلام اینکه امکان انجام سفرهای اربعین با سکوهای تاکسی اینترنتی بهمراه، اسنپ، تپسی، ماکسیم فراهم شد، ‌ گفت: برآوردها حاکی است که بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو امکان ارایه سفر را در ایام اربعین خواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جواد سادات فریزنی در خصوص حضور تاکسی‌های اینترنتی در بازه اربعین حسینی و تمهیدات وزارتخانه در این خصوص اعلام کرد: یکی از سیاست‌های مهمی که در دوره جدید وزارت راه و شهرسازی در دولت مردمی سیزدهم پیگیری می‌شود استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، واحد‌های فناور و خلاق با هدف رشد اقتصادی و افزایش اشتغال‌زایی درحوزه‌های مختلف مرتبط با وزارت راه و شهرسازی است. در این رابطه تلاش شده تا بر اساس دستور وزیرمحترم راه و شهرسازی از سکو‌های تاکسی‌های اینترنتی در حمل مسافر بین شهری ایام اربعین استفاده شود.

مشاور وزیر راه و شهرسازی گفت: در نشستی با مدیران ارشد سکو‌های تاکسی اینترنتی مقرر شد تا چهارسکوی بهمراه، ماکسیم، اسنپ، تپسی، در ایام اربعین حسینی نسبت به خدمت رسانی به زوار به مقصد ۶ مرز اربعینی خسروی، مهران، چزابه، باشماق، تمرچین و شلمچه خدمات‌رسانی کنند.

الزام سفر سه سرنشین با تاکسی‌های اینترنتی در سفر‌های اربعین

سادات ادامه داد: حسب توافقات صورت گرفته با سکو‌های تاکسی‌های اینترنتی در بازه زمانی اربعین حسینی  به شکل تکمیل ظرفیت و با سه سرنشین به سفر‌های اربعین راهی می‌شوند و مکلف هستند تا رعایت سقف قیمتی را انجام دهند.

تاکسی‌های اینترنتی باید معاینه فنی داشته باشند

سادات فریزنی یکی دیگر از توافق‌های انجام شده را شامل افزایش امینی تاکسی‌های اینترنتی عنوان کرد و داشتن معاینه فنی تاکسی‌های اینترنتی را یکی از الزامات سفر اربعین با این سکو‌ها عنوان کرد.

به گفته این مسئول در وزارت راه و شهرسازی، ارزیابی رانندگان نیز از دیگر موضوعاتی است که باید پایش شود و رانندگان مطمئن در این سفر‌ها فعال باشند.

الزام بیمه مسافران و رانندگان توسط سکو‌های اینترنتی

رییس مرکز توسعه و سیاست‌های راهبردی وزارت راه و شهرسازی موضوع بیمه مسافران و رانندگان و تاکسی‌ها را توسط سکو‌ها از دیگر الزامات بهره‌مندی از این نوع سفر برشمرد و افزود:  مقرر شده تا ساز و کاری در سفر‌ها اندیشیده شود تا رانندگانی که بیش از ۸ ساعت رانندگی می‌کنند بتوانند استراحت کنند. با اینکار به افزایش ایمنی سفر به زوار توجه داشته‌ایم.

پیش‌بینی فعالیت بیش از ۱۰۰ هزار تاکسی اینترنتی در سفر‌های اربعین

سیدجوادسادات خاطرنشان کرد:  برآورد‌ها حاکی است که بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو بصورت عملیاتی امکان ارایه سفر را در ایام اربعین خواهند داشت.

وی تصریح کرد: در تلاش هستیم تا بعد از سفر‌های اربعین از ظرفیت این تاکسی‌ها برای تعداد سفر‌های بین شهری و افزایش رفاه مردم استفاده ببریم.

سفر‌های اربعین با تاکسی‌های اینترنتی آغاز شد

وی گفت: بهره مندی از تاکسی‌های اینترنتی در سفر‌های اربعین از امروز آغاز شده و تا پایان سفر‌های اربعین تداوم دارد.

رئیس مرکز توسعه و سیاست‌های راهبردی وزارت راه و شهرسازی گفت: با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی و سکوی اینترنتی بهمراه، برای افرادی که علاقمند به هم پیمایی هستند خدمات ارایه کند. بدین معنا، زوار محترمی که به سمت مرز‌های اربعین در حال حرکت هستند و ظرفیت خالی دارند می‌توانند ظرفیت خالی خودرو خود را نذر و میزبان سایر زوار در این مسیر به صورت رایگان و یا اشتراک هزینه سفر باشند. این سکو با احراز هویت رانندگان و متقاضیان سفر به ارتقا ضریب ایمنی این دست از سفر‌ها و به هم‌رسانی زوار اربعینی نقش‌آفرینی خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->