رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

رئیسی: کشور را به تحریم گره نمی‌زنیم

  • کد خبر: ۱۸۰۳۴۷
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹
رئیسی: کشور را به تحریم گره نمی‌زنیم
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت از حوزه فرهنگی غافل نیست و حجاب در اولویت قرار دارد، گفت: ما کشور را به تحریم گره نمی‌زنیم و اگر مشکلی هم باشد این مشکلات را به جامعه منتقل نمی‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی ظهر امروز در دیدار با جمعی از علما و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم رفع مشکلات فرهنگی را مأموریت دولت دانست و اظهار داشت: از همه ظرفیت‌های مختلف به ویژه دستگاه‌ها و ساز و کار‌های موجود برای رفع مشکلات فرهنگی استفاده خواهیم کرد.

از فرهنگ هم غافل نمی‌شویم

وی بخشی از مشکلات امروز کشور را نتیجه برخی ولنگاری‌ها و محصول دوره‌های مختلف دانست و افزود: اگرچه که اولویت دولت اقتصادی است، اما از فرهنگ هم غافل نمی‌شویم و برخی از امور که کم‌توجهی و بی‌توجهی شده بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. با وجود همه مشکلات، رویش‌های خوبی همانند شهید مصطفی صدرزاده صورت گرفته است، اما باید نگران ریزش‌ها هم باشیم.

رئیسی با بیان اینکه در سال‌های گذشته ولنگاری در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی صورت گرفت، تصریح کرد: در برخی از شهر‌ها کارخانه‌ها از کار افتادند و این موضوع باب شده بود که چرا باید به سراغ تولید رفت، برخی به جای تولید به سراغ واردات می‌رفتند تا نیاز کشور را رفع کنند که این موضوع بی‌توجهی به اصول و ارزش‌هایی بود که انقلاب بخاطر آن ایجاد شده بود، در کل سمت و سوی مسائل کشور به سمتی رفت که کشور در حوزه اقتصاد، تولید و فرهنگ رو به ولنگاری رفت.

روایتی از ولنگاری‌های سالیان گذشته در کشور

وی با بیان اینکه ولنگاری‌ها در غربالگری‌ها، کنترل‌ها، حراست‌ها و گزینش‌ها هم قابل مشاهده بود به نوعی که برخی از افراد ناکارآمد در مجموعه‌ها بکارگیری می‌شدند، تاکید کرد: حجاب در اولویت دولت است، فاصله‌ها میان مشی مجریان با مبانی مورد انتظار مردم، شهدا و رهبری ایجاد شده بود و حساسیتی که انتظار می‌رفت نبود، با هجوم رسانه‌های دشمن به مسائلی همانند حجاب، وضعیت خاص شد و فضاسازی به سمتی رفت که نیرو‌های حزب‌الهی هم نمی‌توانستند نسبت به منکرات تذکر دهند.

رئیسی با بیان اینکه در مسائل اقتصادی روزی که کشور را تحویل گرفتیم وضعیت تورم و گرانی نامناسب بود، کشور ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشت که راهکار‌های جبران این کسری چاپ پول یا افزایش تولید بود که ما به دنبال افزایش تولید رفتیم، گفت: با افزایش درآمد، بودجه ۱۴۰۰ را پشت سرگذاشتیم و ماهی ۱۵ هزار میلیارد تومان بودجه‌ای که هزینه نکرده بودیم را می‌پرداختیم؛ رشد اقتصادی کشور در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰ چهار دهم درصد بود که در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۰ این عدد را به چهار درصد رساندیم.

برخی از گرانی‌ها دارای عوامل منطقه‌ای و جهانی است

وی با بیان اینکه در بخش کشاورزی و معدن ما شاهد رشد منفی بودیم که این آمار در کشاورزی به بالای یک درصد و در معدن هم به ۲.۵ درصد رسید. در سال ۱۴۰۱ منابع و مصارف دولت هم‌خوانی داشت و تلاش کشور این است که کسری بودجه نداشته باشیم و هزینه اضافی نکنیم، اظهار کرد: روز نخستی که دولت را تحویل گرفتیم آمار رشد نقدینگی ۴۲ درصد بود که اکنون بانک مرکزی این آمار را ۲۵ درصد اعلام کرده است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه برخی از گرانی‌ها دارای عوامل منطقه‌ای و جهانی است، مطرح کرد: کنترل بازار باید توسط دولت انجام شود و در این راستا کار‌های مهمی انجام شده است.۶ میلیون نفر از مردم را به صورت رایگان بیمه سلامت و گاز، برق و آب را برای این افراد رایگان کرده‌ایم و همه تلاش ما این است که سفره مردم را وابسته به دلار نکنیم؛ قیمت ۱۰ قلم کالای اساسی را ثابت نگه‌خواهیم داشت تا افزایش دلار اختلالی در زندگی مردم ایجاد نکند.

برای انتقال پول‌های ایران کاری عزت‌مندانه انجام گرفت

رئیسی با بیان اینکه در رابطه با انتقال پول‌های ایران کاری عزت‌مندانه انجام گرفت، تصریح کرد: ما کشور را به تحریم گره نمی‌زنیم و اگر مشکلی هم باشد این مشکلات را به جامعه منتقل نمی‌کنیم و با مدیریت امور به دنبال رفع مشکلات خواهیم بود. دولت کشور را بدون باج دادن به دیگران مدیریت خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: دولت حقیقا در ادوار مختلف درحال پیشرفت است و تهاجمات دشمنان بخاطر پیشرفت کشور است. پیامی که دشمن گرفته این است که تحریم نتوانسته ما را متوقف کند. من به علما اطمینان می‌دهم که امور دولت را پیش خواهیم برد و امیدواری حقیقی برای گذشتن از بحران‌ها وجود دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->