به بهانه همایش «شریعتی و امر ملی» | جای خالی امر ملی در تفکر دکتر علی شریعتی برپایی نمایشگاه ادوات تعزیه در برج آزادی اهدای جایزه قلم پینتر ۲۰۲۵ به نویسنده مسلمان سودانی فیلم «ترک عمیق» در راه سینما تصاویری از بازیگران زن خارجی در سریال سلمان فارسی «شرک ۵» در راه سینما گفت‌و‌گو با سهند خیرآبادی، هنرمند مشهدی، به مناسبت انتشار مجموعه ۵ نمایشنامه‌اش آمار فروش سینما‌ها در سه روز پایانی هفته گذشته (۲۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیر جنگ ۱۲ روزه بر پخش سریال‌ها نقش آفرینی ایلان ماسک در فیلم بلندپروازانه‌ «مصنوعی» نقشه راه برای شعر و ادبیات | از جشنواره‌های جدید تا احیای برنامه‌های فراموش‌شده آغاز پویش لباهنگ «یک صدا ایران» برای اجرای «علاج» محسن چاوشی در شبکه نسیم مستند «شهید طهرانچی» در رادیو + زمان پخش اهدای جایزه لومیر ۲۰۲۵ به «مایکل مان» چرا فیلم جدید سوپرمن اینقدر مورد پسند بینندگان واقع شده است؟ ضرورت پژوهش در جشنواره های موضوعی در گفت‌وگو با داوران بخش گرافیک و کاریکاتور جشنواره استانی «نسل  امید» سفر از هند به عراق | مروری بر کتاب‌های تازه منتشر شده (۲۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گزارشی از کارگاه «ارتباط با سوژه» مهدی زمانپور کیاسری | سراغ سوژه ای بروید که ارزش ساخته شدن داشته باشد

  • کد خبر: ۱۸۰۳۶۳
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۳
گزارشی از کارگاه «ارتباط با سوژه» مهدی زمانپور کیاسری | سراغ سوژه ای بروید که ارزش ساخته شدن داشته باشد
دومین کارگاه روز سوم رویداد روایت شهر با موضوع «ارتباط با سوژه» و با حضور «مهدی زمانپور کیاسری» مستندساز برگزار شد.

 به گزارش شهرآرانیوز، دومین کارگاه روز سوم رویداد روایت شهر با موضوع «ارتباط با سوژه» و با حضور «مهدی زمانپور کیاسری» مستندساز در کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد.

زمانپور کیاسری در این کارگاه با طرح این پرسش که «سوژه چگونه شکل می گیرد؟» و «سوژه از کجا شروع می شود و به کجا ختم می شود» گفت: همواره باید به دنبال سوژه خاص رفت و سوژه ای را انتخاب کرد که مزیت رقابتی نسبت به سایر سوژه ها داشته باشد.

کارگردان مستند «علی جون» افزود: برای تعیین سوژه باید به دنبال کشف و شهود رفت. باید به دنبال ناشناخته ها رفت و اگر قرار است سراغ چیزهای شناخته شده برویم، باید ارزش آن را داشته باشد و به نوعی با سوژه های روزمره متمایز باشد.

کارگردان مستند «پاپلی» خاطرنشان کرد: سوژه زمانی خاص می شود که با برخی محدودیت ها مواجه می شود. از سوی دیگر، در سوژه همیشه به دنبال این باید باشیم که سوژه چگونه می تواند بر روح و روان مخاطب تاثیر بگذارد. اما ین که چه زمان این تاثیر را ایجاد می کند، پاسخ این است که «آنچه از دل بر بیاید، بر دل نیز می نشیند.»

این مستندساز در ادامه گفت: وقتی شما سوژه ای را انتخاب می کنید که خاص باشد و ویژگیهای منحصر به فرد داشته باشد و حتی بتواند بخشی از جریانات تاریخ را تغییر دهد و دنیای جدیدی را رقم بزند، می توند تاثیرگذار باشد. پس از آن نیز باید به سراغ آن بروید که این سوژه دارای چه عناصر و شخصیت هایی است. وقتی اینگونه سوژه ای به تصویر کشیده شود، طبیعتا بر دل و جان مخاطب نیز می نشیند و ماندگار نیز می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->